2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr ben şok ben iptal!!!
İlk defa bi cesaret yatır kaldır yapmaya yeltendim. 40dk sürdü ama uyudu sonunda :) Allahım nolur artık böyle uyuyabilsin yavrum yaa..dua edin kızlar başarayım şu işi :)
iyi hadi inşallah ya...
bu yatır kaldır metodu nasıl bir şey yahu Kim West inkine benziyor mu? Bir de bebek ağlıyor mu Benimkisi çok ağlıyor

Yatir kaldır deyince beni bir gulmek aliyor .Yatiriyorum ve yatiyorum sonrasi yok .Birlikte yuvarlanıp duruyoruz
Yatarak emzirmekten vazgeçeyim besigine alismasi icin dedim .Yok arkadas bazen yatirmadim diye agliyor
Ahahaha aynen
Ben de yatırıyorum zaten hemen kaldırıyorum sonra yine yatırıyorum sonra yine kaldırıyorum sürekli zaten kucakta

Ayy her bebek de çeşit çeşit oluyor. Standardi yok bunlarin

Bende şeftali ve erik atmistim ama geçen bi arkadaşım dondurulmuş meyve verme dedi kafam karıştı. Bugünde bal kabağı attim yarın çorba yapıp öğlen vericem.
Bu konuyu en iyi C cisse0932 bilir. Ben şahsen ilaçsız tarımdan bulduğum meyveyi sebzeyi bebekler için dondurucuya attım ve -24 e aldım ayarı, çünkü kendi sütümüde ayrı bir cekmecede dondurucuda tutuyorum. Besin değeri korunuyor diye biliyorum ama sen aydınlat bizi ona göre kendimiz tüketiriz meyveleri.

Aynen canım bizimkinin de gündüz uykulari çözülmüyor bir türlü. Günde bir kere uzun uyuyor 2 saat kadar. Diğer iki uykusu kısa. Odasını da kararttim. Gülerek konuşarak uyanıyor uyutamiyorum
Benimde öyle canım ilk uykusundan sonra sorub yokta 2.kısa uykudan sonra çok huysuzlanıyor uykusuzluk vuruyor sonra uzun uykuya geçiyor.
Valla çok sevindim canım bi kere uyuduysa kararlı ol uyuycaktır o.
Benim eğitim vermeden önce çok kalkıyordu canım. Şimdi ben yatmadan önce 11-11.30 gibi emzirip mama veriyorum uykusunu açmadan. Uyancak gibi olursa sadece mama veriyorum. Gecede o bi kere 4 gibi kalkıyor yine emzirip mama veriyorum. Çok enteresandır ki en kolay gece uyuyor. Gazını çıkartıp altını değiştiriyorum. Beşiğine koyuyorum elimi yıkayıp biberonu yıkarken döndüğümde uyumuş oluyor. Eğer tok olduğundan eminsen gece her seferinde besleme. Mesela emdi 1 saat sonra kalktı tekrar uyutmaya çalış.

Ay yarım saat sonra uyandı oğlum yaaa!??!!
Yatır kaldır yaptım yok çatlıyor çocuk. Ağzını şapırdatıyor arada da. Mecbur emzirmeye başladım deli gibi emiyor.demek karnı açmış diyorum ama akşam emmedi çok kendini attı memeden. Ben de akşama kadar uğraşa uğraşa 80cc süt sağmıştım onu verdim içti. Arkasından 60cc mama verdim 30unu içmedi bıraktı e doymuş dedim artık ben de. Acıkmış işte şimdi emiyor hala?!! Valla doyup doymadığını anlamıyorum ben bu çocuğun ya. Güzelce emersin emersin bırakırsın sonra memeyi doyunca demi?? Yok benimki böylen yapmıyor. Canı istemezse sinirliyse almıyor atıyor kendini geriye sonra sakinleşince tam uyuttum derken açlık geliyor aklına beyfendinin!?
Bizim uyku eğitimi nasıl olacak ki böyle? Ben başta beslenme eğitimi vermeliyim anlaşılan...

Ay çok nazlilar ya. Bizimki de bı yatırmadim diye ağlar bi kaldır diye ağlar. Öyle yapınca böyle böyle yapınca öyle. Poposunu dovuyorum dayak dayak dayak diyerek
Benimki cok icli.Kime cektiyse
Puset kazasından sonra yemekleri odada yemeye basladim .Oyun halisindan sofraya bakip yalaniyor .Öğlen yemek yerken seveyim diye elimi uzattim .Meger bir sey tattircam sanmış. Küstü ve agladi
Seninki yatır kaldırdan ziyade sadece yatır olmuş canım ya :) inş yatırdıktan sonra kaldırmadan uyur bebişin :)
Insallah .Benimki benle uyumaya fena alıştı. Yandan kalkinca ac gözünü ac ac anne mekani terk ediyor diye sensör çalışıyor beyninde
Ahahaha aynen
Ben de yatırıyorum zaten hemen kaldırıyorum sonra yine yatırıyorum sonra yine kaldırıyorum sürekli zaten kucakta
Kucaktayken de gezecek farkli odalara gidecek ve camdan dışarıyı izleyecek . Aslinda cok hosuma gidiyor .Demek ki yeni seyler kesfetmek istiyor .Her gun mutfaktaki cicekleri seviyoruz .Bazen yemeye çalışıyoruz

katiliyorum, ben de koyden balkabagi geldi ilacsiz, onu koydum. Cok uzulurum dondurucudan cikanlar verilmiyorsa.

Mervikkkk bence de emecek uyuyacak diye gir odana emmese de uyumasa da kitle kapiyi onlar da birbirine hizmet etsin.
Ne sacma ya biz bize biri iki yardim etse diyoruz, millet 30 kisi misafir getiriyor. Hangi yuzsuzlukle 30 kisi bebekli eve gidiyorsun.
Uzak tut zaten cocugu, grip mrip olan olmasin ortamda cok sinir oldum

İnşallah öyledir o zaman canım. Peki ne kadar sürede çıkıyor diş. 2-3 haftadır böyle oğlum
Benim kızımın bir ay öncesinden huysuzluğu başladı. Kabardıktan bir hafta kadar sonra çıktı sanırım. İki tane çıkardı aynı anda sadece biri üç dört gün sonra çıktı. Salya başta çok oluyor çıkarmaya yakın azalıyor. Biz bu şekilde yaşadık yanı.

Aa benziyor o zaman, benim oğlumun da salyası azaldı gibi. Umut oldun bana canım. En azından bu uykusuzluğun sebebi olsun lütfenn

Memede tutuyorum yine uyanıyor, uyanacak gibi olunca alıp zıp zıp yapıyorum yine uyanıyor. Ondan sonra da mız mız
Benimki de öyle ya gerçi sizin özel durumunuz var ama
Yuhhhh Allah sabir versin
Amiiin gerçekten çok ihtiyacım var

Aslında normali o ama ne bileyim bugünde bal kabağı attim buzluğa onları çorba yapıp yada püre yapıp vericem.
Bakteriler ürediği için buzluk bebekler için uygun değil zaten bal kabağı mevsimi şu an bol bol ver ileride mevsimine göre yedirirsin benim fikrim
Ne meraklılar bebekli kadına zahmet vermeye. Al çocuğunu emecek de uyuyacak de çekil odaya.
Aynen öyle yaptım şu an odadan yazıyorum onlar da yiyip içiyorlar. Ama benimki oyun için çığlık atıyor öyle olunca çıkıyorum ayıp olmasın diye :|
Anlattiklarini okuyorum neler yaşıyorsun yaa niye seni, çocuğunu hic düşünmüyorlar canim. Allah sabır versinnnn
Amiiiin canım hiiiç umurlarında değilim eşim de dahil
Benim de benim de ..
Aksam ustu misir patlatip cay yaptim. Esime de foto attim .2.bardaga gecemeden benimki çıldırdı.

Senin kv işkence citasini iyice yukseltti valla pes .Haddini bildirmek lazim .
Benim koca anacı olunca çok zor

Yuhhhhhh desem ayup olmaz dimi Allah'im bebekli insanların halinden anlamayan başta k.v olmak uzere tüm insanlara gece uykusuzluk cektir yarabbi Aminnnn
Amin Valla allah biliyor içimden geçirdiklerimi

Elden ele kucaktan kucağa dolaştı Valla bir de herkese gülüp gülüp kucaktan kucağa atlıyor alamadım öyle olunca ama öksürmeye başladı. Odaya geçtim ben de uyuyacak diye uykusu kaçtı çığlık atınca çıktım biraz sonra tekrar geldim emziriyorum. Misafirlerden biri hadi kalkalım dedi kv diyor ki saat daha 10 nereye oturun. Sonuç oturuyorlar. Bir posta bulaşık attım makineye bir posta hizmet ettim sonra odaya geçtim. Şu an küçül bir bulaşık dağı var mutfakta umarım temizleri allıp onları koyan biri olur. Zaten uykusuz bir çocuğum var o iş bana kalırsa yandım. 3+1 evin her odası dolu. Yatak odasını kiltledim kaç kere çat çat kapı açılmaya çalışıyor. Çocuklar maşallah gürül gürül. Gerçi adamların da aşağı kalır yanı yok. Oy bir bitse.

Allaaahimm yazık ya sana, bebegine. Halden anlayan insan lazım valla. Allah sabırr bol bol sabır versin aminn

saat daha 10 he... Allah islah etsin ne diyim. bulasigi kaldirmazlarsa esine net soyle yapsin bence.

Aa benziyor o zaman, benim oğlumun da salyası azaldı gibi. Umut oldun bana canım. En azından bu uykusuzluğun sebebi olsun lütfenn
Moralini bozmak istemem ama uykusu düzelmedi hala. Eskiden bir kere kalkan bebek gitti saat başı kalkan bir bebek geldi. Şimdi üst dişlerin huysuzluğu var belki ondandır ama çok yıprandım iki aydır.

Ben de artık yanından ayrılamıyorum, yoksa hemen uyanıyor. Mahvolduk diyet bozulduğundan beri.

Arkadaşlar şu tam yarım saat oldu benim sıpa yatakta Hıdır bidir kedi gibi sesler cikarip deli gibi çırpınıyor hatta çok heyecanlı şekilde resmen nefesini tutup duruyor uyuması lazım ama çok enerjik hadi uyuyalım diyorum bakıp bakıp gülüyor napicam simdi bilemedim kararlı bir şekilde bekliyorum yorulsun die zira coi uykum varrrr

Anladım canım aynı şekilde bizde de var mukus hep vardı. Doktor kaç kez hördü kakasını ama hep normal dedi yeşil olması kötüymüş sadece. Anne sütünde normal demişti her türlü kaka..
Hatrladığım kadaryla senin bebeğinin kilo alımı çok güZeldi. Bziimkide alıyor çok şükür doktor alerjisi olsa kilo alımı durur diyor. Ama ben hala çok huzursuzm.. inşallah yoktur ama kontrol ettrmeden içim rahat etmicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…