- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #79.061
Canım yaptığın sürece yapılan iş görülmüyor. Benim eşim de yanımda uyumadığı 2, 5 ay uykusuzluğu yemeği çamaşırı ütüsühallolurken bunları ne zorlukla yaptığımı anlamadı. Sabahtan akşama uğraşıp bir tencere yemek yaptığım bazı günler burun kıvırıp dışarıdan Fast food falan da alınca ben yavaş yavaş tüm işleri askıya aldım. Şimdi evde ütüler dağ. Oturma odasına o kirlisini eşyasını atar ben toplarım şu an hepsi ortada koltukta oturacak yer yok ben de çocuğun oyuncaklarını ıvır zıvırını toplamıyorum Onun yerine daha uzun süre birşeyler yiyorum, çocukla oynuyorum. Artık ütülü gömleği temiz çorabı kalmamaya, eve gelince 2 saat yemek pişmesini beklemeye o sırada çocuğu oyalamaya başladı Laftan halden anlamayanın hakkı bu. Ben perişan oluyorum hem gece hem gündüz o gelip yarım saat çocuğu sevecek.ve bunun adı babalık mı olacak. Biraz biz kendimize ediyoruz Gerçekten dağınıklığı eksikleri kendin de umursama. Sen düşününce karşı taraf sırtını ekstra dayıyor . Yapma bir süre ondan sonra konuşun bakalım nereye gidiyormuş bugunlerde evlilik. Dilimin ucuna hakaret geliyor bu davranışlar için de tutuyorum kendimi. Ve bu söylediklerim intikam için yapılacak şeyler değil asıl denge böyle olmalı zaten