2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar, ben buraya Ağustos anneleri grubundan transfer oldum :). Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum önce.
Beslenmeden, kilo almadan bahsetmişsiniz. Bence kilo almak çok sorun olmaz, özellikle bebişin peşinde koşarken verilebilir :) ben de tersi bir durum var, iştahım azaldı ciddi miktarda ve kilo veriyorum. Ama sanırım buna da takılmamak lazım değil mi?
Hoşgeldin Can'ım hepimiz Saglıkla kucagımıza alalım inşallah.65 üzeri ise kilon sıkıntı olmaz şu dönem veriliyor.Bende de iştah kaybından sürekli kilo verme durumu başladı.63 le başladım 61 oldum şimdi.Sonraki Zaman'lar toparlarız inşallah.
 
Kizlar yatmaktan bunaldim battaniye örüyorum arkadasimin bebisine
Cinsiyetimiz belli olunca 2 renkli bebisime orcem:KK200:
V3J74y.jpg
 
Eki Görüntüle 2077210
Ben benim bebişe başladım bile hem kıza hem erkeğe gidecek renk işliyorum zaten kız veya erkek de olsa odayı beyaz gri yapıcam inşallah :halay:@Afilim92
Seninki de cok tatlis su dalgasi modelinden gecen sene yapmistim bebisime ama simdi hic sisle tigla ugrasamiycam bu cok kolay :KK76:
 
Kızlar ben hamile kaldım kalalı yüzüm sivilcelendi ve geçmiyor niye anlamıyorum hadi eskiden bolca cips yerdim çıkardı anlardım da e cipste yemiyorum hiç var mı benim gibi acaba kız bebiş geliyorda güzelliğimi mi alıyor benden, çirkinleşiyorum çünkü:KK45:
Benimde öyle malesef sivilcelerimle baş edemiyorm :KK12:
 
X