- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.321
Asilama ve tup bebeklerde nirmal dogum riskli olabiliyormus cnm o yuzden bana oyle dedi doktorum hatta ben normal dogum istiyordum olmaz dediMerhaba canım; Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Benimkide tüp bebek henüz doktorla görüşmedim. Merak ettim neden tüp bebeklere normal doğum olmuyormuş?
Amin cnm insİnşallah canım hepimizin kalsın bizimle
Evet tüp bebekte ve ileri yaş hamilelere sezeryan yapılıyor benimde öyle olucak maalesefAsilama ve tup bebeklerde nirmal dogum riskli olabiliyormus cnm o yuzden bana oyle dedi doktorum hatta ben normal dogum istiyordum olmaz dedi
Bana da doktor gebelik gerçekleştikten sonra normal yolla hamile kalandan hiç bir fark olmuyor ilerleyen süreçlerde, tabiki normal yapabilirsin demişti bende normal çok istiyorum. Ama normal doğumcu bulmakta çok zor.Asilama ve tup bebeklerde nirmal dogum riskli olabiliyormus cnm o yuzden bana oyle dedi doktorum hatta ben normal dogum istiyordum olmaz dedi
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebişiniz doktorunuz bunu nasıl bildi ? Test mi yaptırdıAnne adayları ben gittim, kalp atısını dinledik bugün, doktorum toksoplazma bağışıklığın Yok dikkat et çiğ ete hayvan dıskısına dokunma ve yeme dedi
cnm bunun birde yaş ile alakası var mesela ben 31 yaşımdayım yaştan dolayıda sezeryan dedi bana senin yaş kaç ??Bana da doktor gebelik gerçekleştikten sonra normal yolla hamile kalandan hiç bir fark olmuyor ilerleyen süreçlerde, tabiki normal yapabilirsin demişti bende normal çok istiyorum. Ama normal doğumcu bulmakta çok zor.
Hehe o zaman benim hiç şansım yok hiçcnm bunun birde yaş ile alakası var mesela ben 31 yaşımdayım yaştan dolayıda sezeryan dedi bana senin yaş kaç ??
İkinci sebep yaş kesinlikle benimde yaşım 33 o yüzden sezeryancnm bunun birde yaş ile alakası var mesela ben 31 yaşımdayım yaştan dolayıda sezeryan dedi bana senin yaş kaç ??
Evet canım öyle vallaAynen ya acaba nasıl ne olacak çok farklı bir heyecan .
tabiki normal doğum daha iyi bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı sezeryan olabiliyor cnm sağlıkla doğsunda bırak sezeryan olsun.Hehe o zaman benim hiç şansım yok hiç
Boşuna normal doğumcu araştırmayayım ben35 yaşındayım canım. Hatta 36 diyelim artık.
Tabi önceliğimiz sağlıklı doğması. O günleride görürüz inşallah.tabiki normal doğum daha iyi bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı sezeryan olabiliyor cnm sağlıkla doğsunda bırak sezeryan olsun.
cnm sağlıkla olsunda gerisi önemli değil.İkinci sebep yaş kesinlikle benimde yaşım 33 o yüzden sezeryan
Allahıon izniyle görürüz inş cnm. Bol bol dua et cnmTabi önceliğimiz sağlıklı doğması. O günleride görürüz inşallah.
Evet inşallah sağlıklı olsunlardacnm sağlıkla olsunda gerisi önemli değil.
Merhaba canım, 31 yaşında olanlar sezeryan mı olmalıymış? Ben oğlumu 32 yaşında normal doğumla dünyaya getirdim, şimdi yine bir terslik çıkmazsa öyle istiyorum.cnm bunun birde yaş ile alakası var mesela ben 31 yaşımdayım yaştan dolayıda sezeryan dedi bana senin yaş kaç ??
Ben de şaştım vallaYa kızlar 31yaş 33 yaş vs çokmu büyük ya yaştan dolayı sezeryan yazıp duruonuz. Ben var sizi anlamamak,sizlere şaşıp kalmak