- Konu Sahibi Homely_angel
Evet tatlim Bende oyle okudum nettenHer iki günde ikiye katlaması gerekiyormuş değerin doğru anladıysam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlim Bende oyle okudum nettenHer iki günde ikiye katlaması gerekiyormuş değerin doğru anladıysam
Ben ne zmn o belirtileri dinlesem kendimi gereksiz strese soktuğumu farkettimmrb arkadaslar bende inşallah subatta anne olmak ıstıyorum :) subat ayında bır kımyasal dusugum oldu .. yumurtlama zamanımdan beri göguslerım hassaslastı suan cok agrıyor birde karnımda gaz gıbı sıskınlık ve sol tarafımda batma oluyor hamıle arkadaslar sızde nasıl olmustu yumurtlama zamanınızdan sonramı hıssettınız sızde ..
aynn oyle cnm eşimde yanımda olmayınca ben bıraz agır atlattım bırde cook ıstıyordum ama rabbim böyle uygun gordu.. inan belirti aramıom gögsume kolum degse bıle acıyor hele ucları bıber surmus gıbı yanıo adet desem daha 9 gun var vucudum agır gelıyor ilk hamılelıgımde bu kdr acımamıstı gogsum allahım bu sefer hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın bana da bu mubarek gun ısteyen herkesedeBen ne zmn o belirtileri dinlesem kendimi gereksiz strese soktuğumu farkettim
Çoğunlukla da regl başlayana kadar da düşünmedim
O belirtilerin hepsi regl öncesi de olan şeyler
Benim ctesi hafif çok açık leke geldi regl oldum sandım arkası gelmeyince 5 gün sonra test yaptım belki yerleşme kanaması olabilir diye ( onu da burdan öğrendim hiç başıma gelmemişti)
Test yaparken bile regli nasıl getiririm diye düşünüyordum
Yine de Allah hepimize hayırlısını versin
Sağlıksız bebek düşer zaten , çok üzücü anne için ama var onda da bi hayr
Verdiğinde de vermediğinde de vardır bi hayr diycez
günaydın evet görünür Allahın izniyle:)Benimde bu senenin 30 Nisa'nı sat tı bat 27 mayıs yani yarın bugün gebe olduğumu öğrendim yani Haziran'ın ilk haftası görünür mü kese :)
Teşekkürler :))günaydın evet görünür Allahın izniyle:)
Bende haftaya gidicemkızlar dün kan tahlili sonucunda değerim 161 çıktı.doktor haftaya cmts ye randevu verdi.herhalde 5 hafta dolsun da ultrasonda kese gözüksün diye.nasıl sabredeceğim bilemiyorum.bütün gece rüyalar rüyalar ya değer düşerse korkusu da cabası
Tebrikler CNm benim daha ilk hamileliğim arada sorularımla kafanı şişirebilir miyim?Slm ben de şubat annesi olucam üçüncü gebeliğim
Aynı korku bende de var yarın bat günüm ve 2. Testime bakılacak çıkmayacak diye ödüm kopuyor 21.7 bide benim çok düşüktü hergün test yapıyorum hala zor görüyorum 2. Çizgiyi yükselmiyormu diye içim içimi yiyiyor niye koyulasmiyor çizgi diyekızlar dün kan tahlili sonucunda değerim 161 çıktı.doktor haftaya cmts ye randevu verdi.herhalde 5 hafta dolsun da ultrasonda kese gözüksün diye.nasıl sabredeceğim bilemiyorum.bütün gece rüyalar rüyalar ya değer düşerse korkusu da cabası
Ne güzel :) tarihlerimiz çok yakın seninle kan testi yaptırdın mıMerhabalar anne adaylari busabah test yaptim ve cift cizgiyi gordum darisi isteyen herkese insallah
Sıkma canını benim değerim 243 çıktığı gün bile çok net değildi idrar çizgimAynı korku bende de var yarın bat günüm ve 2. Testime bakılacak çıkmayacak diye ödüm kopuyor 21.7 bide benim çok düşüktü hergün test yapıyorum hala zor görüyorum 2. Çizgiyi yükselmiyormu diye içim içimi yiyiyor niye koyulasmiyor çizgi diye
İnşallah öyledır canım yarın yükseldiği görmeden rahatlayamiycam heraldeSıkma canını benim değerim 243 çıktığı gün bile çok net değildi idrar çizgim
İnşallah yükselirİnşallah öyledır canım yarın yükseldiği görmeden rahatlayamiycam heralde
Tabi ki ne demekTebrikler CNm benim daha ilk hamileliğim arada sorularımla kafanı şişirebilir miyim?
Daha yaptirmadim pazar gunune denk geldigi icim bugun yaptircmNe güzel :) tarihlerimiz çok yakın seninle kan testi yaptırdın mı