Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Kızlar Almanya’da 4 haftada bir kontroller oluyor birde gebelikte influenza aşısı yaptılar. Bugün 12+4 de bebişimdeki 3 günlük gerilik kapanmış tam gününde şimdi, büyümüş şükür. Fetal DNA sonucunu da 14. Haftada öğrenecekmişiz. Sabırla beklemeye devam , birde işten izne çıkardılar fiziksel çalıştığım için.

Kızlar biz biraz alışveriş yapmaya başladık da size bir şey soracaktım 🌸 bende göğüs ucu çöküklüğü var yani göğüs ucum yok 🥲 anne tarafında da varmış bu rahatsızlık o yüzden anne tarafında hep süt kardeşi var dayı ve teyzelerimin 😭 muhtemelen ben de emziremeyeceğim ama şimdi teknoloji gelişti benimle aynı rahatsızlığı yaşayıp emzirebilen var mı ? Bu arada bunu asla dert etmiyorum çünkü emzirme fikri bana biraz korkunç geliyor 😔 sağıp biberonla verme fikri daha cazip geliyor doğum değil de emzirmek biraz geriyor beni anlayacağınız içimde tarifsiz bir huzursuzluk var emzirmeye karşı 😅 sizce süt sağma makinesi almalı mıyım lohusa kafasıyla bu durum beni iyice rahatsız eder mi, yoksa göğüs ucu olmayan anneler de sorunsuz ve stressiz emzirebiliyor mu çok arada kaldım
Ben bebek hemşiresiyim yani emzirme danışmanlığıda yapıyorum. Emzirmek için göğüs ucuna ihtiyacın yok bebek göğüs etrafındaki kahverengi kısmı ağzının içine alacak🙏🏻 elektrikli bi süt sağma makinesi muhakkak herkes almalı mastite karşı. Sende makineyle sağıp yumuşatıp o şekilde daha rahat tutturabilirsin😻 iyi bi hastanede doğurursan onlarda yardımcı olacaktır

Eğer riskli gebelikse bol bol su içmek önemli. Ben riskli kategoride olduğum için doktor en az 2.5 litre su iç dedi. Bulantı ve kusma olmaması için de sık sık birşeyler atıştır ağzın boş kalmasın dedi. Hani doyana kadar değil de hani mideye birşeyler girsin tansiyon düşmesin boş mide daha çok bulanıyor benim öyle.
Riskli degilim cok sukur kuzum sknti olmz Allahin izniyle🌸

Benim doktorum bugün ikili tarama yaptı. Cinsiyeti sordum. Sanki pipi görür gibi oldum. Erkek mi dedim. Nuba göre 30 derece üstü erkek dedi. Senin derecen 19 şu an dedi. Ama erken henüz bir sonra ki kontrolde net söyleriz dedi. 19 dediğine göre acaba kız mı diye düşündüm. Direkt erkek mi diye sorduğum için acaba erkek bebek istiyorum diye düşünüp böyle yüzeysek bir cevap mı verdi. Görseli ekliyorum
Benim de içimden kız geçti hayırlısı sağlıklısı olsun insallah ❤️🙏

Sizdemi özelde takiplisiniz
Evet canım Kıbrıs’ta zaten devlet hastanesine ölsen gidemezsin bakmıyorlar 😂 sadece hastane var. Benim doktorum hamilelikten öncede benle ilgileniyordu ve onun sayesinde erkenden tüp bebeğe başladık. Çok memnunum boş testleri bile yaptırmaz. Doktor gerçekten büyük şans hamile için

Evet canım Kıbrıs’ta zaten devlet hastanesine ölsen gidemezsin bakmıyorlar 😂 sadece hastane var. Benim doktorum hamilelikten öncede benle ilgileniyordu ve onun sayesinde erkenden tüp bebeğe başladık. Çok memnunum boş testleri bile yaptırmaz. Doktor gerçekten büyük şans hamile için
Kesinlikle hayirlisi 20.haftaya kdr gideyim bklm olmzsa degistiririm npiyim😊

Kızlar benim vajinam tam alta doğru tahriş olmuş çok rahatsız ediyor otururken, tuvaletten sonra silerken vs. Doktoruma gitmek istemiyorum kendisi tüp bebek merkezinde, henüz başka doktor da belirlemedim. Fetal dna sonucu çıkınca gel demişti o yüzden. Yarın gece bugün yara çıktı diye acile gitsem bakarlar mı? En azından bi krem falan verirler belki ya çok huzursuz etti beni acısı

Kızlar benim vajinam tam alta doğru tahriş olmuş çok rahatsız ediyor otururken, tuvaletten sonra silerken vs. Doktoruma gitmek istemiyorum kendisi tüp bebek merkezinde, henüz başka doktor da belirlemedim. Fetal dna sonucu çıkınca gel demişti o yüzden. Yarın gece bugün yara çıktı diye acile gitsem bakarlar mı? En azından bi krem falan verirler belki ya çok huzursuz etti beni acısı
Tam bacak arasına doğrumu. Vajina ile bacak arasında bi şişlik gibi içten
Öyleyse eğer o rahatsızlık bir adı var

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Ben 12.haftada folik asiti bıraktım d vitaminine başladım. Şu an 13.haftadayım. Hepsine birden başlamak istemedim o yüzden araya birkaç gün koyup demire de başlayacağım sonrasında yine birkaç gün koyup omega 3 başlayacağım. Doktorum o şekilde söyledi😊

Olsun canım ne olacak 😀😀 bazen ben telefonu elime alıp ne yapacaktım diyip saf saf bakıyorum unutuyorum sonra 😀 evet riskli gebelik diye gidiyorum erken doğum öyküm var diye. İyi bari progestan kullanıyormuşsun daha, bazen çok zorluyor ama katlanıyoruz. Sana da geçmiş olsun. İnşallah hiç sıkıntısız bitirirsin de gerek kalmaz perinatoljiye falan 😀😀 bakalım 21 nisanda gidicem perinatoljiye söyler mi cinsiyeti bilmiyorum hesaplarıma göre 15 haftalıkken gidicem sonuç göstermek için 😀 bana hiç farketmez merak da etmiyorum nedense belki korkuyorumdur yine, sağlıklı olsunlar da ne olursa olsunlar 💙🩷
Aynısı bende de oluyor ya zaten unutkan ve dikkatsiz bi insanım şu aralar arşu alaya çıktı olan zekamı da bebeğe veriyorum galiba flfleld İnş sen de sorunsuz güzel bir gebelik geçirirsn 🤲🏻 Sen benden önce öğrenirsin o zaman, randevudan önce çikolata ye kıpır kıpır olsun göstersin 😍 Orası öyle ama çok merak da ediyorum ya sonuçta kızın mı olacak oğlun mu çok büyük bişey yani 🥹

Ben 13. Haftadayım🤭 yarın gidicem doktora ama buranın biraz değişik sistemleri, tahmin eder mi etmez mi bilmiyorum🥹
Kaçıncı gebeliğin listede baktım bulamadım seni. Göbeğin benim göbeğimle aynı erkek bebek gibi duruyor hayırlısı olsun cnm.🤭

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
13. Haftada bıraktım 16 haftalık oldu bende simdiye dek bişey kullanmadım bugün randevum var sorucam.

Sirf doğum konusunda iyi diye devam ediyorum yoksa Hiç iletişim konusunda iyi degil canim ben sormasam hiç bilgi vermiyor
Bide tahlil istemeden demir vitaminn ve d vitamini yazmiş tahlil ypmadan yazmasi garibime gitti Birde şu ana kadar bi kez kan tahlili istendi normlmi 15.haftaya gircm
Özelemi gidiyosunuz siz
Benim eski doktorum gebeliğimin başından beri herhangi kan ve idrar tahlili istemedi . Yani ilk 3 ay allaha emanet bi hamilelik geçirmişim . Yeni doktorum çok şaşırdı ve hemen kan ve idrar istedi. Demirim, d vitaminim , B12 im normal değerlerin bayağı altında çıktı . Hemen ilaç başladık. Özele gidiyorum canım bu arada .

Back
X