- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.881
Günaydın güzel Anneler ve tatlış bebişleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar ben inanaılmaz gazlı oldum yaaa bu beni çok rahatsız ediyor. Karnım şiş tartıya çıktım ya bir günde 1.5 kg artı olmuş. Moralim çok bozuk.
Umarım ödemdir umarım böyle gitmez.Gebeliği ilk öğrendiğim günlerde bende de olmuştu ama şimdi geçti belki miden üretiyor olabilir,internetten bir araştır istersen.Kilo kısmı zaten bende de aynı biranda artış oldu ben ödem olduğunu düşünüyorum
kanama olunca bir kerelik iğne verdi diye düşünüyorum. Yoksa kapsül verdi. Sabah akşam içmem için.Kapsul vermedimi igne zor yaaa
keşke bende uyusam mide bulantısı kasık ağrısı uyutmuyor maalesefBende şuan tam tersi bir durum var günlük 5 saat uykuyla uyanan ben artık sabahları uyanamıyorum, işe giderken yolda uyuyorum, Bebeğime kuran okurken uyku bastırıyor, elim kolum kalkmıyor sanki bütün enerjimi çekmişler
Başlamasın diye dua ediyorum :)) Sabahları biraz kötü uyanıyorum sadece ama ben daha yeni 6. haftaya girdim.Günaydın herkese.bugun 6+ 5 teyim.ikigundur hafif bulantı oluyor.bisey yiyince geciyor.az ve sık yemek çok önemli bunu farkettim ve paylaşmak istedim.yani mide hiç ac kalmamalı.var mı bulantısı Başlayan?
günaydın güzel bayanlarrr
bugun doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görebilirim :)
Günaydın benmde randevum var bugun kaçta senin ? Bnm 14te
Bnm 5+3 oluyo inşallah herşey güzel olur sorum yokturcanım ben akşam gideceğim işten çıktıktan sonra 8 gibi olur heralde .
senın sata göre bugun kac haftalık oluyor canım
benım sat 12 ekım , buna gore bugun tam 5 hafta
Günaydın herkese.bugun 6+ 5 teyim.ikigundur hafif bulantı oluyor.bisey yiyince geciyor.az ve sık yemek çok önemli bunu farkettim ve paylaşmak istedim.yani mide hiç ac kalmamalı.var mı bulantısı Başlayan?
günaydın güzel bayanlarrr
bugun doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah keseyi görebilirim :)
Günaydın benmde randevum var bugun kaçta senin ? Bnm 14te
Bende şuan tam tersi bir durum var günlük 5 saat uykuyla uyanan ben artık sabahları uyanamıyorum, işe giderken yolda uyuyorum, Bebeğime kuran okurken uyku bastırıyor, elim kolum kalkmıyor sanki bütün enerjimi çekmişler
Bnm 5+3 oluyo inşallah herşey güzel olur sorum yoktur
Bende şuan tam tersi bir durum var günlük 5 saat uykuyla uyanan ben artık sabahları uyanamıyorum, işe giderken yolda uyuyorum, Bebeğime kuran okurken uyku bastırıyor, elim kolum kalkmıyor sanki bütün enerjimi çekmişler
Günaydın benimde 2 gündür sabahları aşırı mide bulantım var ve tansiyonum çok düşüyor. Bugün işe zor attım kendimi ölçtüm 9 - 5 idi tansiyonum . Artık çantamda hep bir çubuk kraker taşıyacağım, çok korktum bugün.
Günaydın. 5. Tüp bebek denememdi. Ilk defa gebelik oluştu. 5. Haftada kese göründü 6. Haftada kalp atışını duyduk tabiki alttan muayene ile. Kalp atışını duymadan 3 gün önce kanama başladı. 5 gün hastanede yattım. Bu arada kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için hap ve igne oluyordum. Onlari kestiler ve bir ay evde istirahat verdiler. Şimdi progeston hormonu içeren iğne oluyorum kalçadan. Biraz meşakatli bir yol oldu bizim için. Hala korku var. Haftaya tekrar muayene olucam. Hepimiz için hayırlısı olsun.Hayirli olsn cnm Allah tamamina erdirsin insallah kacinci denemende kaldin tek embriyomu cift mi benimde tup bebis
Günaydın benimde 2 gündür sabahları aşırı mide bulantım var ve tansiyonum çok düşüyor. Bugün işe zor attım kendimi ölçtüm 9 - 5 idi tansiyonum . Artık çantamda hep bir çubuk kraker taşıyacağım, çok korktum bugün.
benimde öyle çubuk kraker taşıyorum hergün birde boş poşet