- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- Konu Sahibi Maleficent2012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M Maleficent2012 kız daha ocağın üçü
Dereyi görmeden kupayı vermişsin
Ocak bitmedi daha
Hem 4000 tl hedefi olan var
Bi aylık hedefi mi 4000 aa du bakiyim kim o aplamız
Evet vardı öyle bi arkadaş ben mümkün diil yapamam
Sağlık olsun ne diyimben de 4000 dedim krediyi fazla fazla öderim dedim ama tayinim çıktı yaaaa
şimdi yeni bi şehre gidicem borç ödemek bir hayal oldu
Bereketli olsun canımGünaydın canlar kumbarama 50 tl attim
Sen artik birikimi yaptın oturdun seyrediyorsun yani seninki de güzel:))Bereketli olsun canım
Ben ay başında yapınca birikimi kalan günler öyle bakınıyorum anca
Günaydın canlar kumbarama 50 tl attim
Aslinda kumbara yapmasam sanirim bende biriktiremezdim ödememi yapınca kalani harcardım ama kumbara olunca mecbur para atmam gerekli gibi hissediyorum . Bakalim bu seferki kumbaram ne zaman dolacak ve içinden ne kadar çıkacak 300 400 çıksa iyi olur aslında :)Maşallah başlığı elimden geldiğince okudum ve takdir ediyorum seni. Hem kredi ödeyip hem birikim yapıyorsun. Biz kredi öderken de birikim yapılabileceğini düşünemedik. Daha doğrusu birikiyor nasılsa diye gerisini harcamak kolay geldi sanırım :))) Halbuki gayet biriktirilebilirmiş. Neyse ki çok geç olmadan anladık :)
Kymbara güzel bir yöntem gerçektenAslinda kumbara yapmasam sanirim bende biriktiremezdim ödememi yapınca kalani harcardım ama kumbara olunca mecbur para atmam gerekli gibi hissediyorum . Bakalim bu seferki kumbaram ne zaman dolacak ve içinden ne kadar çıkacak 300 400 çıksa iyi olur aslında :)
Gerçekten öyle:) çocuk gibi heyecanlanıyor insanKymbara güzel bir yöntem gerçekten
Ahhahaha kız yaaa hedefini yerine getirince yazar buraya taktın sendeKızlar 4000 hedefi olan arkadaş naaptı bilgisi olan var mı
Dolunca açmayı düşünüyorum. Ilk kumbaram 15 gunde baya dolmuştu kagit para girmiyordu artik ondan 220 cıktı . Hemen gidip yeni kumbara aldım onuda gecen cuma aldım 3 4 gün oldu onu yani tamına doldurunca açmayı istiyorum eğer bu hızla gidersem 1 ayda dolar sanirim .bide arkadaşımin getirdiği baya büyük bi kumbara var kalin bi kumbara onu acmak cok zor olacak hemde guzel bi kumbara 30 40 cm var onu da bir yandan doldurmayi dusunuyorum ama o çok atarsam 5 6 ayda anca dolar sanirim :)) ondan baya çıkar ama öncelik küçük kumbaramda . Çok eğlenceli cidden ya bak sende dene ben 5 krş 10 krş değil ama büyük paralar atmaya calisiyorum surekli en küçük attigim 50 krstur oda nadiren çünkü ben bozukları yol param yapıyorum büyükleri ve fazlalıkları harcamayım diye direk kumbaraya atiyorum. Bu gun kucuk kumbaraya 50 tl büyük kumbaraya ise 8 tl attım.İnşallah çıkar. Ama bence daha fazlası bile çıkacak gibi. Büyük paralar da atıyorsun çünkü. Ne zaman açmayı planlıyorsun kumbarayı?
Takarım ulen :))) sinsice düşünmektense soruyorum fena mı :))) takım çalışması bu :))) ekip ruhuAhhahaha kız yaaa hedefini yerine getirince yazar buraya taktın sende
Ayin son gunu yazar en gec merak etmeTakarım ulen :))) sinsice düşünmektense soruyorum fena mı :))) takım çalışması bu :))) ekip ruhu
TememAyin son gunu yazar en gec merak etme