2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canim insallah saglikli sihhatli buyutun iki cocukla tempo yanliz olunca zormus bi ara takip ediodum yazamiodum buyuk krese basladi onun alismasiydi ihtiyacti sonra tekrar okul deistirdik bide orayi ayarla filan kucuk zaten 5 ay biraz huysuz bebekti sonradan sakinlestik rahatiz simdi duzenimizi filan oturttuk aktifim insallah yine :)
Hoş geldin 💐💐

Hahhaha, şu erkeklerin bu tutumu beni öldürecek. @shealemon benimki de popüler bir online oyuna sardı iyice. Bir de sesli konuşması gereken bir oyun. Evin içinde rahatça istediğimi konuşamıyorum. Tam bir şey diyeceğim, dur mikrofon açık diyor. Diyeceğim şeyi demekten de vazgeçiyorum. Günlük konuşmalarımıza adamlar da ortak zaten artık. Çocuğu uyutunca başka odaya gönderiyorum artık uyanmasın onun sesine diye. Çocuk uyanıkken de oynadığı zaman da ayrı sinir oluyorum zaten. En fazla yarım saat baş başa kalabilecekken onda da oyun oynuyor ya. Ben de lavaboya gidince bile rahat değilim, niye çünkü ne zaman lavaboya girsem oğlum huysuzlanır. Bak yine sinirim bozuldu.
Bende bilgisayar oyunu hastasıyım. Hamile kalınca bilgisayar odam bebek odası oldu, bilgisayarımı evden yolladım :KK43: tekrar döneceğim zamanların hayali var kim bilir ne zaman. Eşim de play stationcı, baktım geçen gün yeni oyunlara bakıyor ama benim korkumdan alamadı. Valla ben oynayamıyorsam o da oynayamaz.

Bende bilgisayar oyunu hastasıyım. Hamile kalınca bilgisayar odam bebek odası oldu, bilgisayarımı evden yolladım :KK43: tekrar döneceğim zamanların hayali var kim bilir ne zaman. Eşim de play stationcı, baktım geçen gün yeni oyunlara bakıyor ama benim korkumdan alamadı. Valla ben oynayamıyorsam o da oynayamaz.
Bebekler büyüyene kadar zor bilgisayar oyunu sanırım. Valla ben oyun falan değil de, şöyle bir yatağımda güzelce 4 5 saat aralıksız uyuyabilsem güzel olacak. Ondan sonra da yabancı dizileri haftada bir bölüm izleyebilirsem tamamdır :)

ben de en son hamileyken the sims 4 oynuyordum aksama kadar. Aah ah ne gunlerdi yaaa.

Kızlar bizim bebenin ağzı diş doldu ya şimdide alttan 3.yü patlatmış üstte 4 tane vardı. Ayrık ayrık bide çirkiinn :))) bebişlerinizle ne tür oyunlar oynuyosunuz yada nasıl avutuyosunuz ben hayatımda ilk defa bi bebekle karşı karşıyayım oda kendi çocuğum :olamaz: bilmiyorum yani yinede elimdem geldiğince yapıyorum netten falan da baktım bide kızlara sorayım dedim hepiniz iyisinizdir inşallah 😘😍

Kızlar bizim bebenin ağzı diş doldu ya şimdide alttan 3.yü patlatmış üstte 4 tane vardı. Ayrık ayrık bide çirkiinn :))) bebişlerinizle ne tür oyunlar oynuyosunuz yada nasıl avutuyosunuz ben hayatımda ilk defa bi bebekle karşı karşıyayım oda kendi çocuğum :olamaz: bilmiyorum yani yinede elimdem geldiğince yapıyorum netten falan da baktım bide kızlara sorayım dedim hepiniz iyisinizdir inşallah 😘😍
Masallah senin pasaya .
Ben kendi yaptıklarımdan bahsedeyim .Belki sana da fikir olur .
Bu ara taklit becerileri gelişiyor. Yaptığım hareketleri taklit etmesini istiyorum.Bay bay ,gel gel ,alkış gibi .
Hayvan sesleri dinletip ne diyormuş diye soruyorum. Mö yü cok net soyluyor.Kuzuyu sorunca ee diyo gülüyo.
Önüne camasir sepeti koyup icine oyuncak dolduruyoruz. Top atiyoruz yakin mesafe. Egitici kapları elinden tutup ic içe koyuyorum.
Önüne piyanoyu koyup parmaklariyla tek tek bastiriyorum .
Ayağa kaldirip müzik aciyorum .Oynuyor kafasini ve poposunu sallayip gülüyor.
Bunlar el goz koordinasyonu ,kaba ve ince motor gelişimleri ve duyusal gelisimleri icin katki sağlıyor.

guven ariyorlar herhalde. Aynen, odadan cikmamla aglamasi bir oluyor. Sabah ben artik dayanamadim, oglan yatakta uyanik dururken uyudum, zaten tavayi da yaktim, akil kalmadi :-)

gecmis olsun canim. Kan ben de goruyorum eger kati yaparsa, bagiriyor zaten aciyor herhalde. Halbuki dogru duzgun ek gida yedigi de yok.
Bazen bende öyle oynuyorum onu oturtup ıslak mendille emziği veriyorum eline yarım saat duruyor iyi oluyor :)
oinone27 oinone27 fisher price eğitici masalcı tırtıl ilgisini çeker mi? Bizde var ondan güzel bisey
Bence çeker canım ama eşim çocuğa kitap alıp durma dedi :) yinede bakıcam bakalım dışarı çıkınca
Bakici ariyoruz .Araya yaz tatili gircek zaten .Kisa sure annem filan idare eder artik.

Canim satici bilmiyorum. Gorseli ekleyim ben sana .Ingilizce ama sadece bir fonksiyonunda hayvanlardan konusuyor .Cok onemli degil bence.
Eki Görüntüle 2251135

Hosgeldin .Nerelerdesin canim?
Biz atakti disti koşturuyoruz siz nasılsınız ?
Tamam canım sağol buldum 1-2 satıcıda

Kizlar benimkide 2 gun once atesliydi sebepsiz bi atesti sonra kesildi ates tekrar dislerini kasimaya basladi altlar ciktiktan sora brakmisti salyasi artti huzursuz geceleri acaba ustler mi gelio altlari anliosunda ust disler geliomu giruntuden hic bise anlamadim ya

Kızlar ıyı aksamlar alerjısı olan bebek annelerine ogrendıklerimi aktarmak ıstedım. Sut ve sut urunleri alerjısı olanlar en az 6 haftalık dıyet yapması gerekıyor. Benım kızım bu surecten sonra duzeldı. Alerjı kanda cıkmaması alerjısı olmadıgı anlamına gelmez dedı doktor ve bızde cıkma cunku. Ve alerjık bebek annelerine devlet 6 aylık rapor hakkı tanıyor bana yazdı doktorum. Devlette calısmak gerekıyo bunun ıcın. Kan ılacı ve devıt damlada sut urınleri bulunuyo onun yerıne farklı ılac verdı alerjen olmayan. Ocean ve kan ılacıda fer in sol. Insallah yardımcı olmusumdır

Kizlar benimkide 2 gun once atesliydi sebepsiz bi atesti sonra kesildi ates tekrar dislerini kasimaya basladi altlar ciktiktan sora brakmisti salyasi artti huzursuz geceleri acaba ustler mi gelio altlari anliosunda ust disler geliomu giruntuden hic bise anlamadim ya
Olabilir .Bizde de ates yapiyor dis .2.yi bekliyoruz dört gözle. 2 3 gundur cok hırçın.

Ol
Herkese iyi aksamlar .Bakıyorum kimse yazmamis 2019 temmuz annelerini okuyup anilar anilar simdi gozumde canlandilar moduna bağladım :KK49:
Hamileyken prensesmisim be .Istedigin saatte yat kalk
Aynen karnımızdayken daha iyiydik, özellikle onlara yapılan alışverişler de en tatlısıymış :)

Herkese iyi aksamlar .Bakıyorum kimse yazmamis 2019 temmuz annelerini okuyup anilar anilar simdi gozumde canlandilar moduna bağladım :KK49:
Hamileyken prensesmisim be .Istedigin saatte yat kalk
O uyurken ben de uyuyayım istiyorum ama sağ meme, sol meme, karnımda yatsın, bacağıyla oyna vs derken uyku kalmadı. Hala kıpırdanıp duruyor. Memeyi de istemiyor. Tek derdimiz lanet gaz kaka. Valla şu olay çözülürse oğlumu tanımayacağım gibi geliyor. Şuan bana poposunu dönüp yattı ama 2 3 dkda bir kıpırdıyor, bacağıyla oynuyorum.

Gunaydin kizlar. 3.adetimi oldum. Gittikce siddetleniyor, zaten oldum olasi sevmem. Emzirirken 2 yil olmayan varmis, benimki 6.ayda baslayiverdi. 3 aylik igne olan var mi aranizda, acaba ondan mi olsam, cok azaltiyor diyorlardi.

Gunaydin kizlar. Gece 3 saat uyanik kaldi tosbik .Ve tabii ki ben.
Kahvalti yaptık. Bezini degistirmek için yatağa bıraktım. 10 saniye yanindan ayrıldım. Kapidan girerken bi baktim popoyu cevirmis inmeye calisiyor.Kostum ama yetisemedim.Poposunun üstüne oturuverdi .Ben cocuk düştü diye bağırıyorum. Esim kostu geldi .Bi baktik gülüyor :-)
Cok komikti .Tabii o an korkudan öldüm. Simdi de nasil düştün diyoruz gülüyor .

Gunaydin kizlar. Gece 3 saat uyanik kaldi tosbik .Ve tabii ki ben.
Kahvalti yaptık. Bezini degistirmek için yatağa bıraktım. 10 saniye yanindan ayrıldım. Kapidan girerken bi baktim popoyu cevirmis inmeye calisiyor.Kostum ama yetisemedim.Poposunun üstüne oturuverdi .Ben cocuk düştü diye bağırıyorum. Esim kostu geldi .Bi baktik gülüyor :-)
Cok komikti .Tabii o an korkudan öldüm. Simdi de nasil düştün diyoruz gülüyor .
ay neyse ki poposunun ustune oturmus canim. İyice tehlikeli oldu bu bidiklar.

Günaydın kızlar.

Hasta anne bebiş varsa geçmiş olsun şifa olsun acilinden.

Eşimi görmeye geliyorlar iş arkadaşları. Geçen de yakın bir tanıdık geldi hasta ziyaretine ama 3 saat oturdu. Evi sürekli temiz bırakmak ve ikram düşünmek biraz stres yaptı ama sağolsunlar ziyaret iyidir deyip devam ediyorum güne

Oğlan bir haftadır alkış tutup el sallıyor o kadar tatlı ki deli oluyorum. :)
Sizler nasılsınız bıdıklar yaramazlık yapıyorlar mı?

Günaydın kizlar,
Atak nirvanaya mi ulasti, disi mi agriyor, dusmenin etkisi mi bilmiyorum, tek bildigim iki gecedir yarim saatte bir veya saat basi uyaniyor oldugu... Ayrica arada 1 kere bagirip sustugu da oluyor.

Bir noktadan sonra uyuyamadim, kalktim nohut yapiyorum, 3 gun yeriz omrumuz varsa :deli: sac bas ust bas rezil haldeyim. Sasirdigim sey de bu sartlarda hala esimin benden ozel ilgi beklemesi. Anladiniz siz onu. Benim kendime hayrim yok bir de senle mi ugrasacagim dedim. Yanlis bir yaklasim belki ama kendimi zorlamak da bana haksizlik olur... Erkekler cok bencil, yeri geldiginde kadinlar da bencil olmali...
Hepsine katılıyorum :KK70: benim oğlan da bir haftadır çılgınları oynuyor

X