2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beni ne kadar üzdüğünü nasıl içimin kırıldığını anlatamam .. Elim kolum hiçbirşey yapmaya kalkmıyor . Doktora bile tekrar gitmek istemiyorum ..
 
Şu an Ankaradayım . Takipli doktorum şark görevimiz dolayısıyla Batman da .. Bulabildiğim en yakın tarihe randevu alacağım .. Umarım aklımı kaybetmem o zamana kadar
Bence cok normal değerin. Haftani bilmiyorım 5+ lı bir haftadasın yüksek ihtimal. Vajınal ultrasonda kesen gözükür diye düsünüyorım. Kese ve kesenın icinde bir baloncuk(yolk sac) bu cok güzel bir şey 1 hafta sonra da kalp atısını duyarsın. Ben oğlumda 5+6 da gitmiştim, kese ve yolk gözültü ama alttan bakıldı. Hatta reflime göre 5+6 idi ölcüme göre 5+1 di. Oğlum taş gibi. Sonra da eşitlendi regli tarihimle. Lütfen kendini strese sokma. Bir kere senı üzen negatif elektrik aldıgın kımseyle de muhattap olma. Basımıza kötü bir şey gelecekse de gelince üzülür kendimizi yorarız ama simdi değil. Nefret ediyorım bazı doktorlardan!!!
 
Gecmis olsun canm ne bicim insanlar var ve onlara gitmek zorundayiz malesef
 
Maşallah Allah bağışladın oğlunu .. Gerçekten doktora bile gitmek gelmiyor içimden .. Gebeliğime inancımı kaybediyorum .. Sadece üzgünüm .. Çok üzgün ..
 
Seni cok iyi anlıyorum. Simdi sen keseyi mi göremedin? Bı tam yazabılır mısın olayı? Bir de önceden gebelık yasadın mı?
Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg.


Durum tam olarak böyle .. Hayır daha ilk tecrübem 4 aylık evliyim ..
 
Karindanmi baktirdin vajinalmi cnm
 
 
Umarım ben de görebilirim ..
İstemiyorsan gitmek gitmeyebilirsin. 5+3 üm dedin. 6+3 te gidebilirsin karından baktırabılırsın. Karından görmezse vajınadan baktırırsın. Bu süre zarfında ağrın bır seyin olmaz bence. Reglin 2-3 gün atar mıydı? Önceki aylarda? Her kadın regli tarihinden 14 gün önce yumurtlamaz. Atıyorum sen 16. Günde yumurtlasan arkadasım, beta 2 günde 1 katlanıyor ya. Fark yaratır cok. Fark dediğim de 1000 lerce :)) simdi herkesin betası da ondan farklı Kimse döllenmeyi bilemez. Rahme ne zaman yerleştiğini bilemez. kac gun oldugu sonrası bunlar muamma. Onun icin haftalara göre beta hcg bir aralık seklınde.
 

Canım hiççç canını sıkma sakın. Bende 6,7ay olmayınca gitmiştim eğitim araştırma hastanesine hatta gebelik düşününce kan idrar hormon smear tüm testleri yaptırmıştım. Onları da götürdüm yanımda. Gözünün kenarıyla baktı atıverdi önüme. Gerek yoktu bunlara hiç diye. Kalkıp muayene etmedi. Yaşın 29 daha 1sene denemeden bişey diyemeyiz filan dedi. Bacak bacak üstüne atıp oturuyordu. Düzeltmedi bile halini. Arkadaşımın başına gelen bi durum vardı. Anlatmaya çalıştım bana arkadaş şeylerinden bahsetme filan dedi. Bn boşuna mı geldim buraya nedir bu filan diye sinirlendim barkodu verdi vezneden çıkış yapın ücretini alın geri dedi çarptım çıktım. Ordan hasta hakları bölümüne gidip şikayet dilekçesi yazdım. Bunu yapan asistanmış bide düşün. Doktor yokmuş. Ardından 184 ü aradı şikayet ettim. Yarım saat içinde geri döndüler bana. Durumu sordular anlattım yine. Sen de kesinlikle şikayet et canım. O mesleği yapamıyorsa bıraksın gitsin yani. Yoksa da adam gibi yapsın!
 
Canım ben de senle aynıyım.5.haftada keseyi gördüm.6+2 de 0.5 cm bebeğimi gördüm çok şükür.ama kalp atışı duyulmadı.doktor erken dedi.insallah yakın zamanda duyariz
 

Öncelikle geçmiş olsun. Dün sabah benimde kanamam oldu ve aynı iğneden yapıldı. Kalp atışlarını duyduk ve ben 10 gün yatak istirahatindeyim. Sana da yatmani söylediler mi? Bu arada benim iğne vurulan tarafta kasık ağrısı var. Kalçada ağrım yok.
 
Merhaba, ben en son 13 Ekim'de adet gördüm. 5 haftalık hamile görünüyorum. Hcg değerim:138 2 gün önce de 47 idi. Sizce normal mi bu haftaya göre değerim? Teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…