- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.761
Kuzlar dün çatalla ezip havuç vermiştim ya kakada aynen sindirilmeden çıkmış:) böyle böyle alışacak sanırım. Sizde de öyle miydi yazmıştı gerçi kuzlar ama tam hatırlayamadım hangi sebzeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzak sayılır maalesef. ebebek var yakınlarda ama onda da secenek sınırlı, babymallde daha cok olabiilir. Bir de bence bu ikisi de kazıkçı civile baktım demlicaykeyfi söyleyince çok daha uygun şeyler var. Chicco progress var mesela o bile piyasaya göre uygunHafta içi daha sakin oluyor ya o zaman gidilebilir, deneyerek almak dahs iyi olabilir, babymall yakınsa orası da olabilir
Ya biz de kartları inceledikten sonra at oğlum diyorum sallayip atiyor .Bazen birakmayi beceremiyor elinde kaldi diye sinirleniyor. Benim de cok hosuma gidiyor .Ama bu atma eylemi baska nesneler icin sıkıntı olabilir .Atma dedigim seyi atarsa diye korkuyorum. Acaba atma oyununu biraksam mi senceBizimde çok huzursuzluk yaptı canım ama yine bana yaptı babası gelince gayet iyiydi 1 saat ıslak mendili yere atma oyunu oynadılar babası dizine koyuyor o atıyor tekrar tekrar ben 10 dk zor oturdum akşama kadar.
Uyudu bakalım 37.3dü az önce ölçtüğümde incecik bi tulum giydirdim üstüne battaniye örttüm inşallah üşümez
Canım hiç düşme falan olmadı dimi yada otururken sert bi zemine aniden oturma gibi. yani bi zedelenme olmasın o an sıcağıyla farketmemiş olabilirsin
Yaa zor geliyor canım erkeklerin bazılarına ne yazık ki yoksa yapılmıycak ne var ki bide biz kızıyoruz da 2 dkda kızmıyoruz ki sabrımızın son noktasında onda bile insanın içi almıyor kızmak erkekler daha mı sabırsız bilemedim ki
Yaa okurken çok keyifle okudum neyse uyutmuş gecede bakar dinlenirsin biraz :)
Allahım ya anneler ya kayınvalideler zaten en çok karışanlar. Bizimde komşular daha çok küçük mama sandalyesinde verme kucakta yatarak yedir zorlanırsın öyle dediler senin dediğin mantık boğazından zorla yemek dökücez çocuğun reddetme şansı olmuycak. Bide tüm sebzeleri karıştırıp çorba yapmamı önerenler var ama öyle bi çorbayı ben bile içemezken el kadar bebeğe niye yapayım aklım almıyor.
Uyku düzeninizide kurarsınız siz yeniden canım hafta sonu biraz uğraşırsn. Zaten bi kere kendisi uyuyan bebekler düzeni bozulsada daha kolay adapte oluyormuş
Benim bebe de bana cok benziyor .Sadece kaslarini catmasi ,boyu ve kafasının 1 cm buyuk olmasi babasina benziyor simdilik .Bunu sindiremediler .Bana esimin bebeklik hallerinden dem vurmaya basladilar.Yani onlara ne ki esim cok seviniyor bana benzedigi icin .Anasinin oğlu diye seviyor mesela .Yaa bende başka bi sorunla geldim size. Aslında sorunda değilde ben taktım sanırım..görümcem taktığım kişi. Ne zaman kızımın fotoğrafını facebookda paylaşsam altına bi yorum yapıyor ve bana batıyor. En son yılbaşında fotoğrafını atmıştım facebooka altına 2-3 arkadaşım yorum yapmış kendiside şöyle bi yorum yapmış
-Nazar boncuğu niye asmadın yanına
-Gerek duymadım abla :)
-Bence Gerek var çok tatlı olmuş kızımız
-Maşallah deyin yeter bence
-Maşallah ama nazar boncuğuda çok yakışır
Şimdi buna takmam garip gelebilir ama hem böyle keskin emir verir gibi yorumlarına sinir oluyorum hemde bana karışmasına. İlk doğduğunda nazar boncuğu konusu açılmıştı ben boncuğa inanmadığımı nazar için dua okumak gerektiğini defalarca söylemiştim kendilerine inadına yapıyor gibi geliyor
Farklı bi fotoğrafımın altına yine arkadaşlarım akrabalarım aynı sen annesine çekmiş gibi yorumlar yapmışlar kendisi eşime ithafen kardeşim aynı sana benziyor demiş. Nedense buna da gıcık oldum bana benzemesi başkasına benzemesi önemli değilde bana benzemesini istemiyorlar gibi bi tavırları var çünkü kızımın renkli gözlü olması bile benden kaynaklı değil onlara göre.
2-3 gün öncede kayınvalidem ve kendisi aradılar eşimle görüntülü konuşuyorlar yaa aynı sen suratı sana çok benziyor göz rengi değişmedi mi belki oda sana benzer gibi gibi cümleler. Bana fazlaca batmaya başladılar nedense. Bi kere bana benzetmeseler bile çevremden de duyduğum kendimde gördüğüm bariz göz rengi burnu vs bana benziyor.
Saçma sapan şeylere takıp sinir oluyorum sanırım :/
Gece boyu memem dışarda kaldiUyumuyor asla uyumuyor. Günlerdir maskeliyim asıla asıla maskeleri koparıyor. Yine kopardı özlemiş gibi yüzümü sevip durdu sonra yine emmek istedi. Sabaha kadar emmek istiyor
baby force minderli canim. Valla daha dun geldi. Suanda bir sorun yok ama fazla bir tecrubem de olamadi =)Civilde çok varmış aslında şimdi baktım. Seninki hangisi, memnun musun?
Özetle iyi gibimsi diyorsun yani :)
Chicconunki hangisi ve neden memnun kalmadın?
Berbat haldeyim ama dinlenemiyorumCanım yaa, umarım fitil işe yarar da rahatlar, sen nasıl oldun bu arada
ben dik oturma yükseklik ayarı ve saglamlık konularına taıkılıyorum... deneyince yazar mısın?baby force minderli canim. Valla daha dun geldi. Suanda bir sorun yok ama fazla bir tecrubem de olamadi =)
bebek desteksiz oturabildiginde dik oturur icinde, suanda benimki kendini one atiyor. Yuksekligi sabit, seçenegimiz yok. Saglamlik derken nasil bir kriterin olur bilemiyorum canim. İstersen haftasonu bir tek basina gidip bak avm yakinsa. Benim hosuma giden sey daha sonra masa + sandalye olarak kullanilmasi oldu.ben dik oturma yükseklik ayarı ve saglamlık konularına taıkılıyorum... deneyince yazar mısın?
Aaa aynı şeyleri yaşamışız pes valla aynı şekilde bana da hatta daha geçen gün dedi. Sen hiç yatmadın dinlenemedin dedi.(annem kaldı yanımda pek ala da yattım ama çocuğa çok kalktım tabii ) neyseki ben affediyorum ve artık umursamıyorum. Yoksa hayat çekilmez bir hal alır..oh iyi masallah. Dedigin gibi sen anlatirsin ona gore bakar. Uyurken yada yeni uyaninca bir degisik oluyorlar bebeler. Bizimki de uyaninca evde farkli birisi varsa istisnasiz agliyor. Biraz ayilinca duzeliyor.
biz de hastaneden ciktigimizda eve geldik taksiden inerken kv cocugu kucagimdan almaya çalisti asdfghjjj bana versen ne olur dedi
vermedim, apartmanin icine girince senin gibi ben de babasina verdim.
Baya bir muddet beni egale edip bebege bakmayi umdular biliyor musun. Ben yatacakmisim onlar bebege bakacakmis, onlar bana getirip memeye tutturacakmis hem de 40 gun. Ben neden ameliyattan sonra hic yatmamisim
iyilesmem de batti inanilmaz sacmaydi... Nasil sadece birkac defa azarlamayla atlattim o gunleri bilmiyorum. Bende gereksiz bir sabir var bence.
canim ben yine beyaz gurultu acmaya basladim. Sen de dene istersen işe yaradigi olabiliyor.
ilerlemez insallah canim. Allah şifa versin.
canım sunny baby yülseklik kademeli..eğer almayı düşünürsen buna benzer şey de alabilirsiniz. İlerde aile masasına oturmak istediklerinde ön tablayı çıkarıp masaya yanastırabilirsin istediğin yüksekliğe getirerek.ben dik oturma yükseklik ayarı ve saglamlık konularına taıkılıyorum... deneyince yazar mısın?
havuç canım ..Kuzlar dün çatalla ezip havuç vermiştim ya kakada aynen sindirilmeden çıkmış:) böyle böyle alışacak sanırım. Sizde de öyle miydi yazmıştı gerçi kuzlar ama tam hatırlayamadım hangi sebzeydi
Öyleydi canım havuç hepimizin derdi :)Kuzlar dün çatalla ezip havuç vermiştim ya kakada aynen sindirilmeden çıkmış:) böyle böyle alışacak sanırım. Sizde de öyle miydi yazmıştı gerçi kuzlar ama tam hatırlayamadım hangi sebzeydi
anlıyorum,bol c vitamini tüket cnmBerbat haldeyim ama dinlenemiyorum
ben progress 5 aldım babaymallden bir ay önce şimdilik memnunum, civilde yoktu chicco hiçbir modeli ,toker bebe de bir modeli kalmıştı teşhirmiş o da,e bebekte de dediğin gibi sınırlı sayıdaydı sanki çok önceleri daha çok model oluyordu ben de fark ettim,ikea antilop model için içine ekstra minder gerekiyor sanırım ebat olarak her mutfağa uygun ama dediğin gibi büyüdükçe nasıl olur hatta şimdi aklıma geldi e bebekte joie markanın sandalyesini gördüm progress 5 gibi ve masa da olabiliyor ama yine online daydıuzak sayılır maalesef. ebebek var yakınlarda ama onda da secenek sınırlı, babymallde daha cok olabiilir. Bir de bence bu ikisi de kazıkçı civile baktım demlicaykeyfi söyleyince çok daha uygun şeyler var. Chicco progress var mesela o bile piyasaya göre uygun
ekşime olursa diye sanırım tadına bakıyorum ekşi değşlse iki gün verebşlyorumSelam kızlar .. yoğurdu günlük mayalamanın mantığı nedir acaba bilen biri aydınlatabilir mi ? Neticede günümüzde çok güçlü buzdolapları var 1700 lü yıllarda değiliz
Ben gaz yaptığı icin yogurt isine ara verdim .Ama baslayinca her gun mayalayamam .Zira süt aldığım kisi her gun 1 bardak sut icin gelmez .Ikincisi kaynat ,ılımaya birak ,mayala ,tuttu mu tutmadi mi ,hadi dolaba kaldır vs her gun iskence gibi .Selam kızlar .. yoğurdu günlük mayalamanın mantığı nedir acaba bilen biri aydınlatabilir mi ? Neticede günümüzde çok güçlü buzdolapları var 1700 lü yıllarda değiliz
Ben 3 gün veriyorum ya o kadar pamuklara saramicam çocuğu yetişemiyorumSelam kızlar .. yoğurdu günlük mayalamanın mantığı nedir acaba bilen biri aydınlatabilir mi ? Neticede günümüzde çok güçlü buzdolapları var 1700 lü yıllarda değiliz
Chicco polly 2 in 1, ben almadan son gün gidip mağazada kaldırdım. Ağır ve hantal geldi. Bir arkadaşım polly2 start almış kılıf yıkamaktan ben soldum gittim pilsan aldım deyince vazgeçtimCivilde çok varmış aslında şimdi baktım. Seninki hangisi, memnun musun?
Özetle iyi gibimsi diyorsun yani :)
Chicconunki hangisi ve neden memnun kalmadın?
Bizimkine bende at diyorum ağzına götürüyor:)Ya biz de kartları inceledikten sonra at oğlum diyorum sallayip atiyor .Bazen birakmayi beceremiyor elinde kaldi diye sinirleniyor. Benim de cok hosuma gidiyor .Ama bu atma eylemi baska nesneler icin sıkıntı olabilir .Atma dedigim seyi atarsa diye korkuyorum. Acaba atma oyununu biraksam mi sence
Benim bebe de bana cok benziyor .Sadece kaslarini catmasi ,boyu ve kafasının 1 cm buyuk olmasi babasina benziyor simdilik .Bunu sindiremediler .Bana esimin bebeklik hallerinden dem vurmaya basladilar.Yani onlara ne ki esim cok seviniyor bana benzedigi icin .Anasinin oğlu diye seviyor mesela .
Ben de wap durumumda oglumu paylaşıyordum .Bir bakmisim hem kv hem kp izin almadan ekran fotosu almışlar ve sormadan paylaştilar .Mesela canim oğlum yaziyor ya hop oldugu gibi.Bir de görümce kisisi densiz bi gerginlik yarattı. W.durumunda sülalesini engelledim valla göremiyorlar .
sen de takma hiç .Cevap bile yazma
Gece boyu memem dışarda kaldi
Emiyo emiyo bagiriyo agliyo .Bir ara gozum gecmis bir baktim yarim saat emmis beni izliyor .
Sanirim o sekerleme ile sonlandi uykum .Sonrasi uyumadi uyutmadi .Aşırı gazi vardi .