2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bulantim yok sukur ama doktor eger olursa ayva ya da ayva suyu icebilirsin keser demisti. Bi deneyin isterseniz. Ayva da en sevdigim meyvedir he :)
Yiyorum canım ayva ,mandalina iyi geldi şükür inşallah uzun sürmez bulantılar hayatta soğudum
 
Kizlar karnimin alt tarafin agri var ama siddetli degil neden olmus olabilir usuttummu acaba varmi boyle agrisi olanlar.
 
mol gebelik boş gebelik değilmi 12. haftaya kadar farkedilmiyor mu
 
Geçmiş olsun cnm umarım o acıları birdaha yaşamaz bu defa sağ salim alırsın kucağına
Ben 2kez aşılma yaptırdım tutmadı sonra 20 kilo verdim kimyasal gebelik oldu hemen arkasındn hamile kaldım çok şükür

Ayva bana da iyi geliyor canım. Sert olduğu için tıkıyor galiba mideyi
Banada iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor
 
Kiryamammm :) evet sen cok cektin. Cocuun buyuyunce soylersin bak ne fedakarliklar yaptim. O mide bulantilarina katlandim dersin :))
İnşallah canım sağ Salim doğsunda ablamlar kardeşimin eşi böyle hamilelik yaşamadılar gezdiler tozdular birde bana vaktin varken uyu diyorlar uyuyamıyorum ki bulantıdan
 
mol gebelik boş gebelik değilmi 12. haftaya kadar farkedilmiyor mu
yok hayır boş gebelik değil. üzüm gebeliği diye adlandırılıyormuş halk arasında. daha önce farkedilmesi gerekirdi aslında ama doktorlar anlamadı. İstanbul da yaşıyorum. 5. doktor anladı ne olduğunu. herkes bi sorun var ama sen haftaya gel die die gönderiyordu beni eve. neyse sonunda anlaşıldı. zor bir süreçti.
 
Bilgi için teşekkürler transferi 2 hafta sayarsam adet günümle aynı zamana geliyor yani ister transferi sayayım ister son adeti 5+0 oluyor. Teşekkür ederim. 6+2 de randevu var inşallaj duyulur.
 
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun bebeğiniz. Ne güzel duymuşsunuz pıt pıtları bize de nasip olur inşallah.
 
Kızlar bugün kanama için doktora gittim doktor biri 6 biri 5 haftalık kese gözüküyor dedi başıba böyle bişe gelen varmı
Benim başıma geldi 4 haftalıkken keselerin boyutları arasında 2 mm fark vardı. 5 haftalık olduğunda büyük kese 10 mm olmuştu içinde yolk kesesi de görünüyordu. Diğer kese ise küçük kalmıştı Dr ölçmedi onu ama en fazla 5 mm.
6+3 te gittiğimizde karından baktı sadece. Küçük kalan keseyi hiç göremedi. Büyüyen kese iyice büyümüş bebek de vardı içinde kalbi de atıyordu. Artık tek bebeginiz olacak dedi. Ne ağrı ne bir kanama hicbisey olmadı. Şimdi 7+5 im bebeğim ne durumda bilmiyorum açıkçası ama her türlü gebelik belirtim devam ediyor. Sanırım bir sorunu yok.
Senin gibi olup sonradan ikisinin de büyüdüğü oluyor benim gibi teke de dusebiliyor canim
 
Canım merhaba banada oluyor genellikle ilk ayağa kalktığımda oluyor ve 1 dk içinde geçiyor. yavaş yavaş kalk yavaş yavaş otur bu sancıları biraz azaltıyor
Tsk ederim cnm cvp için valla o kasılmalar ne yaparsam yapayım geçmiyor dr konuştum bebek yerleşiyor büyümeye çalışıyor normal dedi mide bulantılarım başladı sabahtan bu tarafa lokma yiyemedim şükür ama yemek yiyemeyince üzülüyorum bebek için
 
Hafif şeyler ye haşlanmış yada fırında olunca yiyebilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…