2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

O kumbarada mola yerinde 10 tl ye gordum almadığıma cok pişmanım internette 30 tl
Aman iyiki almamisssiniz gerrksiz teneke olsun kes ustunu guzelce ek cicek sogan neyse temiz is bende 10 tl aldim ama bahceniz yoksa kirmati ben gibi turk sinemasi nar atilmasi gibi dusunup yaparsaniz paralarda sacilyor pislikte oluyor
o dediğiniz kumbaradan satılıyordu geçen hafta gordum alsam dedim bizim ufaklık parçalar diye almadim
iyiki almamisssiniz

Ovvvvv gözlerime inanamıyorum:))) ay benim kumbara da dolsun hemen ozendim
Dolar canım. Bizimki 4 aylık filan yani hemen dolmadı. Üzerine de düşmüyoruz gerçi. Sadece bozuk var.
O testileri biraz önce konuştukta. Kırması ayrı dert boşver. 5lt lik su şişesi yap farketmez. Boşuna 10 tl verme. Su 2 tl dir anca.

Dolar canım. Bizimki 4 aylık filan yani hemen dolmadı. Üzerine de düşmüyoruz gerçi. Sadece bozuk var.
O testileri biraz önce konuştukta. Kırması ayrı dert boşver. 5lt lik su şişesi yap farketmez. Boşuna 10 tl verme. Su 2 tl dir anca.
mitlaka evde ise yaramaz sise vardir meyve suyu su vs. kapla disini yapistir kapagi tamamdir. orhinal el emegi
biz bir ara oğluma kavanozdan yaptik 2 sus yapıştırdım tamam oldu kumbara

mitlaka evde ise yaramaz sise vardir meyve suyu su vs. kapla disini yapistir kapagi tamamdir. orhinal el emegi
biz bir ara oğluma kavanozdan yaptik 2 sus yapıştırdım tamam oldu kumbara
Aynen evdekileri değerlendirmeli bence de. Hem boşuna almamak lazım 1 tl bile olsa. Benim içinden alma huyum yok onun için kumbaralarımın kapakları açıktır. Alabilirim diyenler şişenin kapağını japonla filan yapıştırsın.
Kimse evde yapılabilecekken kumbaraya para vermesin bence

Ben kumbara yapamam sanırım yani şöyle ki şükür ki eşimle ciddi bir birikim yapıyoruz şimdi oturup evdeki cips kutusuyla kumbara yapsam espiriyle karışık der ayy yine mi para die moralimi bozmak istemiyorum cesaret edemedim :KK66:

Ben kumbara yapamam sanırım yani şöyle ki şükür ki eşimle ciddi bir birikim yapıyoruz şimdi oturup evdeki cips kutusuyla kumbara yapsam espiriyle karışık der ayy yine mi para die moralimi bozmak istemiyorum cesaret edemedim :KK66:
Bizde birikim yapıyoruz aynı zamanda elimizdeki bozuklukları da kumbaraya atıyoruz. Eşin katılmasa da sen yapabilirsin. İstersen tabi

Eşin atmasa da para sadece kendinde yapabilirsin demek istedim
Gece gece gülesim geldi :)) eşim yadırgar demek istedim sadece . Yani biraz daha açıklıyayım
İkimiz de çalışıyoruz her ay şükür birikim yapıyoruz şimdi ben evde kumbara yapıp biriktirsem diyecek ki hâlâ para derdinde misin vb .... maaşımın tamamına yakınını zaten biriktiriyorum o da haklı olarak takılacak bana halbuki benim kumbaradaki amacım her gün 50 kuruş 1 tl atmak sadece Demir ve uzun zaman sora açmak

Ahahaha :)) dur bak bende büyük kumbara da var baya büyük fotosunu çekip aticam bakarsın sende

Pet şişeye çorap da geçirebilirsiniz Kumbara için
Güzel fikir
Aynen evdekileri değerlendirmeli bence de. Hem boşuna almamak lazım 1 tl bile olsa. Benim içinden alma huyum yok onun için kumbaralarımın kapakları açıktır. Alabilirim diyenler şişenin kapağını japonla filan yapıştırsın.
Kimse evde yapılabilecekken kumbaraya para vermesin bence
Bundan sonra vermeyeceğim para bende 1.5 2 tl ye alıyorum ama artık kumbara fikirleri olustu kafamda .
M Maleficent2012 merhaba Ocak ayı bildirimi yapıyorum 3.000 Türk Lİrası

Tamam canim .

X