2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada İrlandalı anne ve bi kaç uyku eğitimcisi 4 Aydan önce uyku eğitimi verilmez diyor ama Tracy ablaya baksak bebeğe sadece ilk gün istediğinde meme verin 2. Günden itibaren 2 saatlik rutin uygulayın diyordu Tracy abla mı çok kuralcı acaba

pazartesi günü kontrolümüz vardı.daha önce geniz akıntısı için doktora gittiğimiz için kontrollerimiz kaydı. aylık kontrollerimiz ay ortasına denk geliyor artık. bu ay 5.5 aylık kontrolümüz vardı. 580 gr almışız. 1 cm uzamışız. doktor gelişimi iyi dedi. ek gıda ile ilgili liste verdi.muhallebi yapımı konuşulmuş.listede muhallebi yapımı şöyle;
1 su bardağı su ve yaklaşık 3 tatlı kaşığı pirinç unu karıştırılarak su muhallebisi yapılır. ateşten indirilir hafif soğuduktan sonra 6 ölçek hazır mama toz halinde katılır. gerekirse tel süzgeçten geçirilir.
tabi doktor 6 aylık olunca başla dedi listeye. ben elma, armut havuç yoğurt tadımlıklarına başlamıştım doktora söylemedim.kavanoz mamalardanda sebze ve elma püresi verdim. hepsini iştahla yedi. daha hiçbirine hayır dediğini görmedim. ne zaman oturtabilirim diye sordum. onuda 6 aylık olunca dedi.

Anladım canım. Bunların hiçbiri yok oğluşta. Son umudum diş :)

Eki Görüntüle 2214608 Eki Görüntüle 2214609
Allah aşkına bu nasıl bir kombine reklamdır. Mühendisinoglu dan da şüphelenmeye başladım simdi

Ya ben ilk premium care ile ilgili oluduklarımda şüphelendim, aynı postu 2 kere falan paylaşmıştı çünkü derdi ne primayla acaba diye. Sonra kendini duyurmaya çalışıyordur diye düşündüm en çok satan markayı kötüleyerek.

İrlandalı anneyle bi söyleşide bi araya geldiler o günden beri paslaşıp duruyolar. İrlandalı anne baştanaşağı reklam zaten. Körle yatan şaşı kalkar misali bunlar.

Ben mühendis hesabının hatta İrlandalı ananın bile ilk zamanlar iyi niyetli paylaşım yaptıklarını düşünüyorum özellikle mühendis referans vererek içerikler hk Bilgi veriyor bu iyi ama ne yazıkki birden parlayan her sosyal medya internet oluşumu gibi bunlar özellikle de İrlandalı ana işin maddi boyutuna önem vermeye başladı gibi geliyor bana tabi ki herkes emek verdiği şeyden para kazansın ona bişi demem ama insanların çaresizliği üzerinden para kazanmak benim hoşuma gitmiyor uykusuz anneler de bir nevi çaresiz bana göre. Şuna benzetiyorum ben mesela geçen polenci bi marka Ceyda düvenciye viral vermiş onda övdükçe övüyor reklam yani belli ki şimdi o marka bana aşırı bir itici geldi sanki tüketiciyi kandırıyormuş gibi daha bunun gibi bi sürü parayla marka öven hesaplar var bunlr da bana itici gelir neyse reklam dünyası tabi ki böyle ama insanı Salak yerine koyan paylaşımları sevmiyorum. Yakında bu uyku hesaplarının hepsini takipten çıkabilirim. Zaten hemen hemen 5 aylık olduk hep uyku konuşuyoruz burada meğer ilk 4 ay eğitim falan hikayeymiş ben Tracy ablanın kitabına bakıp bakıp bunca zaman hep kendimi eksik hissettim. Uyku hesapları zaten artık boool miktarda danışan pohpohu içeriyor faydalı Bilgi iğneyle ara ki bulasın. Ben kendi adıma bundan sonra internet aleminde rastladığım faydalı tecrübe paylaşımı bulursam buradan size de paylaşacağım. Şu an için kendi adıma da memede uyumayla ilgili doğru dürüst bişi bulamadım yapabileceğim her akşam aynı saatte aynı rutinleri yapmak en azından bir süre bunu oturtalım bari gündüz uykuları zaten aman aman düzenli değildi ki Bugün öğrendiğime göre her ay gündüz uyku rejimi de değişecekmiş boşuna kasmayalım

Bilgi icin mail atin diyor .Maili attim .Ivir zivir bi ton sey .fiyat yine yok .Neymis once bize uygun olani sececekmisiz .Tekrar sorcakmisiz.Merak ettim tekrar mail attım. Hangi paketin kac tl olduguna dair toplu bir fiyat tablosu geldi .Yani insanları ugrastirmaya bayılıyorlar. Puf nokta vermiyor tabii ki degilse bir kisi üzerinden nasil o kadar yuksek para kazanacak .
Ne onlara verecek kadar param var ne de kafa yoracak psikolojim .Bu ara akışına bıraktım. Nasil mutluysak oyle devam ediyorum .Ben o kadar parayı verirsem gel sen uyut bebeyi derim

Baska bir uyku eğitimcisine fiyat sordum
Gordugum rakam beni şoke etti.Yuz yuze görüşme fiyati 5 bin tl ye yakın

shealemon sana katiliyorum ayrıca. Evet bir duzen olsa super olur .Ama bu duzen icin olan psikolojiyi de heba etmeye gerek yok .Arkadaşımla konustum .O Irlandali anneden kismi uyku egitimi gibi bisey almis .Ilk basta ise yarıyordu ama artik yaramiyor aldığım bilgiler diyor .Cunku bebegi emeklemeye baslamis ve kaçıyormuş. Bunun gibi her ay gelişim özelliğine gore yeni problemler cikacak .
Artik onemli olanın her seye ragmen anın tadini cikarmak olduğunu düşünüyorum. Uykuya kafa patlatmaktan kaliteli zaman geciremiyoruz .

Evet zor bir süreç ama bakıcı hazırlamaz mı taze mevsiminde aldıklarını.

Kuzlar ya biz oğlumla gribiz. Onun burnunu temizliyorum düzenli akıyor ama tabi sümküremiyor. Ben de fenayım sinüsler dolu antibiyotik lazım ama onu da içmek istemiyorum. Kekik adaçayı çorba hibisküs biraz daha iyiyim ama oğluşuma kıyamıyorum. Burnu sümük dolu akıyor. Çok az da öksürük var. Geniz akıntısı da vr sanırım.doktora gitcem ama doktorumu değiştirmek istiyorum kime götüreyim bilemedim. Kocaelide doktor bilen var mı?

Herkese mutlu günler
Ben de bikaç sey eklemek istedim
Bı ara trt de süper dadı mı ne öyle bir program vardı kızım 4 aylıkken falan denk gelmiştim ve uyku eğitimi hakkında dediklerini yapayım dedim (resmen kaşınmışım) memede uyuyo dıye bu hanımın dediklerini yaptım o gece çıldırdı kızım ağlasın Bı süre sonra susacak diyordu ağladı ağladı ağladı ama susmadı en son eşim müdahale etti saçmalıyorsun uğraşma cocukla dıye ve bıkac ay bu travmayı atlatamadı_k zamanla akışına bırakmayı öğrendim
Şimdi de aynı şekilde hiç müdahale etmiyorum nasıl isterse öyle uyuyo ılk bıkac ay karnı doyunca bıraktım beşiğine kendi kendine uyudu sonra etrafı keşfedince kaygıları arttı sanırım emerek uyudu Bı yandan da elimi tutarak şimdi uykusu gelince emmek istemiyor daha fazla koyuyorum beşiğine ıkı piş pış uyuyo
Ama dunden beri yıne memede elimi tutarak uyudu hasta çünkü
Ben kendi adıma nasıl mutlu olunuyorsa ıkı taraf içinde hem bebek hem anne öyle davranma taraftarıyım şurada en fazla bıkac ay daha sonra zaten bizden kopup etrafı keşfe çıkıyorlar o yüzden her anın tadını çıkarıyorum umarım saglıkla huzurla uzun uzun yıllarımız olsun hepimizin

.Ben o kadar parayı verirsem gel sen uyut bebeyi derim
aynen oyle. Zaten bu is bir piyasa olmus. Onlari takip edip kendi bebene baktikca psikolojin moralin bozuluyor bosu bosuna. Faydali bir sey de yok, hep ayni muhabbetler... Ben uyku egitimi vermiyorum, ben bile ezberledim o muhabbetleri

gecmis olsun canim ya. İnsallah ilerlemeden atlatirsiniz.

Aynen bizim de gece premium care takılı. 12 saate yakın. Diğer bezler 6 saat bile sizdirmadan durmuyor.

Kızlar biz pzt gecesi acile gitt8k.
Yuksek ateş ve ishal belirtisiyle yatış yapıldı.
Dünden beri sürekli kaka ateş huysuzluk çok zor...
Uyku ev duygusal iliski deseniz problem .

Umarım en kısa zamanda iyilesiriz

Kendimi çok soyutlanmış hissediyorum ya.
Insanlarla sohbet etmek yüzlerine gülmek bile istemiyorum.

Ziyarete geliyolar mesela.
Niye yüzüm asikmis esimle sorunum mu varmış. Diye eşime sormuşlar.
Olamaz moralim bozuk. Oğlum hasta huzursuz huysuz
Ben uykusuz enerjisiz yemeksiz.

Dudaklarim bile yarildi kupkuru oldu.

Acaba depresyona mı giriyorum diye şüpheleniyorum..

Gebze de Seydi Battal Gölgeli var canım. Tavsiye ederim

Geçmiş olsun arkadaşım, umarım iyileşirsiniz hemencecik :)

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Anne olarak güçlü olmak zorundasın. Biliyorum çok zor. Şimdi nasıl bebeğin? Doktorlar ne diyor? Kaç gün daha kalacaksınız? Ateşi kontrol altına alınamadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…