- 5 Aralık 2009
- 183
- 123
-
- Konu Sahibi Homely_angel
İnsallah Rabbim hayirlisiyla gonlune gore versinİnşallah bu hayırlı ayda bende güzel haberler alırım ve ben de burda olurum
CNM iyi haberlerini alırız inşallah.günaydın kızlar kan verdim bekleyemedim adetim daha 5 gün var hayırlısı haberi alırım
Evet benim üçüncü gebeliğim.. oğlum 3.5 kızım 1 yaşında bu bize çok sürpriz oldu.. Geleceği varmış demek. Ben de kızımı emziriyorum.. Dayanabildiğim kadar devam edeceğim.. Bakalım..Herkesin ilk gebeligimi ? 1 indaha var galiba benim gibi 3.yu bekleyen
Benim iki kizim var biri 7.5 biri temmuzda 2 olucak onu hala daha emziriyorum temmuzda kesicem 3 cocukla kendimi cok merak ediyorum nasil olur nasil yaparim diye .buyuk kizim dora kendini iyice bizden soyutlayip geri cekilecek (askim o benim)
kucuk kizim mira daha bebekligine doyamadan abla olucakkucugum cadi biraz kiskanip dovebilirde
Cok heycanliyim
canım emin ol aynı kaygıyı bende yaşıyorum bende gecen hafta persembe gittim 197 çıktı yani yarın yada çarş.gidicem ama günler geçmiyo ama ne olursa olsun kötü düşünme hep Allaha emanet et bebeğinide Allahın izniyle bişey olmaz bebişlerimize inşallahkızlar dün kan tahlili sonucunda değerim 161 çıktı.doktor haftaya cmts ye randevu verdi.herhalde 5 hafta dolsun da ultrasonda kese gözüksün diye.nasıl sabredeceğim bilemiyorum.bütün gece rüyalar rüyalar ya değer düşerse korkusu da cabası
sıkma canını bende senin gibi bata 1 kala ögrendim artık negatifi görmekten uydurdumu falan düşündüm çok çok silikti bide bebetime la yaptım bide olumsuz yorumlardan moralim bozulmuştu Allahın izniyle sende hamilesin canım:)Aynı korku bende de var yarın bat günüm ve 2. Testime bakılacak çıkmayacak diye ödüm kopuyor 21.7 bide benim çok düşüktü hergün test yapıyorum hala zor görüyorum 2. Çizgiyi yükselmiyormu diye içim içimi yiyiyor niye koyulasmiyor çizgi diye
Slm ben de şubat annesi olucam üçüncü gebeliğim
saka yapiyosunEvet benim üçüncü gebeliğim.. oğlum 3.5 kızım 1 yaşında bu bize çok sürpriz oldu.. Geleceği varmış demek. Ben de kızımı emziriyorum.. Dayanabildiğim kadar devam edeceğim.. Bakalım..
İnşallah canım öğleden sonra sonucumu alıcam inşallah benimledir bebeğim hiç koyulasmiyor çizgi sanki dahada siliklesiyor gibi o yüzden korkuyorum canimsıkma canını bende senin gibi bata 1 kala ögrendim artık negatifi görmekten uydurdumu falan düşündüm çok çok silikti bide bebetime la yaptım bide olumsuz yorumlardan moralim bozulmuştu Allahın izniyle sende hamilesin canım:)
Gun asiri ikikati a cikiyo galibakızlar ben bişey sorucam şimdi bu kan degerlerimiz hergün kesin 2 katınamı çıkıyor mesela perşembe günü 197,4 dü sabah yaptırdım ve kesem gözükmedi yani şuan degerim 3,158,4 mü oldu 4 gün gecti bide kese kaçda gözüküyor bu degerlerde gözükürmü
Evet 2 kat artması sağlık li olduğunun göstergesi fazla artim larda ya cogul yada normalde olabiliyorkızlar ben bişey sorucam şimdi bu kan degerlerimiz hergün kesin 2 katınamı çıkıyor mesela perşembe günü 197,4 dü sabah yaptırdım ve kesem gözükmedi yani şuan degerim 3,158,4 mü oldu 4 gün gecti bide kese kaçda gözüküyor bu degerlerde gözükürmü
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz o zaman:):)İnşallah canım öğleden sonra sonucumu alıcam inşallah benimledir bebeğim hiç koyulasmiyor çizgi sanki dahada siliklesiyor gibi o yüzden korkuyorum canim
Hayırlı olsunHerkesin ilk gebeligimi ? 1 indaha var galiba benim gibi 3.yu bekleyen
Benim iki kizim var biri 7.5 biri temmuzda 2 olucak onu hala daha emziriyorum temmuzda kesicem 3 cocukla kendimi cok merak ediyorum nasil olur nasil yaparim diye .buyuk kizim dora kendini iyice bizden soyutlayip geri cekilecek (askim o benim)
kucuk kizim mira daha bebekligine doyamadan abla olucakkucugum cadi biraz kiskanip dovebilirde
Cok heycanliyim
İki günde bir iki katı sanırımkızlar ben bişey sorucam şimdi bu kan degerlerimiz hergün kesin 2 katınamı çıkıyor mesela perşembe günü 197,4 dü sabah yaptırdım ve kesem gözükmedi yani şuan degerim 3,158,4 mü oldu 4 gün gecti bide kese kaçda gözüküyor bu degerlerde gözükürmü
Hayır olmayacak hiç olmadı zaten.. Kısmet böyleymişsaka yapiyosunnekadar az aralari yardimcin fln olucakmi
kızlar ben bişey sorucam şimdi bu kan degerlerimiz hergün kesin 2 katınamı çıkıyor mesela perşembe günü 197,4 dü sabah yaptırdım ve kesem gözükmedi yani şuan degerim 3,158,4 mü oldu 4 gün gecti bide kese kaçda gözüküyor bu degerlerde gözükürmü