2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım kış bebeside hasta oluyordur ya 1 yaşında da hasta olsa yine bebek sonuçta hastalıklar zor
Doktor çok ilgiliydi canım hatta ben sıcak bakmayınca istersen antibiyotiği bekle 2 gün sonra başla düzelmezse dedi ama bronşite çevirebilir dediği için korktum bende başlıyım o zaman.
Şurubu varmış canım onu yazmıştı. Nebulazatör buldum kuzenimden öyle olunca telefonda reçeteyi düzenledi doktor nebul olanı yazdı. İlk seferde maskeyi takınca ağladı doktor ağlarsa maskeyi çıkar havayı öyle çeksin demişti şimdi öyle yaptım bakalım. İnşallah ilerlemeden düzelir.
Çok sağol canım bende nebul olanı aldım kullanmays başladık. Antibiyotiğide akşam başlıyım o zaman iyice kötü olmasın.
Bende nebul olanı aldım canım telefonda değiştirdi reçeteyi sağolsun. Antibiyotiğede başlıycam. Peki ne kadar serum kullanmam lazım onu sormayı unuttum. Yarım ventolin dedi ama serumu söylemedi siz ne kadar karıştırdınız?
Bize de 2 tane nebulazatör için yazmış diğeri sabah akşam ventolin günde 4 kere yarım demiş. Serumu ne kadar eklemem lazım canım?
oinone27 cnm sıze de geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Amin canım çok sağol

Canım siringayla 1 ml ekliyoruz

Kızlar bide burda pekmez ve tereyağla bi tarif vardı öksürük için bilenler ölçüsünü yazabilir mi onuda yapayım
Cnm ben de o tarifleri uyguladım belki çok ileri derecede olmayana fayda eder ama sen şimdi ilaçları kullan bence onu normal zamanda takviye gibi yaparsın birbirine karışmasın sadece bir tavsiye :) :)

Dün gelen doktor hafif balgam var çıkabilir dedı çok mutlu olmuştum cantamı falan hazırladım
Bugun gelen doktor tam iyileşsin öyle dedı yollamadı resmen yıkım oldu çok üzüldüm çıkarız dıye bekliyordum
Kızımı çok özledim Rabbim esirgesin hepsini acılarını göstermesin kimseyi de düşürmesın buralara çok şükür basit bir hastalık ama işte insanız üzülmeden edemiyor insan

Kızlar bide burda pekmez ve tereyağla bi tarif vardı öksürük için bilenler ölçüsünü yazabilir mi onuda yapayım
2 yemek kaşığı pekmez 1 yemek kaşığı tere yağı 1 tatlı kaşığı kadar da sıcak su , cezveye önce sıcak suyu koy hemen üzerine tere yağını koyup erit çok kısık aça bilirsin ocağı tere yağı eriyince ocaktan al içine pekmezi ilave et karıştır ilikken ver günde 2 defa sabah akşam ( 6 ay ve üzeri bebekler için ) , Şifa olsun inşallah

Hastanede mi yatıyor bebeğin ben o kısmını kacirmisim evde tedavi görüyor sanıyordum kıyamam sana doğum zamanı bir de bebeğim sarılıktan yatarken ayrı kalmıştım ben de kizimdan o kadar zor günlerdi ki evlat hasreti hiç bir şeye benzemiyor sen coooook çok iyi anlıyorum inşaallah bebeğin hemencecik iyileşir de diğer bebeğine de kavuşursun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah

Canım siringayla 1 ml ekliyoruz
Peki sadece ventolinemı canım bize bide sabah akşam ver diye budecort vermiş bunada eklemem lazım mı?
Cnm ben de o tarifleri uyguladım belki çok ileri derecede olmayana fayda eder ama sen şimdi ilaçları kullan bence onu normal zamanda takviye gibi yaparsın birbirine karışmasın sadece bir tavsiye :) :)
Tamam canım aklımda bulunsun yinede tarif
Ahh canım çok geçmiş olsun..özlemişmişsinizdir tabi inşallah yarın kavuşursunuz birbirinize.
Çok sağol canım :)

Son düzenleme:
Kizlar bebeklerinizr kahvalti olarak e veriyorsunuz? Yumurta alerjisi oldugu icin onu es geciyorum. Tabi bende yiyemiyorum, bebe biskuvisi labne muz baska bunlara ne ekleyebilirim.

Ben de daha yumurta vermedim canım alerji durumu olabilir diye. Bebe bisküvisi-lor- pekmez-elma-muz-armut bunları kullanıyorum kahvaltıda. Ya da irmik ya da buğday ununu biraz kavurup bebe bisküvisi atıyorum içine. Birazda pekmez. Avakado deneyince onu da eklerim. Bazen de irmiği suda pişirip peyniri katıyorum içine bi de bisküvi. İri Taneli şeyler vermeye başlayınca daha rahat ederiz bence.

Çok geçmiş olsun canım. Geçende Benim de oğlum düşmüştü yataktan ben odadaydım bir adım atıp komidine gitmiştim sadece saniyeler içinde iki kere dönüp parkeye düştü. Arkasını vurdu sanırım kafasının o panikle nasıl oldu hatırlamıyorum. Aşırı ağladı çok korktum ben de ağlayarak eşimi aradım. Arkadaşı aradım o tecrübeli diye. Aşırı kusma gözlerde kayma vs olup olmadığını kontrol et doktorlar bebek olduğu için röntgene almıyorlar hemen gözlem yapıyorlar dedi. Çok şükür bişey olmadı ama aklım çıktı seni çok iyi anlıyorum. Şimdi kesinlikle yatakta bırakamıyorum beşiğine koyuyorum. Çok dikkat etmek gerek artık bıraktığımız yerde bulma devri çoktan bitti :)

Yok canım ya yatır kaldırı bile yapamadım ben çünkü eşim destekçi değil istemiyor uyku eğitimini. 7.30 da uyuyor 8.30 da 9.30 da 11 de 2 de 4 de 5 de 6 da sürekli uyanıyor. Emzirmesem de ya ayakta sallayarak ya kucağımda gezdirerek uyutmam gerekiyor tekrar dalabilmesi için. Ve çok yıpratıyor bu düzen insanı. İnş düzelirler

Hemen toparlanir insallah kuzum kiyamam ya .

Evet cnm maalesef cuma akşamı yattı
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah içinde benım yavruma

İnşallah cnm inşallah Rabbim kimseyi buralara düşürmesın

5816bursa umarım hemen bebeğinize kabuşursunux cnm tahmin ediyorum hislerini, iyi olsun da
oinone27 çk çok geçmiş olsun cnm, bebek olunca doktorlara güvenmek durumundayız, kısa sürede iyileşir umarım minik

Ben de yanında kalıyorum cnm kızım evde babasiyla kalıyor Rabbim esirgesin herkesin evladını

O kadar iyi anlıyorum ki seni inşallah yakın gelecekte biz de uykuları düzelenler kervanına katılırız amin allahım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…