-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.001
Adana burma yada ikili burguda işçilik pek yok. Zarar edilmiyor diye biliyorum.Ama ben takmak içinde istiyorum uzun süre bozdurmayi düşünmüyorum bir aksilik sıkışıklık falan olmazsa insallah...çok zarar edermiyimkii
ben tuhafım ya hiç bilezik takmayı sevmiyorumAdana burma yada ikili burguda işçilik pek yok. Zarar edilmiyor diye biliyorum.
ben her tarafı sarı sarı altınlarla gezenlere şaşırıyorum . tamamen tercih meselesi beyaz altın çıkması ıyi oldu aslindaBnde hic sevmem bir tek dugunumde taktim. Yuzugu severim ama. tektasimla alyansimi takiyorum.
Her zaman değil zaten Özel günlerde düğünlerde falanben tuhafım ya hiç bilezik takmayı sevmiyorum
anladim cnm güzel günlerde tak ınsHer zaman değil zaten Özel günlerde düğünlerde falan
Sağol canımanladim cnm güzel günlerde tak ıns
Adana burması hem şık hem az zararlı benceAma ben takmak içinde istiyorum uzun süre bozdurmayi düşünmüyorum bir aksilik sıkışıklık falan olmazsa insallah...çok zarar edermiyimkii
AynenAdana burma yada ikili burguda işçilik pek yok. Zarar edilmiyor diye biliyorum.
Özel günlerde takmayı seviyorum ben düğünlerde veya altın günlerindeben her tarafı sarı sarı altınlarla gezenlere şaşırıyorum . tamamen tercih meselesi beyaz altın çıkması ıyi oldu aslinda
Ooo masallah :))Merhaba arkadaşlar grup çok güzel beni de gaza getirdi. Bende bu ay iki çeyrek aldım
Bence de çok başka bilinçli olan kesimde acaip bilinçliGerçekten öyle şimdiki genç kızlar ohhoooo anne babasinin iliğine kadar soyuyor resmen ama maşallah taktir ettim arkadaşı
Foto isterizKendime açılmayan kumbara yaptım. İçine de 40 lira+5 lira bozukluk attım
Aman Allah'ım öğrenciler birikim yapıyor valllami taktir etttim. Yoksa öğrencilik ten kalan hesapmi demek istediniz. Ben çok müsrif yasamisimBen fiziki altın da aldım. Bankadan da aldım.
Döviz bürosundan da dolae euro alabilirim ilerleyen zamanlarda.
Ben vadesiz hesaba bağlı altın hesabı açtım işbankasından. Öğrenci olduğum için yıllık ücreti yok
Yirmili yaslarimda aynısını derdim ki tektasimda beyaz altın kupelerimde ama yaş 30 u geçince her ne olduysa su en geniş bileşiklerden alıp takasın madalyon varı Reşat altınlardan özel yaptirasim geldi . Kendime sasiyorum zevkler ve renkler nasıl da değişiyormuş meğer. Haaa sonuç hala dediklerim yok çünkü spor klasik tarzım ama isteğim var bakalimben her tarafı sarı sarı altınlarla gezenlere şaşırıyorum . tamamen tercih meselesi beyaz altın çıkması ıyi oldu aslinda
Bereketli olsun bacimMerhaba arkadaşlar grup çok güzel beni de gaza getirdi. Bende bu ay iki çeyrek aldım
en modern kadının içinde bile bir altın sevdası var, kesinlikle eminim netYirmili yaslarimda aynısını derdim ki tektasimda beyaz altın kupelerimde ama yaş 30 u geçince her ne olduysa su en geniş bileşiklerden alıp takasın madalyon varı Reşat altınlardan özel yaptirasim geldi . Kendime sasiyorum zevkler ve renkler nasıl da değişiyormuş meğer. Haaa sonuç hala dediklerim yok çünkü spor klasik tarzım ama isteğim var bakalim
Acaba türk kadınına mi özgü bu sevdaen modern kadının içinde bile bir altın sevdası var, kesinlikle eminim net
Açıköğretimde okuyorumAman Allah'ım öğrenciler birikim yapıyor valllami taktir etttim. Yoksa öğrencilik ten kalan hesapmi demek istediniz. Ben çok müsrif yasamisim