- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.701
Ya bizimki kızmaz ama ikide bir emzirdin mi bu çocuğu emzirdin mi aç mı? Kıvranıyor allah allah nesi var ? Ayyy en sonunda kendin emzir dicem yaa. Ki görüyor emzirdiğimi 10 dak sonra soruyor. Neymiş bazen uyurken erken dalıp az emiyormuş açmış. Şimdi oynuyor bakıyor oğluşun sesi geliyor ama bi yarım saate uykusu gelcek bakalım neler olacak. Gece de emzircem uyanırda kalkmıcam uyuyor numarası yapcam kalkıp kalkıp baksın. Öyle olmaz böyle olur:)Geçmiş olsun canım. Yine bi doktora görün istersen daha da ilerleyip zorlamasın iyice seni.
Bu erkeklere de noluyor anlamıyorum. İşten 5.30da geliyor zaten akşama kadar çocukla yalnızım evde. Bi de yorgunum işten geldim lafları? Sanki ben evde yatıyorum akşama kadar!? Duşa giremedim kaç gündür resmen! Bi de uyudu kalktı akşam beyfendi çocuğu yatak odada oyaladım oynaştık 45dk. Uyandırdım sonra mutfakta az bi işim vardı daha kucağına aldığı ilk dakikada ya oğlum şöyle dönme böyle yapma deyip duruyor. Ya git yatağa yatırıp oynat kucakta gezdirip kızıp durma çocuğu dedim. Vay efendim neden yükseliyormuşum sanki ben hiç kızmıyormuşum çocuğa sanki ilk defa mı yapıyormuş böyle bilmem ne..bıraktım mutfaktaki işimi yapmıyorum kalsın kendim yaparım yarın ver çocuğu dedim altını değiştirdim emzirmeye başladım ışığı kapatıp. Çıktı gitti odadan. .? 2dk ilgileneceksin çocuğa kızıyorsun, böyle yapacaksan yapma hiç bişey dedim.
Bu erkeklerin durmuyor lafına da gıcık oluyorum. Bi onu ezberlemişler?! Durmuyo seni istiyor durmuyor karnı mı aç bi emzir durmuyo uykusu mu geldi?? Sanki sadece bizim çocuğumuz.