-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Bende öyle yapardım o öyle nakit bana batarBen olsam üstünü tamamlar hemmmmen gram altın alırdım:)))
belli olmaz bikac gün yükselip tekrar düşebilir. alabilirsem bikac gr daha alacagimAltın bu saatten sonra düşmez di mi hanımlar bakalım yarın kaçla açılacak
Ben bi video izlemiştim canm orda 150 ye kadar düşecek ama 2018 sonu 180 leri bulacak diyorlardıAltın bu saatten sonra düşmez di mi hanımlar bakalım yarın kaçla açılacak
hımm ne zamana düşecek acabaBen bi video izlemiştim canm orda 150 ye kadar düşecek ama 2018 sonu 180 leri bulacak diyorlardı
ayın ilk günü maaşını alıyorsun sanirimmerhaba arkadaslar bol bereketli gunler diliyorumm yarin birikim yapacak arkadaslara kolay gelsnnn bnim daha 15 gunum varr
subat ayi ilk birikimci odulunu de almak istiyorum canimm du bakalm M Maleficent2012
esim 1 inde aliyo bn 15inde canim.bu ay borclari 15ine sakladm onun aldgi zam ve birikmisle altin aldm.simdi borclari yarin odeyince biriktircek para kalmiyo.o yuzden 1ini beklicem ins.bundan snrada boyle yapmayi planliyorum sanki ayin 1 i yeni baslangic gbi sevdim yaniayın ilk günü maaşını alıyorsun sanirim
hadi hayırlısı 17 gün var senin birikime
Canım videonun linkini ya da adını özelden gönderir misinBen bi video izlemiştim canm orda 150 ye kadar düşecek ama 2018 sonu 180 leri bulacak diyorlardı
gayet mantıklı cnm zaten ay ortası yükseliş E geçiyor altın. böylece birinizin ki yatırım diğeri ödemeler düzenli oluresim 1 inde aliyo bn 15inde canim.bu ay borclari 15ine sakladm onun aldgi zam ve birikmisle altin aldm.simdi borclari yarin odeyince biriktircek para kalmiyo.o yuzden 1ini beklicem ins.bundan snrada boyle yapmayi planliyorum sanki ayin 1 i yeni baslangic gbi sevdim yani
Canm YouTube dan birsürü izledim ondan ona geçtim derken hangi videoydu bulamıyorumCanım videonun linkini ya da adını özelden gönderir misin
Ahah :) inşallahmerhaba arkadaslar bol bereketli gunler diliyorumm yarin birikim yapacak arkadaslara kolay gelsnnn bnim daha 15 gunum varr
subat ayi ilk birikimci odulunu de almak istiyorum canimm du bakalm M Maleficent2012
Oh kulbaralar açılıyor paralar çıkıyor :))Merhaba kızlar uzun süredir yoğunluktan giremiyordum kumbaramı boşalttım bugün 130 tl çıktı altın hedefimi de birkaç gün içinde alıp bildirimimi yaparım
Yazıyorum canim