2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ing hosgeldin de alt limit yok ve iyi faizleri gördüğüm kadari ile bende yatırım tavsiyesi vermiyorum arkadaşlar sadece şu an araştırıyorum benimde henüz bir hesabim yok :)

Ya ing ye baktım da Hoş geldin turuncu hesap faizi çok iyi degilmi yada ben hiç şimdiye kadar kullanmadım hesap ondan mi iyi geldi bilmiyorum
canım ben sinirli porsuk.nick değiştirdim yeniler misin ilk sayfadan. ocak birikimime de 1 tam altın yazabilirsin, henüz almadım pazartesi günü alacağım inşallah..bence ayları silme, geriye dönüp baktığımızda görebilelim ay ay ne aldığımızı

Yazarım canım bildirim yapmayanların hedeflerini silmek zorunda olacağım aktif olanlar ile devam etmek icin hani mesela hedef verip hedefi ile ilgili yaptım yada yapmadım diye ocak ayı bitimine kadar bilgi vermeyen hedefleri silicem

tamam canım o halde. ben de ocak ayını silip şubat devam edeceksin sanmıştım, tabi ki bildirim yapanlarla devam etmek en mantıklısı.benim ocak için bi hedefim yoktu ama almazsam içime sinmeyecek, kk hesap kesiminden sonra kk ile alacağım altınımı.

kızlar ne güzel ödülde almıstım ama önümüzeki 2 ay birikim yapamıcam bıde ustune 10 gram altın bozdurcam
sebebi telefonumu degişicem 4yıl oldu alalı annemınde telefona ıhtıyacı var ona vericem
fotograf makınasına da cok hevesim vardı eşimde almısken iyi kameralı ozellıklı al hem makına almassın zaten uzun yıllar kullanıyosun dedı.gitcek benim paracıklar M Maleficent2012

Aynen mecbur ödersin iyi olur

Aboooo :))) faturanın üstüne olan telefonlara baksan? Taksitli gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…