- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.021
Olsun açık veya örgün tebrikler bacım. Ben sürekli tüketim odaklı olunca böylesi kişileri çok çok taktir ve tebrik ediyorum. Evet at bu ara bende plastik pet şişeden yaptım 1 TL'lik birikim kumbarasina bakalım kaç aya dolacakAçıköğretimde okuyorumo yüzden öğrenci hesabı açtırdım sırf hesaptan ücret almasınlar diye tasarruf yaptım işte
Kumbaramın fotoğrafını atarım tabi. Şimdi sadece tipini görebiliriz. Dolunca içindekilerle beraber
Bacım bukadar çok yönlü birikim tercihinin sebebi nedir acaba. Yani bende altın dolar yaparım ama yurt dışı gezisi için biriktiririm o yüzden mi sizindeCanim ocak ayi 2 gr altin 40 TL 30 Dolar 10 Euro olarak guncellermisim?
Bu ay baska ilave etmem misafirim gelicek yeteri kadar biriktirdim.
Birde 14 unden beri sadece 8,5 tl kk kullanimim var, el kremim bitmisti internet siparisi :)
senin sepet çeşit cesitCanim ocak ayi 2 gr altin 40 TL 30 Dolar 10 Euro olarak guncellermisim?
Birde 14 unden beri sadece 8,5 tl kk kullanimim var, el kremim bitmisti internet siparisi :)
Ay Bende çok seviyorum valla :) bilezigim kelepçem falan olsa takardım ahahaha bekarim ama :)))en modern kadının içinde bile bir altın sevdası var, kesinlikle eminim net
Bacım bukadar çok yönlü birikim tercihinin sebebi nedir acaba. Yani bende altın dolar yaparım ama yurt dışı gezisi için biriktiririm o yüzden mi sizinde
en modern kadının içinde bile bir altın sevdası var, kesinlikle eminim net
Vaov harcaman az olmuş n3 güzel. Birikimin bereketli olsun yazıyorumCanim ocak ayi 2 gr altin 40 TL 30 Dolar 10 Euro olarak guncellermisim?
Ayrıca açıklama yaptığınız için çok çok teşekkürler bacım. Çokda güzel bereketli olsun birikimlerinizAltin seviyorum ve bozdurmaya kiyamiyorum.
Yaza garanti 2 ceyrek hediyem var, fakat birden almak istemedigimden (;o ay sirf hediye almis olurum ) diye bir kac ay Tl ayirayim ceyrek alirim dedim.
Eurolar cuzdanin dibinde dursun istiyorum. Tatilde harclik yapmistim.
Dolar da vadesiz hesapta aliyorum cunku hesapta kalan 3 5 nereye ucuyo anlamiyordum onunlada telefon yada eve ihtiyac gibi yerlere kullanicam
Cok buyuk sebepler degil.
Ama cinsi baska olunca amacimi da ayirabiliyorum o yuzden
Ayrıca açıklama yaptığınız için çok çok teşekkürler bacım. Çokda güzel bereketli olsun birikimleriniz
Amin amin bacım benim de abartısız 14 çeyrek yeri var yaz sonuna kadar gidecek. 1 çeyrek ev görmesi 1 tam ev görmesi ki (kardeşime) 1 yeğen doğumgünü çeyrek 3 kuzen düğünü ve gerisinde muhtelif arkadaşlara amannnNe demek oyle yazinca ilginc oldu ama hepsi basit sebepler allah hepimize bereket versin guzel gunlerde kullanalim..
Amin amin bacım benim de abartısız 14 çeyrek yeri var yaz sonuna kadar gidecek. 1 çeyrek ev görmesi 1 tam ev görmesi ki (kardeşime) 1 yeğen doğumgünü çeyrek 3 kuzen düğünü ve gerisinde muhtelif arkadaşlara amannn
Ooo masallah :))
Allah razi olsun inşallah. Rabbim hepimize bereket versinBereketli olsun bacim
insalllah bereketli olsun güzel yerlere gitsin bacimBen cok istekliyim ya ilk defa.
Mudurum herseyimi kostu, nikahimi kiydi.
Iki kucuk kizi var, kizina altin almamistik evlenene kdr cok zaman var sunnet yok.
Ev aldi yaza gecicek ona alicam. Icim rahatlar. Ne nisanim ne dugun ne kardesimin dugunu bos gecti. Cok eziliyordum
insalllahAy sonuna kadar hedefimi gerçekleştiricem inş
aminAllah razi olsun inşallah. Rabbim hepimize bereket versin
tebriklerKızlar 14 tl attım kumbaraya şimdi :)
Ben de kumbarama 45 TL attım. Marta kadar acmayacagim bakalım ne çıkacak:)
Bende de var kumBara. Sadece bozuk atıyoruz eşimle. Kurbana kadar devam :)