2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ne diyorsun canim, Allah bir daha gostermesin. Dedigin gibi tedbir 4 4 luk alinmali. Cok hafife aliyoruz toplum olarak bu tip seyleri

ne kadar kalacak sende?
Ben cidden korkuyorum ama kimse anlamıyor çok şaşırıyorum gerçekten canım. Bir daha derse, tamam siz de çıkarın kemerleri hepimiz öyle gidelim diyeceğim. Israrla da oto koltuğunu çözdürmeye çalışıyor eşim , kv çocuk ağlayınca falan. Arabayı durduruyorum ben de

Bizimki çığlık atıyordu uzun süredir. 22-26 atağına girdik bizde. Şimdi bir de uykusu gelince uyumadan önce kendini yırtarak ağlıyor, durduramıyorum. Sonra uykuya dalıyor ama mahvoluyorum o uyuyana kadar. Canı yanıyor gibi ağlıyor ama bir şey de yapmıyoruz ki, belki dişindendir diyeceğim ama diş yüzüne ağlar mı bebekler öyle canı yanıyor gibi?

Aynı emzik vakasını gece yaşadım uyurken çıkardı elinde evirdi çevirdi ağzı boş diye ağladı aldım elinden ağzına koydum elinden aldım diye yine ağladı ellerini sardım battaniyesle ellerini çıkaramayınca ağladı 4buçuğa kadar cebelleştik bizde

Sizin doğması gereken yarih neydi canım? Bizde girdik heralde 13 temmuzda doğması gerekiyordu. 1.5 saat uğraştım yarım saat anca uyudu uyandı bile. Diştende yapar diyr düşünüyorum ağrı yapıyordur bizim bile ağrıyınca ne hale geliyoruz bide diş dönemi ateş falanda yapıyormuş ağrıda olabilir diye düşündüm.

Aaa aynı aynı canım bizde gece 2.30a kadar aynı şeyi yaşadk bugünde tüm uykularında emziği fırlatıveresim geldi .

Offf niye böyle bu anneler.Dun benim k.v zati muhterem senin sütün yaramiyor herhalde baksana bi canlanamadi çocuk diyo (yani pek kilolu değil!!!!)demek oluyor
Bende Her annenin sütü kendi çocuğuna yarar,olurmu öyle sey dedim ayrıca da yarasa da emecek yaramasada emecek baska alternatif yok dedim.Hala bazısının sütü yaramazmis diyor la havleeee!!!!!!!

8 temmuzdu. Ya evet diş bizde bile çok zorluyor ama ne bileyim ondan mı yapıyor başka bir şey mi yoksa anlayamıyorum.

Ay benimki de bu çocuk niye sürekli huysuz, niye bir iyileşmedi, hayır sütün yaramıyor diyeceğim ama kilosu iyi diyor. Kilosu iyi olmasa kesin mama mama mama diye tuttururdu.

NasilYarDiyeyim Allah sabır versin sana çok iyi anlıyorum seni. Aynı anneden bende de var. Şu an kendim bakıyorum ben oğluma memlekete gittiğimde 15gün kaldım kafayı yicektim artık son gün ağladım artık sinirimden...
zaten çalışıp geliyorsun eve. Ne durduk yere iş çıkarıyor ki annen de ? Boşver sen elinden geldiğince takmamaya çalış. Saçma işlerle vakit harcayacağına bebeğinle vakit geçir. Çok gözüne batıyorsa kendin yap de madem annene.
Kv olsa kv deriz de anneler neden böyle yapar aklım almıyor...

Canım Aventin penguenli olanı mı diğerini mi kullandın sen? Emzik kısmı önemli gerçekten. Hemen parçalanırsa ne anladım ben o işten. Ucuz bişey de değil sonuçta. Mamajoo nun bi ürünü var e bebekte. Bunu mu aldın canım sen? Emzik kısmı görünmüyor resimlerde ama.

Eklentiler

• 3D3FF3E0-5341-4EEF-BE9E-63BE19A4C2CA.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 37
Insallah emziği tekrar birakir .Cok emek harcıyorsun uykusu icin .Benimki bir haftadır emerken uyudugunda 3 dk sonra uyanip ciglik atiyor .Sonra agliyor agliyor ....10 dk sonra zorla memeye döndürüp basa sariyoruz .Bir de ninni ,sarki seciyor deli oluyorum.O huyundan vazgecip aglamasin diye sadece pispis yapiyorum yok olmuyor
Ay karisa karisa bikmamis mi 3.cocuk ya ayip.Deseydin sütüm yaramis ki abileri tosuncuk olmus bu da olur zamanla ...

oyy ne diyorsun canim, Allah bir daha gostermesin. Dedigin gibi tedbir 4 4 luk alinmali. Cok hafife aliyoruz toplum olarak bu tip seyleri

ne kadar kalacak sende?
20 gün canım. annem için böyle şeyler düşündüğümde utanıyorum ama her seferinde aynı şeyleri hissettiriyor.

annemin yaptıklarını kv yapsa var yaaaaaaaa...... hiç sevmem işime karışılmasını. mesele kv olmakta değl bence kişilik biraz bu. ha bi de kv olunca kıskançlık biniyor biraz o kadar. sendeki kv iyiydi hatırladığım kadarıyla.
yarın balkonları yıkayacakmış ben evde yokken. balkonlarım kapalı ve çıkmıyoruz balkona zaten niye yıkıyosun di mi? ben eve gelince de ayyy çok yoruldum diyip yatacak maalesef.

Ben iki tane avent alıştırma bardağı aldım penguenli olandan ama benimkiler beceremiyor içmeyi henüz erken mi acaba?
biberondan versek ne olur peki neden alıştırma bardağı kullanılıyo? bende eski cam avent biberon var onla içiriyorum. muhtemelen alıştırma bardağı da olsa tutamaz benimki de

oinone27 emzikle savaşımız aynı canım. eline alıp inceliyor ve ters takıyor ağzına ağlıyor. elinden alıp ağzına takayım diyince de niye elimden aldın diye ayrıca ağlıyor. yalnız ben bunu 1 aydır çekiyorum. çok ağlaması da ataktan muhtemelen

Fırsatı olanlar ek gıda malzemeleri için ıkea ya bakabilir orda kaşıklar tabaklar falan uygundu kızımda ordan almıştık hala daha duruyor fırsat olunca Bı giderim ben de ama ben pek çok şeyi gereksiz buluyorum kendi adıma

8 temmuzdu. Ya evet diş bizde bile çok zorluyor ama ne bileyim ondan mı yapıyor başka bir şey mi yoksa anlayamıyorum.
Ahh zaten dertlerini bi anlasak hayat daha kolay olacak. Neyse bugünlerde geçicek ama zor olacak belli ki.
Sorma canım nerden bulaştım bu emziğe. Aslında ben önceden de emzikle uyuturdum dalınca atar vermesem aramazdı ona güvendim. Bu sefer nasıl bi aşksa emziksizde yapamıyor emziklede.
Canım sürekli aynı ninniyi söyleyince ağlıyor mu hiç farklı bişey duymasa? Ya ben her seferinde ninni uyduruyorum bazen kızdığım şeyleri bile ninnide dile getiriyorum :)
Yaa bıraktırsak nasıl bıraktırılır ki. Ben ilk doğduğunda emzik veremedim kabul etmedi hiç çok uğraştın. Uyuturken zorla vermeye başladım kolay dalıyor diye falan nasıl olduysa 4.aydan sonra gün içinde de emmeye başladı ama gece uyur uyumaz atıyordu emziği çıkartmıyordu. 15 gün sonra gece emzik emmince kıymete bindi heralde. Resmen emzikle savaşıyor ama onsuzda yapamıyor

Emzik bıraktırma yöntemi olarak emziğin ucunu kesin diyorlar ama işe yarar mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…