- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.741
Aynı sen canım boşver sen onları çatlasınlar:) benim hiç görmediğim bi görümce var daha 13 yıldır hiç görmemişim yaz boyu tatil olduğu halde annesine 5 senede bir gelir o da benim resimlerimin altına nazar değecek falan yazıyor amcası prens yazmış o prens değilbebim oğlum prens o minik fare falan yazıyor sadece teşekkürler yazıyorum cvp bile yazmıyorum hiiiiç de umrumda değil. Sende cvp verme gülücük koyuver teşekkür yazıver kendi kendine ne demek istedi desin boşverYaa bende başka bi sorunla geldim size. Aslında sorunda değilde ben taktım sanırım..görümcem taktığım kişi. Ne zaman kızımın fotoğrafını facebookda paylaşsam altına bi yorum yapıyor ve bana batıyor. En son yılbaşında fotoğrafını atmıştım facebooka altına 2-3 arkadaşım yorum yapmış kendiside şöyle bi yorum yapmış
-Nazar boncuğu niye asmadın yanına
-Gerek duymadım abla :)
-Bence Gerek var çok tatlı olmuş kızımız
-Maşallah deyin yeter bence
-Maşallah ama nazar boncuğuda çok yakışır
Şimdi buna takmam garip gelebilir ama hem böyle keskin emir verir gibi yorumlarına sinir oluyorum hemde bana karışmasına. İlk doğduğunda nazar boncuğu konusu açılmıştı ben boncuğa inanmadığımı nazar için dua okumak gerektiğini defalarca söylemiştim kendilerine inadına yapıyor gibi geliyor
Farklı bi fotoğrafımın altına yine arkadaşlarım akrabalarım aynı sen annesine çekmiş gibi yorumlar yapmışlar kendisi eşime ithafen kardeşim aynı sana benziyor demiş. Nedense buna da gıcık oldum bana benzemesi başkasına benzemesi önemli değilde bana benzemesini istemiyorlar gibi bi tavırları var çünkü kızımın renkli gözlü olması bile benden kaynaklı değil onlara göre.
2-3 gün öncede kayınvalidem ve kendisi aradılar eşimle görüntülü konuşuyorlar yaa aynı sen suratı sana çok benziyor göz rengi değişmedi mi belki oda sana benzer gibi gibi cümleler. Bana fazlaca batmaya başladılar nedense. Bi kere bana benzetmeseler bile çevremden de duyduğum kendimde gördüğüm bariz göz rengi burnu vs bana benziyor.
Saçma sapan şeylere takıp sinir oluyorum sanırım :/