2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Iyi çok sevindim :) en iyisini yapıyorsun çok akillisin masallah kimsenin aklına gelmez bebek masrafı için biriktirmek

Valla canım masraf illaki olucak ama babasının sorumluluğuna bırakıyorum ben o kısmi.
Ben bebegim için yakin zamanda harcamak icin degilde daha cok yatirimlik bisey almak ve kocamı gaza getirmek icin biriktiriyorum
Ki öyle bişey alırsam bebeğim içinde daha iyi olur ama yolumuz çok uzun daha....

Başlamışsın ya devamı muhakkak gelir devam et

Ooh eline sağlık çok güzel görünüyor . Bizde çoğunlukla sıcakken ekşi ayran ve ekmek ile yeniliyor bu helva .:))
ayy evet ama birde ekmek yenmemeli kalori bombasi

Allahim sonundaaaa. Çok mesudum:) kızlar bi kumbara normal konserve kutusu kadar diğeri baya uzun . Küçüğe ağırlık veriyorum küçük dolunca büyüğe geçicem.
vallla gördük sonunda bereketli ola

Ooo süper gözüküyor amaaaaa
ya cidden çok güzel olmuş şimdi demekkki sicakkken yoğun geldi tadı terli terli yapıp yemek olmadı hazır annne yapımına alismisken. Ama benim evladım da var oda ilerde annnem iyi yapar demeli diye üstünde duruyorum

en güzel heyecan ve sonrasında her birikimimiz onlar için Alllah sağlık vere bacım.

çok özür cnm bir anda tabak deseni gözüme çarptı
harika gorunuyor helvan afiyet olsun
he tabak annnecigimin çok eski gazete kuponlariyla aldığı meşhur bir takım ondan mı acaba

Yaptıklarım dün gratisten Himalaya limon bal yüz temizleme şeydi aldım 19 TL ki oğlana Kinder aldı 22 TL verdim. Okula uğradım bugün alışveriş merkezinde oyun alanına götürdüm 10 TL yemek yedik 20 TL markete verdim 10 TL yani harcamaya başladık oğluşumla. Şu saçlarının roflesini yaptirabilsem iki uçak bileti Alaçam daha amann

himalaya yüz temizleme jeli ben de almıştım 1 kere kullandım maalesef çok kızarttı cildimi, tahriş etti beni. (arındırıcı neem özlü imiş benimki) çöpe atacağım, bekliyor şimdilik.umarım sen memnun kalırsın canım...

7.09 dolar aldım bugün.
2.09 doları 3.74080ten
5 doları 3.73950den aldım

3.7300 daha çok yaklaşsaydı daha çok alacaktım ama yaklaşmadı.ortya da böyle bi şey çıktı

Ortalamayı düşüreyim diye alıyorum hala. 3.82den aldığım var zarar üstüne zarar görüyorum dolardan

evet cnm gazete kuponu ile almıştı babamda. bir de tv vardı unutmak mümkün mü üniversite boyunca o minnacık ekrandan izledim.
ay evet akşam gazetesiydi el değiştirmiştir baya ugrasmisti annnem renkli küçük ve uzaktan kumanda olacak diye. Hey gidi günler;(

bende gelinden kulllandim beğendim limon ve bal olanını ve yağ dengeleyici gibi oldu beğendim ama direkt yüzüme yapıp kopurtmuyorum elimde yapıp sürdüm bakalım bu üçüncü denemem ki bende hasssas ciltliyim nasılsa iyi geldi bakalım

bu yazdığınız ne aklımda tutarım nede alsamda yazabilirim bu yüzden taktir etttim sizi

Ben de yazıyorum kenara her şeyi
Bugün çok saçma bi şey yapmışım böylr işte

Ben garanti ile çalışıyorum ama döviz vadeli hesaba koyacaksan ıng nin döviz faiz oranı yüksek. TL vadeli ise turuncu ve enpara iyi veriyor :)
Ya ing ye baktım da Hoş geldin turuncu hesap faizi çok iyi degilmi yada ben hiç şimdiye kadar kullanmadım hesap ondan mi iyi geldi bilmiyorum

Ya ing ye baktım da Hoş geldin turuncu hesap faizi çok iyi degilmi yada ben hiç şimdiye kadar kullanmadım hesap ondan mi iyi geldi bilmiyorum
İng yazılım bölümünde çalışan arkadaşım var. Mobil bankacılıkta o bile parasını orada tutuyor ki hesabı kitabı baya sağlamdır. Turuncu hoş geldin faizi yeni kampanyası vardı baksana uzun süre yüksek faiz veriyordu. Ben ilk en paraya yatırdım baya sağlamdı oranları baktım 2_3 ay sonra 10 lara düştü faiz oranı. Bende çıktım

Kızlar bu arada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Naçizane bildiğimi paylaşıyorum burada işler nasıl yürüyor onu da bilmiyorum grupta yeniyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…