- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.241
Hırıltı veya ıslık gibi ses olabilir, huzursuzlukla kafayı sağa sola hızla çevirme olabilir , arada bir balgamla tıkanmış gibi genizden ses gelebilir , burun akıntısı genize ve oradan mideye geçiyorsa bu olurken ağzını şapırdatabilir, Kaka ve kusmukta sümüksü birşeyler olabilir. Bunlar bizde zaman zaman olanlar canım
Eki Görüntüle 2214608 Eki Görüntüle 2214609
Allah aşkına bu nasıl bir kombine reklamdır. Mühendisinoglu dan da şüphelenmeye başladım simdi
Bilgi icin mail atin diyor .Maili attim .Ivir zivir bi ton sey .fiyat yine yok .Neymis once bize uygun olani sececekmisiz .Tekrar sorcakmisiz.Merak ettim tekrar mail attım. Hangi paketin kac tl olduguna dair toplu bir fiyat tablosu geldi .Yani insanları ugrastirmaya bayılıyorlar. Puf nokta vermiyor tabii ki degilse bir kisi üzerinden nasil o kadar yuksek para kazanacak .Kadının asıl mesleği reklamcılık zaten anladığım kadarıyla anne olduktan sonra uykuculuk işlerine merak salmış ve profesyonel bi marka yaratmış kendine. Hesabında faydalı Bilgiler var amenna ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama en can alıcı kilit bilgileri bulamıyorum bütün videolarını seyrettim rutin düzenli uyku saatleri uyku eğitimi kötü değildir ekseninde dönüyor. Dünkü canlı yayınını da seyrettim memede uyuma için verdiği Bilgiler yarı uykulu yatağa yatır şş pat yatır kaldır yap diyor ama ben bu dediğime kendim de inanmıyorum çünkü benim oğlum memeden alıp yatağa koyduğu an uyanıyordu dedi yani ben şahsen memede uyumayla ilgili somut bi tavsiyeye rastlayamadım. Bi de 4 Aydan önce uyku eğitimi verilmez diyor. Memede uyurken yatır kaldır yaparak kendi kendine uyumayı öğreten bi insan varsa dinlemek istiyorum
Evet zor bir süreç ama bakıcı hazırlamaz mı taze mevsiminde aldıklarını.Eyvahlar olsun desene benim bütün planlar suya düştü. Ben sözüm ona kıymasını bile porsiyonlara göre hazırlayıp öyle işe dönerim diyordum, sebzelerini porsiyonlara ayırıp küçük küçük paketlemiştim buharlı pişirici ile pişirecektim, bu tempoda kaliteli ürünü uzun muhafaza etmem mümkün değil işe başlayınca yeni bir derdim daha olacak desene.
aynen oyle. Zaten bu is bir piyasa olmus. Onlari takip edip kendi bebene baktikca psikolojin moralin bozuluyor bosu bosuna. Faydali bir sey de yok, hep ayni muhabbetler... Ben uyku egitimi vermiyorum, ben bile ezberledim o muhabbetleri.Ben o kadar parayı verirsem gel sen uyut bebeyi derim
gecmis olsun canim ya. İnsallah ilerlemeden atlatirsiniz.Kuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?
Aynen bizim de gece premium care takılı. 12 saate yakın. Diğer bezler 6 saat bile sizdirmadan durmuyor.Valla onu bunu bilmem premıum çare süper bi bez pişik koku sızıntı yok akşam 9-10 gibi takıyorum bezi sabah 7-8 de değiştiriyorum gram sızıntı pişme rahatsızlık hissi yok şimdilik oğluma da bi zararını görmedim
Gebze de Seydi Battal Gölgeli var canım. Tavsiye ederimKuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?
Kuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahKızlar biz pzt gecesi acile gitt8k.
Yuksek ateş ve ishal belirtisiyle yatış yapıldı.
Dünden beri sürekli kaka ateş huysuzluk çok zor...
Uyku ev duygusal iliski deseniz problem .
Umarım en kısa zamanda iyilesiriz
Kendimi çok soyutlanmış hissediyorum ya.
Insanlarla sohbet etmek yüzlerine gülmek bile istemiyorum.
Ziyarete geliyolar mesela.
Niye yüzüm asikmis esimle sorunum mu varmış. Diye eşime sormuşlar.
Olamaz moralim bozuk. Oğlum hasta huzursuz huysuz
Ben uykusuz enerjisiz yemeksiz.
Dudaklarim bile yarildi kupkuru oldu.
Acaba depresyona mı giriyorum diye şüpheleniyorum..
Çok geçmiş olsun. Anne olarak güçlü olmak zorundasın. Biliyorum çok zor. Şimdi nasıl bebeğin? Doktorlar ne diyor? Kaç gün daha kalacaksınız? Ateşi kontrol altına alınamadı mı?Kızlar biz pzt gecesi acile gitt8k.
Yuksek ateş ve ishal belirtisiyle yatış yapıldı.
Dünden beri sürekli kaka ateş huysuzluk çok zor...
Uyku ev duygusal iliski deseniz problem .
Umarım en kısa zamanda iyilesiriz
Kendimi çok soyutlanmış hissediyorum ya.
Insanlarla sohbet etmek yüzlerine gülmek bile istemiyorum.
Ziyarete geliyolar mesela.
Niye yüzüm asikmis esimle sorunum mu varmış. Diye eşime sormuşlar.
Olamaz moralim bozuk. Oğlum hasta huzursuz huysuz
Ben uykusuz enerjisiz yemeksiz.
Dudaklarim bile yarildi kupkuru oldu.
Acaba depresyona mı giriyorum diye şüpheleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?