2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 yaşına girince ayırdım odasını. Ama yatağını özel montessori yataklarından yaptım. Uyanınca istediğinde kendisi inip yanıma gelebilsin diye. Kendine güveni geldi böylece. Biliyor ki uyanınca hop diye inip yanıma gelebilecek. Alışması çok rahat oldu. Yatağı 1.5 kişilik yaptım:) oğlumu özleyince gidip ben de yanına kıvrılıyorum:)
 
Ay ne güzel ilk zamanlar böyle karınca geziyormuş gibi oluyormuş öyle bir şey miydi. Ben hiçbir şey hissetmiyorum şu doktor randevum gelsede görsem artık çok merak ediyorum
Yok yok karınca gibi değil :) Ben ilk hamileliğimde sormuştum bu soruyu yine KK'da :) Birisi çok köomik cevap vermişti hala aklımdadır. Eğer içinde gaz gibi bişi geziniyor çıkmıyorsa bebeğin hareketidir. Eğer çıkıyorsa gazdır demişti:)
 
Cumartesi günü eşimle beraber alışveriş merkezine gitmiştik. Hayatımızda ilk defa Joker isminde bebek dükkanına girdik heyecanla, bir ön araştırma olsun diye. demek istiyorum fiyatlara. Oradaki çalışana bebek arabalarıyla ilgili fikir sorduk. Direk en iyi bu diye bir araba gösterdi 5bin küsur lira. Eşim çüş buna bende binerim oldu :) Bir de bizim ikiz her şeyden iki tane almamız lazım. Araba koltuğu, ana kucağı, mama sandalyesi zart zurt aboow baya heyecanla girdiğimiz dükkandan suratsız çıktık. Şimdi sülaleye haber salacam. Kimden ne bulursam kardır. Şeytan gibi de huyumuz aynı eşimle. Çalışan iyisini gösterdi ya bu sefer diğerleri mehhh gibi geliyor ama imkanı yok öle en iyisinden 2 tane almamıza.

Ben mobilyacıya yatak yaptırıcam ama nasıl bir şey karar veremedim daha. Kendi odalarında uyumalarını istiyorum inşallah yapabilirsem.
 
A değişikmiş Bana annemler hep öyle demişti ondan bende öyle bir şey bekliyorum bende:) bundan sonra gaz bekliyorum ozaman :)
 
Gazla içindeki kıpırtıyı ayırt edebilirsin ki bende 9 haftalıkken hissettim 2 defa bir daha hissetmedim ki hamilelikten sonra çok gaz olmaya başladı bende ona rağmen gaz olmadığı çok bariz belli
 
Yuhhh yani insan bu kadar göz korkutur mu tek bebek için 750-1000 arasında çok kaliteli sağlam arabalar var sen bunu +1 say ikizler için kafadan 2 bin falan ama 5 bin yok artık yani çalışan o ayın prim şampiyonu olma yolundaymış
 
Bizde düşünmeye başladık beşik işini. Bende öncelikle küçük bir beşik alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum. Bekar dolabımı evlenmeden önce yeni almıştım 3 kapaklı 2 çekmeceli onu köye göndermemiştim bebeğim için kullanırım diye.
Ablam ikizlerine park yatak almıştı hemde geniş olanından uzun süre kullandı yatırdı ikisinide
 
Ben park yatak düşünüyorum canım. Oda yapmayı bende düşünmüyorum ama bir dolap alıcam sanırım sadece

Ben de Kıyafetleri koymak için beyaz bi dolap alırım diyorum. Aslında büyüyen beşik ve dolap almak istiyorum ama şimdi hemen ayrı odada yatıramam bebeğimi. Geceleri sürekli kalkıp diğer odaya gidemem. Minik beşik yanımda durur. Gündüz park yatakta yatırırım olmazsa diyorum.


Benim de ailem şehir dışında. Ara sıra giderken götürmek çok rahat olur park yatağı diyorum. Sökülüp çantasına koyunca her yere taşınır gayet. Büyüyünce de oynar içinde. :)
 
Ben sık sık giderim diye oraya da alıcam bitane hatta annem alır diye ümit ediyorum
 
Canım ne değişikliler oluyor sende mesela bende merak ediyorum 2!oğlum var bakalım bu ne olacak önce sağlıklı olsun da
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…