-
- Konu Sahibi Maleficent2012
altın bana da yüksek geldiKizlar ben bu ay 29 dolar aldim ve ceyrek alacaktim ama hesapta olmayan bir masraf cikti.Gram alabilirim ancak o da 163.5 diyor banka .Cok yuksek geldi zarar etmek istemiyorum.Bir akil verin ne yapayim
altın da kısa vade düşünmüyorsanız 1 yıl sonra bile çok kar ettirir. ama bu tamamen sizin düşüncenize planlarınıza göre karar vermeniz gereken bir durumKizlar ben bu ay 29 dolar aldim ve ceyrek alacaktim ama hesapta olmayan bir masraf cikti.Gram alabilirim ancak o da 163.5 diyor banka .Cok yuksek geldi zarar etmek istemiyorum.Bir akil verin ne yapayim
Yazıyorum :)M Maleficent2012 canim benimkini de yazarmsn subata ayi 10 gram altin
Hoşgeldinn :)Merhaba kızlar, 23 yasımdayım ozel sektordeyım ve 2300 tl maas alıyorum. Suan biraz birikimim ve telefon taksidim var, bir de aylık kredi kartım. Hedefim araba almak o nedenle kredi notumu da bir yandan yükseltmek istiyorum. Birikimler başlasınn :))
Yazıyorum :)M Maleficent2012 selam canım bugün maaşı aldm hedefim 2500 dü 500 ü kendimee harcadım 2000 yazarmsn birikime
Ahah :) tamam yazıyorumSelamlar
4000 tl kredi borcu ödeme hedefi koymuştum
Bi daha hedefi böyle arşa çıkarmayacağım
2700 tl sini gerçekleştirebildim
Gelecek ayki hedefim 3000 tl
sen hep euro mu yapıyorsun
Almanyadayim ben ondan sebepsen hep euro mu yapıyorsun
anladım gelirini bilmiyorum ama gr da almaya çalış uzun vadede kazandirabilirAlmanyadayim ben ondan sebep