- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.321
Ben cam rende ve kaşık aldım canım. Mama takımı vardı ama daha çok erken önlükleride önceden almıştım. Kaşık mycey aldım ama kızımın ağzına büyük geldi nedense :)Bizde 1 ay sonra tadimlara basliyoruz sanirim :) 5. Ayimiz doluyor ama nasil olucak neler almaliyim bilmiyorum cam rende kesin kasik ne almaliyim begendiginizi yazarmisiniz birde tel suzgec yeterlimi baska birseydenmi geciriyorsunuz blendir vitaminleri olduruyor diye biliyorum
Daha şöyle şeyler için ağlayacaklar :)Hamak demirini ağzına sokmasına izin vermedim diye yarım saar ağladı
Ben camdan bakacak vakit buldum diye yerimde zıpladım valla :)Ankara'da kar yağıyor. Millet hep dışarı çıkmış. Yürüyorlar romantik yürüyüşten yapıyorlar sanırım. Bende kedi gibi camdan bakiyorum. Esaretin bedeli bu olsa gerek
canim temizlikci al bir gunluk veya basina bu isi acan kv gelsin yapsin bir zahmet...Bir de akşam oğlum uykusuzluktan ağlıyor bana diyor ki kızım emzik versene artık memeyi bırakmaz o senin canına üzüldüğümden söylüyorum
Çok kötü bir gece geçirdik
Misafirler kalktılar gittiler hiç çıkmadım. İyi ki de çıkmamışım. 12 buçuğa kadar geçmeyen bir ağlama krizi yaşadık. Sonrasında da her saat başı uyandı ağlayarak. İnsanlar bir gündem birşey olmaz diyor ama ne canı var bu çocuğun yazık yani!
Gece mutfağa gittim tatlı meyve çay bulaşıkları tezgahta eşime dedim makinedekileri çıkar onları koy ne kadar ısrar ettiysem yapmadı iş bana kaldı. Bulaşıklar halloldu ama yerleştirme işi var. Halılar koltuklar pert temizlik işi var. Nasıl olacak bilemiyorum artık.
Çok güldüm ya hele oyuncak bebek filmi alamadığı için ağalayan kızaDaha şöyle şeyler için ağlayacaklar :)
https://onedio.com/haber/cocuklarin...a-sebepler-icin-gozyasi-doken-35-cocuk-250404
Bence ciğere inmeden götür canım, sonra çok zorlanırsınızKızlar selam. Benim oğlanın Bugün fena halde geniz akıntısı var. Öksürüğü de var balgam kaynaklı sanırım. Burnu dışarı hiç akmıyor ama sürekli yutkunuyor. 3 kez Kaka yaptı Bugünve hepsi sümük doluydu. Bir saat önce sanırım balgamı yutamadı öksürdü öksğrdü çıkaramadı bir saat boyunca nefesi kesile kesile yutkundu inanılmaz gazı oldu. Endişelenmeli miyim yarın 5. Ayımız doluyor. Kontrol randevusunu boşluk bulursam cumaya alacağım. Bu durumda bekleyebilir miyim sizce? Yoksa beklemeden götürmeli miyim?
Geçmiş olsun bence de hiç beklemeden götürün. Doktor yönlendirsin en güzeli.Kızlar selam. Benim oğlanın Bugün fena halde geniz akıntısı var. Öksürüğü de var balgam kaynaklı sanırım. Burnu dışarı hiç akmıyor ama sürekli yutkunuyor. 3 kez Kaka yaptı Bugünve hepsi sümük doluydu. Bir saat önce sanırım balgamı yutamadı öksürdü öksğrdü çıkaramadı bir saat boyunca nefesi kesile kesile yutkundu inanılmaz gazı oldu. Endişelenmeli miyim yarın 5. Ayımız doluyor. Kontrol randevusunu boşluk bulursam cumaya alacağım. Bu durumda bekleyebilir miyim sizce? Yoksa beklemeden götürmeli miyim?
Ben de bir yere gitmek istemeyene ve şekerleri biteneÇok güldüm ya hele oyuncak bebek filmi alamadığı için ağalayan kıza
Geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir. Bebekler hasta olmasın...Belli degil ateşi birden çıkıyor.
Ilaca hemen tepki vermeyebilirmis . Serum takılı soğuk kompres ile destekliyorum
Eşimde başka hastaneye gidelim diyor bakalım
Ishal kaynakliymis ateş. Ama ishal niye olmuş onu demiyolar.
Doğru diysun canim istemeden herşeyden soğudum
@Afilim92 @madamhd
iyi dilekleriniz için sağolun kizlar
Kızlar ben kızıma yoğurt veriyorum her gün düzenli olarak. 5.ayı dolduğunda başladım tam 12 gün olmuş. Aile hekimindeki ebe 3 gün kuralı uygula yavaş yavaş artır dedi. En fazla ne kadar yiyebilir dedim 1 çay bardağı kadar yeter ona dedi. Mesela bugün 1 çay bardağı verdim ama bitti diye ağlıyor daha istiyor. Mama verdikten 1 saat sonra vermeme rağmen. Siz ne kadar veriyorsunuz?
Canım bir çay bardağı 100 ml yani ona göre hesap et. Fazlası baya fazla olur kusabilir benceKızlar ben kızıma yoğurt veriyorum her gün düzenli olarak. 5.ayı dolduğunda başladım tam 12 gün olmuş. Aile hekimindeki ebe 3 gün kuralı uygula yavaş yavaş artır dedi. En fazla ne kadar yiyebilir dedim 1 çay bardağı kadar yeter ona dedi. Mesela bugün 1 çay bardağı verdim ama bitti diye ağlıyor daha istiyor. Mama verdikten 1 saat sonra vermeme rağmen. Siz ne kadar veriyorsunuz?
Odaya girip çıkmamız 5 dk. Çocuğu soyuyoruz bez bolgesine kalbine kulaklarına agzina sırtına bakıyor. Kilo boy kafa çevresi, hızlı hızlı demir ve vitamin takviyesi hatırlatıyor. Meningokok aşısını söyledi bir de. Bittiiii.
Ben de onu düşünerek biraz pütürlü bırakayım dedim ama istediğim gibi de olmadı. Havucu püre yapma ne zormuş ya
Pek püre gibi değil gene yarım saat haslsdim bu kadar oldu. Kaşık çok güzel de mi yumuşak :)
Sarımsak dovecim yok :)
Tel süzgecim de yok :) bunu tel süzgeçten geçirsem hepsi üstünde kalır zaten
Oy onu yesinler masallah. Yeleklerini taytlarini opsunler
Canım bende dün akşam çay kaşığı ile verdim ilk defa tattırdım yedi güzelce. Bu akşam da verdim yine. Yarın biraz arttırırım diyorum. Kendi elimi tutup kaşığı ağzına götürüyor zaten yiyesi var demek :) başka bi şey verdin mi sen canım? Elma düşündüm ben ama nasıl vericek cam rendelede rendeleyip püre olarak mı yoksa suyunu mu vermek gerek bilemedim? Ya da havuçla mı devam etsem kararsızım?? Sen ne düşünüyorsun?
1 çay bardağı yiyince de kustu zaten canım çünkü her zaman verdiğim ölçüde mama içmişti öncesinde. Doyduğunu anlamıyor heralde hep istiyor mamada da aynısını yapıyor.Canım bir çay bardağı 100 ml yani ona göre hesap et. Fazlası baya fazla olur kusabilir bence
Biraz bekleyip verirsen kaşıkla mesela verirken benim oğlum da öyle yapıyor ardı ardına istiyor hoşuna gittiği için. Ben de yeni tadımlık başladığım için birden çok ölçü vermedim. Sen de arttırarak gitmişsindir de , demek istediğim ardı ardına kaşığı son kaşıklarda biraz beklesin, o zaman anlar doyduğunu. Mamada da ben mesela biraz daha isteyince hemen memeyi dayıyorum. Mama bitmiş oluyor, memeyi daha emiyor istedikçe ve bırakıyor. Yoksa versem bazen kusana kadar içebiliyor.1 çay bardağı yiyince de kustu zaten canım çünkü her zaman verdiğim ölçüde mama içmişti öncesinde. Doyduğunu anlamıyor heralde hep istiyor mamada da aynısını yapıyor.
Allah yardımcıları olsun canım. Rabbim sana da sabır versinKızlar malumunuz eşim asker. Elbab'a operasyon başlıyo bizimkilerde gidebilirmiş Afrin için sınıra götürdüler bunada %90 gideriz diyor eşim. Ve 6aydan açtı ağzını, biliyorum daha da uzayacak bu süre. Afrin operasyonunda 4aylık hamileydm memlekete gitmiştim. Bu sefer gitmek istemediğimi söyledim eşime. Oda bana bırakıyor zaten. Tek başıma kalacağım gelene kadar. Dua edin onlar için olur mu ?
Allah onların da senin de yardımcın olsun, her daim korusun onlarıKızlar malumunuz eşim asker. Elbab'a operasyon başlıyo bizimkilerde gidebilirmiş Afrin için sınıra götürdüler bunada %90 gideriz diyor eşim. Ve 6aydan açtı ağzını, biliyorum daha da uzayacak bu süre. Afrin operasyonunda 4aylık hamileydm memlekete gitmiştim. Bu sefer gitmek istemediğimi söyledim eşime. Oda bana bırakıyor zaten. Tek başıma kalacağım gelene kadar. Dua edin onlar için olur mu ?
Allah'a emanet olsunlar canim. Memlekete niye gitmek istemedin, rahat edemez misin orada? Tek olmak zor olmaz mi kuzum, insan tek olunca daha cok dusunup her seyi kafasina takiyor sanki.Kızlar malumunuz eşim asker. Elbab'a operasyon başlıyo bizimkilerde gidebilirmiş Afrin için sınıra götürdüler bunada %90 gideriz diyor eşim. Ve 6aydan açtı ağzını, biliyorum daha da uzayacak bu süre. Afrin operasyonunda 4aylık hamileydm memlekete gitmiştim. Bu sefer gitmek istemediğimi söyledim eşime. Oda bana bırakıyor zaten. Tek başıma kalacağım gelene kadar. Dua edin onlar için olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?