• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen cnm valla yaa gecen hastanede tam 4 kere wc ye girdim oysa normal zamanda enn sevmedigim seydir disarda heleki hastanede wc ye girmek:/
Gerçekten cok zor canm ya bnde hastanede 5 kes girdik birde sira oluyo temiz de degl mecbur giriyorum bnm arkadaş yeni dogum yapti o normal diyo son uc ayda basliyormus hatta kaciranlarda varmış

Gerçekten cok zor canm ya bnde hastanede 5 kes girdik birde sira oluyo temiz de degl mecbur giriyorum bnm arkadaş yeni dogum yapti o normal diyo son uc ayda basliyormus hatta kaciranlarda varmış
son ay ozellikle cok daha fazla gidiliyor lavaboya.bebek buyuyup baski yaptikca artiyo bu durum :)

Bende ayaktaysam hapşururken kaçıyor azıcık Doktor normal dedi. Bir de benim aldığım kilolar hep bacaklarıma ve popoya gidiyor. Sizde de öyle mi?

Ben bugün kızımı hissettiğimi hatırlamıyorum karnım taş gibi karnımı dürttüm salladım ama hiç tepki yok :110:

Bende ayaktaysam hapşururken kaçıyor azıcık Doktor normal dedi. Bir de benim aldığım kilolar hep bacaklarıma ve popoya gidiyor. Sizde de öyle mi?
Ben hamileligin başından beri sadece 1 kilo almıştım. Son 2 haftada stressten uzuntuden 2 kilo verdim. Buna ragmen popom buyudu. Kim kardasyan gibiyim.. cocugu popomda buyutuyorum resmen. :D

Ya kizlar biliuorum sacma bisey ama siz bugun hic hareket hissetmedim falan diyorsunuz ya benim icime bi endise düşüyor. Ben surekli hissediyorum ve bu bebek hic mi uyumuyo diyorum bazen. Gece uyandigimda bile kıpır kıpır. Cok nadiren oluyo hissetmedigim. Acaba rahat degil mi neden uyumuyo falan diye sacma dusunceler geliyo aklima:oops:

Ya kizlar biliuorum sacma bisey ama siz bugun hic hareket hissetmedim falan diyorsunuz ya benim icime bi endise düşüyor. Ben surekli hissediyorum ve bu bebek hic mi uyumuyo diyorum bazen. Gece uyandigimda bile kıpır kıpır. Cok nadiren oluyo hissetmedigim. Acaba rahat degil mi neden uyumuyo falan diye sacma dusunceler geliyo aklima:oops:
Canm sen farketmiyorsundur uyuyordur ne guzel masallah cok herekliymis yavrucun hamilelik takviminda da yaziyo artik hoplayp zıplicak diye

O kıpırtı bende de var.gece 3 te uyanıyorum tekmeleriyle.oğlum az uyuyan bir maymundu buda öyle olacak zaar derken 3.4 gündür akşam ezanından sonra harekete başlayıp sebahhe gader dens ediyiii. Şimdi de geceyle gündüzü ayırt edemeyen bebeklerden olacek zaar diyorum. Canları sağolsun şimdiden onlara kafa yormayalım

Kızlar gocunmayacağımı bildikleri için sağdan soldan bebek bisürü kullanılmış bebek kıyafeti getiriyorlar. İhtiyacı olan alamayan illaki vardır. Bunda ayıp yok. Ben de bebeğime kullanılmış giydireceğim mesela. Kimi kıyafetler yesyeni kimi yıpranmış kimi lekesi çıkartılamamış var. İsteyen olursa özelden mesaj atsın göndereyim. İllaki sizin ihtiyacınızın olmasına gerek yok. Komşunuz olur iş arkadaşınız olur etrafınızda varsa ihtiyacı olan seve seve gönderebilirim.

Hiç merak etme bebekler uyurkende hareket ediyor ondan öyle.

Back
X