2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

aynen öyle ailemin yanına geldiğim zaman deli gibi para harcıyordum geziyorum yiyorum tatil vs derken dibe vurdum hep
size de kolaylık diliyorum
ayy aklıma geldi kaşım saçım soğuktan kar gibi olurdu

aynen öyle ailemin yanına geldiğim zaman deli gibi para harcıyordum geziyorum yiyorum tatil vs derken dibe vurdum hep
size de kolaylık diliyorum
ayy aklıma geldi kaşım saçım soğuktan kar gibi olurdu

Biz de öyle, yemek yiyecek kahve içecek pek yer olmayınca insan özlüyor :) Alış veriş için hiç kurumsal mağaza yok nerdeyse. Alış verişi de izine saklıyoruz :))

Sabahları arabayı çalıştıramıyorum bazen soğuktan. İnsanın burun kılları donar mı donarmış :))

donar canim orda olsan da biriktirmeye bak ben gibi olma

donar canim orda olsan da biriktirmeye bak ben gibi olma

Yok canım ev ödüyoruz, iki yılımız kaldı inşallah. Buna ek olarak birikim de yaptık biraz çok şükür. İşte ikamet olursa evin borcunu kapatabilmek istiyoruz. Beklediğimiz bir durum var, o hallolursa kapatacağız inşallah.

Günaydın kızlar bu arada :) Ayın 15’ine çok az kaldıııı!!! :)) Altın da çok yükseldi, napacağız bakalım:) Bir yandan var olan altınımız için seviniyorum bir yandan da yeni alacaklarımızın fiyatı artıyor :)) Kısmet bakalım :)

Pazar günü kahvaltı için misafirimiz var, yarın haftalık alış verişimizi biraz kapsamlı yapacağız.

kızlar ev almak için evin fiyatının me kadarı kadar en az peşin para olmalı sizce fikirlerinizi alabil8r miyim

kızlar ev almak için evin fiyatının me kadarı kadar en az peşin para olmalı sizce fikirlerinizi alabil8r miyim
kredi çekmek için evin eksper tarafından belirlenen değerinin en az yüzde yirmisi kadar nakitin olmalı
ama tabi kredi faizleri o kadar yüksek ki şu günlerde ne kadar çok peşinat olursa o kadar iyi olur canım
benim fikrimce de evin kredisini geri ödeyecek imkan var ise hiç peşinatı düşünmeden direkt ev alınmalı

Kuzu peşinatı düşünmeden derken?

Kızlar k bakmayın rahatsız ediyorum mesajım konu sahibi tarafından gözüküyor mu gözardı mı? Bugün okudum da beni gözardı edenler var somuna kadar saygı duyuyorum ne de olsa 20 kişi haklı bir kişi haksız :) mühim diil ama ben söz vermiştim zaten ayın 15 ine kadar yazmıcam die ve sözümü tuttum pazartesi günü yazdığım zaman mesajım görülecek ve listeye eklenicek miyim boşa hayal kurmayım dedim amacım polemik diil sadece evet ya d hayır demeniz yeterli

Bende bu gün kumbarama 12 tl attım . Dünde 6 tl falan attim . Büyük kumbarama ise 2 tl attım ( eger acmam gerekirse büyüğü ziyan etmeden önce küçüğü acayim diye küçük kumbaraya çok atiyorum büyüğü 5 6 ayda dolunca açmayı planlıyorum çünkü bu sebeple kucuge yukleniyorum. 4 te biri dolmuştur küçük kumbaramin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…