- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.961
gecmis olsun canim aft mi cikti, bizimkinde de pamukcuk oldu dogru duzgun actiramiyorum ki agzini, bakip gorebileyimAynen bizimkinin de ağzındaki aftla bozuldu bidaha düzelmedibizde bi atağa daha girdik
muhakkak bebekle temas ederken cift maske tak dedi doktor. Evi havalandirin bol bol, mumkunse bebekle farkli odada yatin demisti. İstersen sen uyut babasiyla ayni odada yatsin tek olmasin dersen. Sirke veya karbonatla gargara yap ki grip mikrobu vucudunda cogalamasin dedi.Kızlar çok kötü grip oldum, oğlana geçirmeden atlatabilsem keşke. Neler yapabilirim sizce
ciglik cok fena ya gece de yapiyor. Guler misin aglar misin Zehracim cok uykusuzum ya 3 lere kadar nasil uyumaz bir bebeSeninkide mi öyle bizmki çığlık atmayı öğrendi çenesi hiç durmuyo ince tiz bi ses keyfi yerndeyken hep oyle. Susana kadar bekliyorum yok ve çok kıpır kıpır
gecmis olsun canim aft mi cikti, bizimkinde de pamukcuk oldu dogru duzgun actiramiyorum ki agzini, bakip gorebileyim
muhakkak bebekle temas ederken cift maske tak dedi doktor. Evi havalandirin bol bol, mumkunse bebekle farkli odada yatin demisti. İstersen sen uyut babasiyla ayni odada yatsin tek olmasin dersen. Sirke veya karbonatla gargara yap ki grip mikrobu vucudunda cogalamasin dedi.
Bebegi 15 gun bronsit cekmis biri olarak nacizane onerebilirim. İnsallah ona gecmez, gazli gunlerden bile kotuydu.
ciglik cok fena ya gece de yapiyor. Guler misin aglar misin Zehracim cok uykusuzum ya 3 lere kadar nasil uyumaz bir bebekafam kazan gibi
Malesef. Yürüyüşe çıktık , hep manidar konuşmalar yapıyor. Evlatları çok iyiymiş, kimse enayi sanmasınmış kıymetini bilsinmiş . Kızına full maddi destek çıkıyorlar, işi olmayan bir damat adayı var dolaylı yoldan ona da. farklı şehirden kirlisüni annesine getiriyor arkadaş. Pahali evde kirada , sayısız kedisi var , tam zamanlı işi yok. Temiz kalplidir o ayrı. Ben dişimi tırnağına takıp bekarken ev aldım. Sürekli kimseden destek görmeden çalıştım . Evimde çeşit çeşit yemek olur eşimin hizmetini görürüm. Çocuk bakımında tek başımayım, milyonda bir eşime tepki gösterip söylemiyorum . Kadın dolaylı yoldan kıymetini bil diyor.Hangi kayınvalideden hayır gördükki seninkinden görelim canım:) hepsi aynı seri bunların
Olabilir fena fikir değilmiş . İyi insanlar onlar ama ben de insanım ya mal mıyız ben veya çocuğum , hiç fikrim sorulmuyor. Kibarca emrettiBebek gösterme hizmeti çok iyiymiş yaa hediyeleri de alın götürün kimseye zahmet olmasın, :) ah ah arkadaşım yatacak yerleri yok aslında, bu hafta baba da gelecekler bakalım bizden ne malzeme çıkacak, bekliyorum
Ekşide de varım ben :)Kadıncağız o kadar gece gündüz yanında yer almış Daha ne yapsın :))) seni okurken bazen ekşi sözlüğe giriş yaptım falan zannediyorum bir ara ben de orada Çaylaktım. Neyse konumuz bu değil konuya döneyim seni dış Dünyaya adapte etmeye çalışıyor Bir yandan da bebeği göremeyecek akrabalara gösterecek. Yani hem sen dışarıya alışmış olacaksın hem de gelemeyecek akrabaları bebeği görmüş olacak Bir taşla iki kuş Çok akıllıca Tam KV aklı :))
Ayyy ewet yaaa bende düşünüyorum niye acep biz galiba 14-19 hafta atağının son haftasindayiz pilim bitti kollar pert mizir mizir surekli dişi de geliyo iyice kabarmis disetiBu ara sizin bebişler de sürekli kucak istiyor mu? Benden başkasında, oyuncakta hiçbir yerde durmuyor. Yorgunluktan mahvoldum.
Canım biz kullaniyoruz bizde süt alerjisi şüphesi olduğu için mamayı bıraktık bunu aldım oyuzden su ile yapıyorum içine de meyve puresi ikindi öğünü olarak veriyorumKızlar ikinci sorum geçen markette dikkatimi çekti hipp in karışık tahıllı organik bebe maması var muhendisoglu da incelemiş içeriği bana temiz geldi sadece tahıl var ama hazırlanışında içine formül süt konur demiş bu kusmı anlamadım inek sütü de veremiyoruz şimdi illa hazır mama tozundan mı eklemek gerekir böyle karışımlara ?
Kızlar selam küçük cam mama kabı alan var mı kapaklı olanlardan dışarı çıkarken falan mama koymak için. Ebebektekiler çok dandik geldi bana lastikleri çıkmış falan. Tavsiyeniz varsa alırım bi dal
Demir damlasi bebegimi kabiz yapti. Gunde 4 5 kere yapardi.Sabahtan beri agliyor zeytinyağı icirdim .
Bu damla hep mi boyle yapiyor yoksa duzenli kullaninca alisiyor mu ? Biz 4 5 gundur kullaniyoruz .
Canım kaç aylık oldunuzCanım biz kullaniyoruz bizde süt alerjisi şüphesi olduğu için mamayı bıraktık bunu aldım oyuzden su ile yapıyorum içine de meyve puresi ikindi öğünü olarak veriyorum
Ekşi kadınlar klübü forumun baş düşmanıEkşide de varım ben :)
Ama bu konuları hiç yazmadım.
Daha derin çözümleri de var farklı konularda. Mesela sabah kafasını oğlana yasladı. Benim bildiklerim sana geçsin diyor. Bluetooth var sanki
Biz 22-26 hafta atağına mı giriyoruz nedir anlamadım. Aşırı yoruldum ya. Kime gitse mızır mızır. Slingle dolanıyorum evde.Ayyy ewet yaaa bende düşünüyorum niye acep biz galiba 14-19 hafta atağının son haftasindayiz pilim bitti kollar pert mizir mizir surekli dişi de geliyo iyice kabarmis diseti
5 aylık CnmCanım kaç aylık oldunuz
Biz de büyüme atağına girdik galiba 1 22 ile 23 haftanın ortasındayız tam olarak. Kucaktan zaten inmiyordu şimdi dudağını büzerek durduk yere ağlamalar başladı. Mesela dans ederek oynuyoruz bir anda dudak büzerek ağlamaya başlıyorBiz 22-26 hafta atağına mı giriyoruz nedir anlamadım. Aşırı yoruldum ya. Kime gitse mızır mızır. Slingle dolanıyorum evde.
Gecmis olsun canim bizdede yapti ebe yapar demisti bi sure sonra gecermisDemir damlasi bebegimi kabiz yapti. Gunde 4 5 kere yapardi.Sabahtan beri agliyor zeytinyağı icirdim .
Bu damla hep mi boyle yapiyor yoksa duzenli kullaninca alisiyor mu ? Biz 4 5 gundur kullaniyoruz .
Yaaa bizimki de emiyor mesela, birden canı yanmış gibi ağlamaya başlıyor. Kucakta duruyor, birden başlıyor ağlamaya.Biz de büyüme atağına girdik galiba 1 22 ile 23 haftanın ortasındayız tam olarak. Kucaktan zaten inmiyordu şimdi dudağını büzerek durduk yere ağlamalar başladı. Mesela dans ederek oynuyoruz bir anda dudak büzerek ağlamaya başlıyor
Valla bilmiyorum ki canım ama bizim galiba bu atak başlangıcı Çünkü bu kadar Durduk yere Dudak büzmezdi..Yaaa bizimki de emiyor mesela, birden canı yanmış gibi ağlamaya başlıyor. Kucakta duruyor, birden başlıyor ağlamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?