- 27 Şubat 2013
- 131
- 92
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Ben de gitmedim doktora ikinci hamileliğim diye biraz rahat davranıyorum galiba. Folik asit de içmiyorum.kızlar ben henüz doktora gitmedim erken olduğu için ama folik asit aldım eczaneden 1 haftadır kullanıyorum doktora danışmadan kullanıyorum ama bir problem olmaz değil mi?
Hosgeldin canim ya 150 bin cok degilmiMerhaba kızlar bende dün akşam hamile olduğumu öğrendim henüz şoku atlatamadım değerim 150bin ve3 haftalık olduğunu söyledi acildeki doktor,09.30 kendi doktorumu arayacağım midem bulantısı beni kaç gündür uyutmuyor birde kızlar ben tedavi görüyordum yasmin kullandım birde geçen gece acile gidince mide bulantısı yüzünden serum ve ilaç kullandım zararı olmaz değil mi
Hosgeldin Rabbim hicbirimize yasatmasinHerkes inşallah bebeğine sağlıkla kavuşurbende 2014 yılında 16 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu senede 7 haftalikt. İkisini de kanama yüzünden kaybettim. Kimseye yasatmasin. 5. Tüp bebek denememizde pozitifi gordum çok şükür. Clexane igne kullanmaya başladım dün. Bende de adet ağrılarına benzer ağrılar oluyor. Pcoslu olduğum için normalde adetlerim ağrılı olmazdı. İnsan her şeyde endişeye dusuyor. Senelerdir bu yolda ugrasinca daha artıyor ama inşallah bu sefer sonu güzel olacak .
Olmaz canim progestan bile alabilirsin simsiki tutunsun diye beben bana kalirsa 6. haftada git önceden dusuk falan yasamadiysankızlar ben henüz doktora gitmedim erken olduğu için ama folik asit aldım eczaneden 1 haftadır kullanıyorum doktora danışmadan kullanıyorum ama bir problem olmaz değil mi?
Folik asit eczaneden al ic sorun olmaz canim herkese veriliyorBen de gitmedim doktora ikinci hamileliğim diye biraz rahat davranıyorum galiba. Folik asit de içmiyorum.
Kasiklar fenaGünaydın taze anne adayları.. sizde belirtiler başladı mı ben hiç birşey hissetmiyorum unutyrm bebiş olduğunu sizde durumlar nedir??
Günaydın taze anne adayları.. sizde belirtiler başladı mı ben hiç birşey hissetmiyorum unutyrm bebiş olduğunu sizde durumlar nedir??
ocak ta kimyasal gebelik yaşadım nisan da da 6 haftalık düşük yaptım cnm ikisinde de çok pimpirikli davrandım hep gittim kan verdim felan herşeyden korktum hep kötü düşündüm,bu sefer fazla takmayacağim diye söz verdim kendime çünki biz ne yaparsak yapalım eğer o yaşanacaksa yaşanıyor ..2.düşüğümde 1 hafta yattım düşük iğneleri vuruldum ama banamısın demedi yinede düştüOlmaz canim progestan bile alabilirsin simsiki tutunsun diye beben bana kalirsa 6. haftada git önceden dusuk falan yasamadiysan
Haklisin 4 dusugum var bnmde düsecekse nasibi yoksa ne yapsan bos en iyisini yapiyorsunocak ta kimyasal gebelik yaşadım nisan da da 6 haftalık düşük yaptım cnm ikisinde de çok pimpirikli davrandım hep gittim kan verdim felan herşeyden korktum hep kötü düşündüm,bu sefer fazla takmayacağim diye söz verdim kendime çünki biz ne yaparsak yapalım eğer o yaşanacaksa yaşanıyor ..2.düşüğümde 1 hafta yattım düşük iğneleri vuruldum ama banamısın demedi yinede düştüo yüzden şuan kan testi bile yaptırmaya cesaretim yok
Hepımızın yaşadıkları uç aşağı beş yukarı aynı.. Allahım hepımıze güzel haberler almayı nasıp etsın inşallahHaklisin 4 dusugum var bnmde düsecekse nasibi yoksa ne yapsan bos en iyisini yapiyorsun
Bundan önceki drum her haftakontrole cagiriyordu
Her hafta endise yasiyordum bu seferki iki hafya geldedi hikayemide biliyo olacaksa olacaklarin önune gecemeyiz Yüce Rabbim bizim icin hayirli olani biliyor
İnşallah canım ya başka neyden olabilirki bu kahverengi akıntı böle bişey yaşayan var mıHerkese günaydınlarrr yeni gelen arkadaslar hoş gelmişlerr..hayırlı olsun inşallah
İnşallah cnm amin haklısın artk korkulrımı kenara bırakıyorm çünkü hamileyim :)) dimii
Hoşgeldin allah sabır versin kayıplrın iiin üzüldüm ama inşllah şimdiki ile sevinirsin artk bnde pcoluydm kendiliğinden oldu bnmde hersey güzl olacak
Maşallah cnm değerin çok tüksek 1.5aylık gibi hayırlı olsun dra git öğren bnce sorun olmaz tabilki nedn olsn iyi düşün :)
Hakkında hayırlısı cnm stres yapma dra git kan da çıkar inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah canım ya başka neyden olabilirki bu kahverengi akıntı böle bişey yaşayan var mı
Adet olacagim gün olurdu pembemsi yerlesme kanamasiydiİnşallah canım ya başka neyden olabilirki bu kahverengi akıntı böle bişey yaşayan var mı
Eki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 kizlar ben gecen hafta cuma gunu 5+3 iken gitmistim. Ilk gebeligim oldugu icin yorumlayabilir misiniz? Devlet hastanesine gittim doktor pek bi sey soylemedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ama yarina randevu alamadigim icin haftaya pazartesi gidecegim. O zmn sat'a gore 6+6 olmus olacagim
Eki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 kizlar ben gecen hafta cuma gunu 5+3 iken gitmistim. Ilk gebeligim oldugu icin yorumlayabilir misiniz? Devlet hastanesine gittim doktor pek bi sey soylemedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ama yarina randevu alamadigim icin haftaya pazartesi gidecegim. O zmn sat'a gore 6+6 olmus olacagim
Süper haftaya olmasi daha iyiEki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 Eki Görüntüle 2065309 kizlar ben gecen hafta cuma gunu 5+3 iken gitmistim. Ilk gebeligim oldugu icin yorumlayabilir misiniz? Devlet hastanesine gittim doktor pek bi sey soylemedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ama yarina randevu alamadigim icin haftaya pazartesi gidecegim. O zmn sat'a gore 6+6 olmus olacagim
Kese olusmus. Bebek olusumu yeni baslamis dedi ama bana cok karisik geldi bu forograf. O yuzden bilen birisi varsa diye sormustum. Cevabiniz icin tesekkur ederimCanım vlla bişey anlayamıyorum ben. Doktor kese var vs demedi mi?
Kese olusmus. Bebek olusumu yeni baslamis dedi ama bana cok karisik geldi bu forograf. O yuzden bilen birisi varsa diye sormustum. Cevabiniz icin tesekkur ederimCanım vlla bişey anlayamıyorum ben. Doktor kese var vs demedi mi?
Günaydın taze anne adayları.. sizde belirtiler başladı mı ben hiç birşey hissetmiyorum unutyrm bebiş olduğunu sizde durumlar nedir??