2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nereye yazacaksın canım ben uzak kaldm misafirlerim vardı alamadm tlfnu elime pek
Yine burada paylaşırım diye düşündüm canım , ilk sayfadaki gibi tablo ile . Ama paylaşan az .Belki de isteyenler bana özel mesaj atsa, sonra çıkan grubu mesaj listesindekikeleele paylasmak daha iyi olur. Önerilere açığım

Çok sağol canım. Hepsiburada da daha uygun çoğu şey ordan bakıcam ben de. :)

Ben de sivilce tedavisine başlıcam çok gözüme batar oldu bu aralar, roaccutane mi olur neyse artık gözümü kararttım

Canım baya ağır bir ilaç o kardeşim onun benzerini kullanmıştı. Dudakları burnunun içi filan bile kuruyordu. Kremle geziyordu sürekli. Emzirirken öyle bi ilaç kullanılır mı emin değilim

Canım gaz ilacı kullanıyor musun? Ne kullanıyorsun? Artık bu aylarda gaz sorunu biraz azalmış olmalı aslında. Gaz masajı ayaklarına sıcak su torbası ılık duş aklıma gelenler. İnş düzelir bir an önce. Bi de yüzüstü yatırmak da işe yarıyor çok güzel gaz çıkarıyorlar. Ayrıca sırtını göğsüme dayayıp bacalarını kıvırıyorum. Sanki tuvalete tutarmış gibi bi pozisyonda o da kaka yapmasını gaz çıkarmasını sağlıyor.

Hydrafacial bakım diye bişey var onu araştırıcam yeni çıkmış herhalde. Leke dediğim şey aslında kılcal damarlar görünüyor bazı yerlerde benim onları lazerle yakiyorlarmis. Leke için dermapen yaptıran vardı

Canım baya ağır bir ilaç o kardeşim onun benzerini kullanmıştı. Dudakları burnunun içi filan bile kuruyordu. Kremle geziyordu sürekli. Emzirirken öyle bi ilaç kullanılır mı emin değilim
Biliyorum yan etkilerini emzirmeyi bitirdiğim için cilt doktoruna gidicem, yıllardır kullanmadığım ilaç krem vs kalmadı son çare sanırım

İkinci planları rafa mı :)
Yok değil aslında ama nasılsa olmaz diye düşünüyorum :) bugün anlaşmayı imzalarken kız da sordu hamilelik riski var mı diye. Var dedim istiyoruz. Ama telefonda 6 aylık sezaryen izim var demiştiniz dedi. Evet ama oğlumdan hemen bi tane daha olmaliiii
bu cesaret tedavisiz olmayacağına olan guvenimden kaynaklanıyor galiba ya

Parasını verdin yani? Ne kadar ödedin? Vazgecemeyecegin bir miktarsa mutlaka konuş canım. Seneler geçerse aradan almazlar tabii. Veya kapatacakları falan tutar. Ankara'da öğrenciyken bir yere başlamıştım ufak bir bölge. 3. Seansıma gidemedim kapatıp kaçmışlar :)

Ben de sivilce tedavisine başlıcam çok gözüme batar oldu bu aralar, roaccutane mi olur neyse artık gözümü kararttım
Eşim kullanmış o ilacı ve aşırı memnun ama kullanırken ciddi sorunlar yasanabiliyor. Ha bı de onu kullandıktan sonra en az 2 yıl asla hamile kalmaman gerekiyor

:)) allah gönlüne göre versin.

750 ödemiştim 2 yıl oldu galiba gitmeyeli o acıyı çekmeyi gözüm kesmiyor ya başladığıma pişman olmuştum. Bir sordurayım işyerinde gidenler vardı

Ayy benim cildim de aşırı güneş lekesi var ve lazerden de saç diplerim 1 cm açıldı orası da cildimden daha beyaz ve şerit halinde çok kötü. Ben lazere yıllardır gidiyorum ve çook memnunun iyikilerimde en baştadır. Ama benim de ilk hedefim kilo vermek sonra da cilt lekelerim

Kızlarrrr
26 aralıkta e bebekte primada yüzde 26 indirim
28 aralıkta beslenme gereçlerinde yüzde 28 indirim var. !!

Alıştırma bardağı alayım dedim 50-60 lira
Hangi bardağı alacaksın canım. Avent almıştım ben kızlar çook kötü akıtıyor dediler iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…