-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.041
Hadi bakalım ne kadar çıkacak :)Benim kumbara 15 güne dolacak herhalde baya ağırlaştı .
Ben borca katıcam :))Ben de 16 lira attım kumaraya bugün
Biriken parayı nr yapsam bilmiyorum. Topluca altına mı yatırsam. Borç mu ödesem???
Mobilya ve beyaz eşya alıcaz yakında. Haziran gibi açar çıkan parayla toplu ödeme yaparım gibi geliyor
Ahhahaha kendimi gordum istemsizce cüzdanda 5 10 tl bırakıp geri kalan hepsini kumbaraya atiyorum oda yol param kalsin yolda kalmayım diye:))Dun esimden 50 lira fazladan almistim. Onuda harclik yaparim diyodum ama kumbaraya attim ya. Su an cuzdanim bombos:) Esime promosyonu erken verseler bari yoksa ortada kalcaz bu gidisle.
Bn bu kumbara isini abarttim heralde. Evde bozukluk ariyorum kumbaraya atmak icin. Bnde martta acmayi planliyorum.kucuk su sisesine yaptim bu defa.
Ilk pet şişeden ne kadar cıktı? Ben böyle görürsem parayı dayanamaz açarım :))Bu ay bende pet şişesi kumbara mi yeniledimEki Görüntüle 2099468
Kumbaralara zaafım var nerde kutu görsem aa bundan kumbara olur diyorum icimden:)) kumbara bağımlılıktır :)))Bu da benim kumbaram.
Hey kara kutu heyy
Paracıklar paracıklar toplansın tüm paracıklar
Bayağı uzun bi kutu bu. 6000 biriktirme hedefim vardı bakalım tutturabilecek miyim
benim 1 liralik pet siseden ki arada baska paralarda vardi ondan 276 cikmisti. Aman 1 lira diye kaileye almiyorum cikarmam yani kesilmesi gerek kafasindan sigmiyor zatenIlk pet şişeden ne kadar cıktı? Ben böyle görürsem parayı dayanamaz açarım :))
wawww cok hos bantlimi oyleBu da benim kumbaram.
Hey kara kutu heyy
Paracıklar paracıklar toplansın tüm paracıklar
Bayağı uzun bi kutu bu. 6000 biriktirme hedefim vardı bakalım tutturabilecek miyim
evet birgun yerel bir kirtasiye kitap evi vari bir yerdeyim oglusuma kitap bakiyorum bir adam elinde canak bir seyle. Geziyor bu urun yeni. BIrakayim mi. Kumbara. Bu cok tuttu urun tarafimiza ait va dedi kitapci neyse 10 adet birak dedi. Adam sonra bana da satti bildigniz avanos isi kilden buyukce bir camur kumbara ama alti malti yok kirarak acacan.simdi moda ya kina gecesinde gelin atip yere vuruyor onlardan o zaman almistim ve o kumbaradan cikan para yi hicbir yerde biriktiremedim kredimi erken kapattirmisti yani kumbara cidden onemli asil olan acmamak sabir vedamlaya damlaya göl oldugunu kesfetmekKumbaralara zaafım var nerde kutu görsem aa bundan kumbara olur diyorum icimden:)) kumbara bağımlılıktır :)))
Normalde bu kadar cesur degildim ama 15 gun tatildeyiz ya para lazim olsada esimden alirim diye butun paralari attim. Daha 80-90 civari olmustur. Marta kadar bu hizla bayagi birikirAhhahaha kendimi gordum istemsizce cüzdanda 5 10 tl bırakıp geri kalan hepsini kumbaraya atiyorum oda yol param kalsin yolda kalmayım diye:))
Evet ondan arkadaşlarım vardı alan. Kırıp açıyorlardı :)benim 1 liralik pet siseden ki arada baska paralarda vardi ondan 276 cikmisti. Aman 1 lira diye kaileye almiyorum cikarmam yani kesilmesi gerek kafasindan sigmiyor zaten
wawww cok hos bantlimi oyle
evet birgun yerel bir kirtasiye kitap evi vari bir yerdeyim oglusuma kitap bakiyorum bir adam elinde canak bir seyle. Geziyor bu urun yeni. BIrakayim mi. Kumbara. Bu cok tuttu urun tarafimiza ait va dedi kitapci neyse 10 adet birak dedi. Adam sonra bana da satti bildigniz avanos isi kilden buyukce bir camur kumbara ama alti malti yok kirarak acacan.simdi moda ya kina gecesinde gelin atip yere vuruyor onlardan o zaman almistim ve o kumbaradan cikan para yi hicbir yerde biriktiremedim kredimi erken kapattirmisti yani kumbara cidden onemli asil olan acmamak sabir vedamlaya damlaya göl oldugunu kesfetmek
Satan beni nasil cimri gorduyse abla malzemeyi iyice döv un haline getir icine yaglar katip kil maskesi yap demisti o geldi aklima. Cope atmistim. Yani zor igrenc balkonu temizlemistim bir heves vurup kirinca. Halbuki bicakla usttten kirip cicek eken arkadaslarima sahit oldum sonra bilemeden yapmistim dahada almadim almam daEvet ondan arkadaşlarım vardı alan. Kırıp açıyorlardı :)
Aa çiçek ekmek çok mantıklıymış gerçektenSatan beni nasil cimri gorduyse abla malzemeyi iyice döv un haline getir icine yaglar katip kil maskesi yap demisti o geldi aklima. Cope atmistim. Yani zor igrenc balkonu temizlemistim bir heves vurup kirinca. Halbuki bicakla usttten kirip cicek eken arkadaslarima sahit oldum sonra bilemeden yapmistim dahada almadim almam da
Sen gibi cok sekerBuda benim kumbaram. Çok ağır olmuş, dolmak üzere ama 5 kuruşta var 1 tl de. Bu dolunca 2. Kutuya devam :)
O kumbarada mola yerinde 10 tl ye gordum almadığıma cok pişmanım internette 30 tlbenim 1 liralik pet siseden ki arada baska paralarda vardi ondan 276 cikmisti. Aman 1 lira diye kaileye almiyorum cikarmam yani kesilmesi gerek kafasindan sigmiyor zaten
evet birgun yerel bir kirtasiye kitap evi vari bir yerdeyim oglusuma kitap bakiyorum bir adam elinde canak bir seyle. Geziyor bu urun yeni. BIrakayim mi. Kumbara. Bu cok tuttu urun tarafimiza ait va dedi kitapci neyse 10 adet birak dedi. Adam sonra bana da satti bildigniz avanos isi kilden buyukce bir camur kumbara ama alti malti yok kirarak acacan.simdi moda ya kina gecesinde gelin atip yere vuruyor onlardan o zaman almistim ve o kumbaradan cikan para yi hicbir yerde biriktiremedim kredimi erken kapattirmisti yani kumbara cidden onemli asil olan acmamak sabir vedamlaya damlaya göl oldugunu kesfetmek
o dediğiniz kumbaradan satılıyordu geçen hafta gordum alsam dedim bizim ufaklık parçalar diye almadimbenim 1 liralik pet siseden ki arada baska paralarda vardi ondan 276 cikmisti. Aman 1 lira diye kaileye almiyorum cikarmam yani kesilmesi gerek kafasindan sigmiyor zaten