Ya biz de kartları inceledikten sonra at oğlum diyorum sallayip atiyor .Bazen birakmayi beceremiyor elinde kaldi diye sinirleniyor. Benim de cok hosuma gidiyor .Ama bu atma eylemi baska nesneler icin sıkıntı olabilir .Atma dedigim seyi atarsa diye korkuyorum. Acaba atma oyununu biraksam mi sence
Benim bebe de bana cok benziyor .Sadece kaslarini catmasi ,boyu ve kafasının 1 cm buyuk olmasi babasina benziyor simdilik .Bunu sindiremediler .Bana esimin bebeklik hallerinden dem vurmaya basladilar.Yani onlara ne ki esim cok seviniyor bana benzedigi icin .Anasinin oğlu diye seviyor mesela .
Ben de wap durumumda oglumu paylaşıyordum .Bir bakmisim hem kv hem kp izin almadan ekran fotosu almışlar ve sormadan paylaştilar .Mesela canim oğlum yaziyor ya hop oldugu gibi.Bir de görümce kisisi densiz bi gerginlik yarattı. W.durumunda sülalesini engelledim valla göremiyorlar .
sen de takma hiç .Cevap bile yazma
Gece boyu memem dışarda kaldi
Emiyo emiyo bagiriyo agliyo .Bir ara gozum gecmis bir baktim yarim saat emmis beni izliyor .
Sanirim o sekerleme ile sonlandi uykum .Sonrasi uyumadi uyutmadi .Aşırı gazi vardi .