2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Aman Allah'ım öğrenciler birikim yapıyor valllami taktir etttim. Yoksa öğrencilik ten kalan hesapmi demek istediniz. Ben çok müsrif yasamisim

ben her tarafı sarı sarı altınlarla gezenlere şaşırıyorum . tamamen tercih meselesi beyaz altın çıkması ıyi oldu aslinda
Yirmili yaslarimda aynısını derdim ki tektasimda beyaz altın kupelerimde ama yaş 30 u geçince her ne olduysa su en geniş bileşiklerden alıp takasın madalyon varı Reşat altınlardan özel yaptirasim geldi . Kendime sasiyorum zevkler ve renkler nasıl da değişiyormuş meğer. Haaa sonuç hala dediklerim yok çünkü spor klasik tarzım ama isteğim var bakalim

en modern kadının içinde bile bir altın sevdası var, kesinlikle eminim net

Aman Allah'ım öğrenciler birikim yapıyor valllami taktir etttim. Yoksa öğrencilik ten kalan hesapmi demek istediniz. Ben çok müsrif yasamisim
Açıköğretimde okuyorum o yüzden öğrenci hesabı açtırdım sırf hesaptan ücret almasınlar diye tasarruf yaptım işte

Kumbaramın fotoğrafını atarım tabi. Şimdi sadece tipini görebiliriz. Dolunca içindekilerle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…