-
- Konu Sahibi Maleficent2012
aynen öyle ailemin yanına geldiğim zaman deli gibi para harcıyordum geziyorum yiyorum tatil vs derken dibe vurdum hepBizim de daha 4 yılımız var en az burada. Aynen -30 lar -40 lar Allah ne verdiyse :)) Geçen ay izine gittik, 580 tl gitti uçak için mesela. Ama insan gitmeden de yapamıyor. Burada pek para harcanacak yer de yok, batıya gittik mi deli gibi para harcamak geliyo insanın içinden :)) Zıvanadan çıkmamak için önceden parasını ayırıyoruz biz de. Biraz bol tutuyoruz bütçeyi de ama planlı olunca iyi oluyor.
aynen öyle ailemin yanına geldiğim zaman deli gibi para harcıyordum geziyorum yiyorum tatil vs derken dibe vurdum hep
size de kolaylık diliyorum
ayy aklıma geldi kaşım saçım soğuktan kar gibi olurdu
donar canim orda olsan da biriktirmeye bak ben gibi olmaBiz de öyle, yemek yiyecek kahve içecek pek yer olmayınca insan özlüyor :) Alış veriş için hiç kurumsal mağaza yok nerdeyse. Alış verişi de izine saklıyoruz :))
Sabahları arabayı çalıştıramıyorum bazen soğuktan. İnsanın burun kılları donar mı donarmış :))
donar canim orda olsan da biriktirmeye bak ben gibi olma
kredi çekmek için evin eksper tarafından belirlenen değerinin en az yüzde yirmisi kadar nakitin olmalıkızlar ev almak için evin fiyatının me kadarı kadar en az peşin para olmalı sizce fikirlerinizi alabil8r miyim
Kuzu peşinatı düşünmeden derken?kredi çekmek için evin eksper tarafından belirlenen değerinin en az yüzde yirmisi kadar nakitin olmalı
ama tabi kredi faizleri o kadar yüksek ki şu günlerde ne kadar çok peşinat olursa o kadar iyi olur canım
benim fikrimce de evin kredisini geri ödeyecek imkan var ise hiç peşinatı düşünmeden direkt ev alınmalı
Çok pesinatim olsun az kredi borcuna gireyim düşüncesi olmasin demek istedim kuzumKuzu peşinatı düşünmeden derken?
çünkü peşinat biriktirecegim derken ev fiyatları daha da yukseliuorÇok pesinatim olsun az kredi borcuna gireyim düşüncesi olmasin demek istedim kuzum
süpersin sen gr mi biriktiriyordum. hemen alDayanamadım kumbaramı saydım 13 günde 150 tl birikmiş
avm de bile olması yüksek fiyat olmasını etkilerAvmdeki kuyumcu 165 dedi grama, hafta sonu pahalı olur diye de ekledi
Biriktirmeye devam edecekmisin canim 150 nin üstüne yoksa yeniden mi kumbara yapacaksinDayanamadım kumbaramı saydım 13 günde 150 tl birikmiş
Saydım geri koydum ay sonuna kadar devam.: )Biriktirmeye devam edecekmisin canim 150 nin üstüne yoksa yeniden mi kumbara yapacaksin
Ben olsam üstünü tamamlar hemmmmen gram altın alırdım:)))Dayanamadım kumbaramı saydım 13 günde 150 tl birikmiş
Aynen öyle canımçünkü peşinat biriktirecegim derken ev fiyatları daha da yukseliuor