2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cam rende ve kaşık aldım canım. Mama takımı vardı ama daha çok erken önlükleride önceden almıştım. Kaşık mycey aldım ama kızımın ağzına büyük geldi nedense :)

canim temizlikci al bir gunluk veya basina bu isi acan kv gelsin yapsin bir zahmet...
Emzikle bozmuslar kafayi. Cocugun butun dertlerinin devasi olarak goruyorlar niyeyse

Bence ciğere inmeden götür canım, sonra çok zorlanırsınız

Geçmiş olsun bence de hiç beklemeden götürün. Doktor yönlendirsin en güzeli.

Geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir. Bebekler hasta olmasın... üzülüyorum okudukça. Allah şifa versin.

Maşallah

Canım bir çay bardağı 100 ml yani ona göre hesap et. Fazlası baya fazla olur kusabilir bence

Teşekkürler canım

Elmayı hafif püre halinde ve püreyi tülbentten yada süzgeçten geçirip sadece suyunu veriyorum içiyor cup cup canım böyle deneyebilirsin.

Canım bir çay bardağı 100 ml yani ona göre hesap et. Fazlası baya fazla olur kusabilir bence
1 çay bardağı yiyince de kustu zaten canım çünkü her zaman verdiğim ölçüde mama içmişti öncesinde. Doyduğunu anlamıyor heralde hep istiyor mamada da aynısını yapıyor.

1 çay bardağı yiyince de kustu zaten canım çünkü her zaman verdiğim ölçüde mama içmişti öncesinde. Doyduğunu anlamıyor heralde hep istiyor mamada da aynısını yapıyor.
Biraz bekleyip verirsen kaşıkla mesela verirken benim oğlum da öyle yapıyor ardı ardına istiyor hoşuna gittiği için. Ben de yeni tadımlık başladığım için birden çok ölçü vermedim. Sen de arttırarak gitmişsindir de , demek istediğim ardı ardına kaşığı son kaşıklarda biraz beklesin, o zaman anlar doyduğunu. Mamada da ben mesela biraz daha isteyince hemen memeyi dayıyorum. Mama bitmiş oluyor, memeyi daha emiyor istedikçe ve bırakıyor. Yoksa versem bazen kusana kadar içebiliyor.

Kızlar malumunuz eşim asker. Elbab'a operasyon başlıyo bizimkilerde gidebilirmiş Afrin için sınıra götürdüler bunada %90 gideriz diyor eşim. Ve 6aydan açtı ağzını, biliyorum daha da uzayacak bu süre. Afrin operasyonunda 4aylık hamileydm memlekete gitmiştim. Bu sefer gitmek istemediğimi söyledim eşime. Oda bana bırakıyor zaten. Tek başıma kalacağım gelene kadar. Dua edin onlar için olur mu ?

Allah yardımcıları olsun canım. Rabbim sana da sabır versin

Allah onların da senin de yardımcın olsun, her daim korusun onları

Allah'a emanet olsunlar canim. Memlekete niye gitmek istemedin, rahat edemez misin orada? Tek olmak zor olmaz mi kuzum, insan tek olunca daha cok dusunup her seyi kafasina takiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…