2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bizimkinin de ağzındaki aftla bozuldu bidaha düzelmedi bizde bi atağa daha girdik
gecmis olsun canim aft mi cikti, bizimkinde de pamukcuk oldu dogru duzgun actiramiyorum ki agzini, bakip gorebileyim
Kızlar çok kötü grip oldum, oğlana geçirmeden atlatabilsem keşke. Neler yapabilirim sizce
muhakkak bebekle temas ederken cift maske tak dedi doktor. Evi havalandirin bol bol, mumkunse bebekle farkli odada yatin demisti. İstersen sen uyut babasiyla ayni odada yatsin tek olmasin dersen. Sirke veya karbonatla gargara yap ki grip mikrobu vucudunda cogalamasin dedi.

Bebegi 15 gun bronsit cekmis biri olarak nacizane onerebilirim. İnsallah ona gecmez, gazli gunlerden bile kotuydu.
Seninkide mi öyle bizmki çığlık atmayı öğrendi çenesi hiç durmuyo ince tiz bi ses keyfi yerndeyken hep oyle. Susana kadar bekliyorum yok ve çok kıpır kıpır
ciglik cok fena ya gece de yapiyor. Guler misin aglar misin Zehracim cok uykusuzum ya 3 lere kadar nasil uyumaz bir bebe kafam kazan gibi

Aft çıkmıştı geçti canım, viral enfeksiyon demişti doktor sebebi olarak. Ama uykusuzluk kaldı

Hangi kayınvalideden hayır gördükki seninkinden görelim canım:) hepsi aynı seri bunların
Malesef. Yürüyüşe çıktık , hep manidar konuşmalar yapıyor. Evlatları çok iyiymiş, kimse enayi sanmasınmış kıymetini bilsinmiş . Kızına full maddi destek çıkıyorlar, işi olmayan bir damat adayı var dolaylı yoldan ona da. farklı şehirden kirlisüni annesine getiriyor arkadaş. Pahali evde kirada , sayısız kedisi var , tam zamanlı işi yok. Temiz kalplidir o ayrı. Ben dişimi tırnağına takıp bekarken ev aldım. Sürekli kimseden destek görmeden çalıştım . Evimde çeşit çeşit yemek olur eşimin hizmetini görürüm. Çocuk bakımında tek başımayım, milyonda bir eşime tepki gösterip söylemiyorum . Kadın dolaylı yoldan kıymetini bil diyor.

Olabilir fena fikir değilmiş . İyi insanlar onlar ama ben de insanım ya mal mıyız ben veya çocuğum , hiç fikrim sorulmuyor. Kibarca emretti

Ekşide de varım ben :)
Ama bu konuları hiç yazmadım.
Daha derin çözümleri de var farklı konularda. Mesela sabah kafasını oğlana yasladı. Benim bildiklerim sana geçsin diyor. Bluetooth var sanki

Bu ara sizin bebişler de sürekli kucak istiyor mu? Benden başkasında, oyuncakta hiçbir yerde durmuyor. Yorgunluktan mahvoldum.
Ayyy ewet yaaa bende düşünüyorum niye acep biz galiba 14-19 hafta atağının son haftasindayiz pilim bitti kollar pert mizir mizir surekli dişi de geliyo iyice kabarmis diseti

Canım biz kullaniyoruz bizde süt alerjisi şüphesi olduğu için mamayı bıraktık bunu aldım oyuzden su ile yapıyorum içine de meyve puresi ikindi öğünü olarak veriyorum

Demir damlasi bebegimi kabiz yapti. Gunde 4 5 kere yapardi.Sabahtan beri agliyor zeytinyağı icirdim .
Bu damla hep mi boyle yapiyor yoksa duzenli kullaninca alisiyor mu ? Biz 4 5 gundur kullaniyoruz .

2 tavsiyede bulunmak isterim 1. Awent markasında var mama kabı çoklu kullanışlı görünüyor 2. Meyve püresi satın alıp (2 tl ) onun camını kullanabilirsin ben bir tane almıştım ilerde yoğurdu onda mayalamak istiyorum.

Demir damlasi bebegimi kabiz yapti. Gunde 4 5 kere yapardi.Sabahtan beri agliyor zeytinyağı icirdim .
Bu damla hep mi boyle yapiyor yoksa duzenli kullaninca alisiyor mu ? Biz 4 5 gundur kullaniyoruz .

2 günde 1 ver istersen canım , bizim sideder kabızlık yapmadı ,

Ekşide de varım ben :)
Ama bu konuları hiç yazmadım.
Daha derin çözümleri de var farklı konularda. Mesela sabah kafasını oğlana yasladı. Benim bildiklerim sana geçsin diyor. Bluetooth var sanki
Ekşi kadınlar klübü forumun baş düşmanı burayla hep dalga geçiyorlar ama bence bizim topic te faydalı Bilgiler paylaşılıyor. Eskiden nutrita mımne öyle bi forum da varmış anneler için ama anladığım kadarıyla uzun zaman önce ölmüş

3 gün sonra 6.ay asimiz yapılacak insallah. Daha küçükken o kadar zoruma gitmiyordu. Sonuçta gerekli diyordum. Ama şimdi daha çok iletişim halindeler. Daha sevimli olmaya basladilar ya. Artik kiyamiyorum. Keşke bana yapsalar diyorum bir de daha çok aşı nasıl bir etki yaratacak o var. Nazları daha çok geciyor. Çıldırtıcı bir etkisi olmaz insallah :)

Ayyy ewet yaaa bende düşünüyorum niye acep biz galiba 14-19 hafta atağının son haftasindayiz pilim bitti kollar pert mizir mizir surekli dişi de geliyo iyice kabarmis diseti
Biz 22-26 hafta atağına mı giriyoruz nedir anlamadım. Aşırı yoruldum ya. Kime gitse mızır mızır. Slingle dolanıyorum evde.

Biz 22-26 hafta atağına mı giriyoruz nedir anlamadım. Aşırı yoruldum ya. Kime gitse mızır mızır. Slingle dolanıyorum evde.
Biz de büyüme atağına girdik galiba 1 22 ile 23 haftanın ortasındayız tam olarak. Kucaktan zaten inmiyordu şimdi dudağını büzerek durduk yere ağlamalar başladı. Mesela dans ederek oynuyoruz bir anda dudak büzerek ağlamaya başlıyor

Yaaa bizimki de emiyor mesela, birden canı yanmış gibi ağlamaya başlıyor. Kucakta duruyor, birden başlıyor ağlamaya.

Bileklerim artık o kadar ağrıyor ki, çocuğu taşımakta zorlanıyorum. Sürekli kucak istediği için kanguruda da bir süre sonra sıkılıyor. Umarım düzelirim çünkü artık bileğimde güç kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…