2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa kızım hala öksürüyor burnu akıyor uyurken zor nefes alıyor. Antibiyotik ve hava veriyorum. Kendisi çok neşeli halsizliği yok ateşide yok. Uzaktan gören gülücükler saçtığı için hasta olduğunu anlamaz. Gerçi bizde zor anladık öksürünce ilerlemesin diye götürmüştüm ama hastaymış baya. Doktora götürdüm ertesi gün hırıltısı başladı.
Pazartesi ilaca başladık ama hiç bi iyileşme söz konusu değil. Hafiflemedi bile öksürüğü hırıltısı hatta artıyor gibi. Sizce tekrar götüreyim mi?
1-2 kişiye sordum ateşi yoksa çok endişelenme dedi ama kötüleşirse diye korkuyorum. Bide tekrar götürsem bişey yaparlar mı?

Ben onun totosunu yerim büyümüş de öne donuk oturuyo

Selam kızlar bu aralar okuyup çıkıyorum pek yazamıyorum geçmiş olsun hasta bebişlere biran önce iyileşsinler inşallah..

Benim oğlan kakasını tuvalete tutarmış gibi yapınca yapıyor haberim olmadan yaptığını hatırlamıyorum yani Bayadır. Bugün klozete oturttum öyle yaptı :))

Canım ben 2 haftadir koyuyorum inanılmaz hareketli bir bebek ve hırslı da ayni zamanda.İlk koyduğum günler geri geri gitti daha sonra ileri geri yapmaya basladi zaten fazla durmuyor kollarını uzatıp al diye ağlıyor.Ben evi silip supururken koyuyorum 10 15 dk sadecee
Her bebek farklı senin minnoş tembel belki şimdilik ama o da zamanla alisir canım

Maşallah canım çook hızlı büyüdüler be zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ben gün içinde. Yakında o koltuktan çene yetiştirirler bize:)

Şuan ben o diyetteym aç geziyrm resmen migrostan aldığm ekmeği yiyemedim. Mısır unlu ekmek aldım ama hepsi bir olunca yiyecek bişey kalmadı. Allah sabır ve kolaylık versin..
Canım merhaba bebeğindeki belirtiler neydi teşhis nasıl konuldu ve diyetle rahatlama oldumu ? Neler yiyorsun ben açım ya resmen

Bizimde geri geri 2-3 adım atıyor şaşırıyor. Ben ellerinden tutup gel gel dersem yürüyor ama dün onu farkettim ayakları çırpıyor resmen onun dışında oyuncaklarla mutlu. Alayım diye ağlamıyorda oyuncak onun için.
Evet tembel benim sıpa dönme konusundada tembel yürüme konusunda da öyle olacak sanırım
Gerçi bu durum azıcık işime geliyor korkmuyorum düşerse falan diye

canim hemen gecmiyor maalesef. Sen havayi maskeyi kullanarak vermeye calis. Dr kontrole cagirdi mi? Bize crs bunlara baslatip cts kontrole cagirmisti. Ama cts hala oksuruyordu, hatta dr tam sirtini dinlerken oksuruyordu. Antibiyotigi 10 gune tamamlamistik. Havayi 7 gun kullandik ama azaltarak biraktirmisti. 2 gun 3 er defa ve 2 gun de 2ser defaya dusurerek bitirmistik.

bizimkinin 7.ayi bitecek hala dönmüyor bir ara heveslendi, suan birakti o işleri.

Canım daha önce sonsuza da sormuştum sen bu tostu nasıl yediriyorsun kıtır olmuyor mu? Bebiş çiğneyebiliyor mu ? Sert şey kategorisinden boğazına gitmiyor mu
Cok tutmuyorsun tost makinesinde cnm hafif pembe olunca aliyorsun makineden yumusak oluyor yani, ben rendenin ince kismi ile yaptim. Eger yapmaya karar verirsen cam rende ile deneyebilirsin cnm.

Kizlar bugun cenazemiz var esimin enistesi vefat etti. Kanser tedavisi goruyordu temizlemislerdi, gecen hafta akcigeri alindi 4 gundur evindeydi iyiydi, dun aksam fenalasmis hastanede kalbi durmus. kv kp fln koyden geliyorlar. Bende evde yemek fln yaptim gelen giden olur diye. Allah herkese saglikli bir omur nasip etsin.

başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin

Basiniz sagolsun canim .Sagligimiz icin ne kadar sukretsek az

Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara hayırlı ömür versin .

Kızlar nasılsınız ? Okadar yazdm kimse cevap vermemeye başladı buna cvp verir misiniz bilmiyorum ama oğlum hastalandı bugun röntgen çektrdk ciğeri biraz dolu dedi doktor hırıl hırıl ediyo göğsü augmentın-BID şurup verdi antibiyotik 2gün kullan cuma getir çocuğu bakalım dedi inşallah faydası olur dua edin ya hâlâ memleketteyim eşim zor izin aldı ay sonu gelecek ben 2hafta diye gelmiştim 1ay oldu çok bunaldım burda bebe de hasta olunca dışarı hiç çıkarmıyorum evin içide soğuk değil ama çok terliyo doğduğundan beri yanık bu bebek burnu çok dolu aspiratörle çekiyorum ama geçmiyor napcm bilmiyorum önerileriniz var mı ne yapsam ?

Çok geçmiş olsun. Hastalık üşümekten çok temiz hava almanca olur diyor doktorlar. Evi sürekli havalandırmak gerekiyor, hele ki hastayken daha çok. Bir de terleyince sırtına ve göğsüne bez koyarsan terini alır. Inşallah biran önce iyileşir.

Benimki de biberondan hiçbir şey içemiyor. Alışsın diye denedim ama yok ondan içemiyor hiçbir şeyi.

Meme haricinde uyumayan bebe ile mümkün değil sanırım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…