2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herkesin ilk gebeligimi ? 1 indaha var galiba benim gibi 3.yu bekleyen
Benim iki kizim var biri 7.5 biri temmuzda 2 olucak onu hala daha emziriyorum temmuzda kesicem 3 cocukla kendimi cok merak ediyorum nasil olur nasil yaparim diye .buyuk kizim dora kendini iyice bizden soyutlayip geri cekilecek (askim o benim)
kucuk kizim mira daha bebekligine doyamadan abla olucak kucugum cadi biraz kiskanip dovebilirde
Cok heycanliyim

kızlar bir şey sorabilir miyim?göğüsünüzde şişme ve ağrı var mı?bi de ben baya kilolu hamile kaldım.(80 KİLO 160 CM BOY)Siz kaç kilosunuz?

Evet benim üçüncü gebeliğim.. oğlum 3.5 kızım 1 yaşında bu bize çok sürpriz oldu.. Geleceği varmış demek. Ben de kızımı emziriyorum.. Dayanabildiğim kadar devam edeceğim.. Bakalım..

canım emin ol aynı kaygıyı bende yaşıyorum bende gecen hafta persembe gittim 197 çıktı yani yarın yada çarş.gidicem ama günler geçmiyo ama ne olursa olsun kötü düşünme hep Allaha emanet et bebeğinide Allahın izniyle bişey olmaz bebişlerimize inşallah

sıkma canını bende senin gibi bata 1 kala ögrendim artık negatifi görmekten uydurdumu falan düşündüm çok çok silikti bide bebetime la yaptım bide olumsuz yorumlardan moralim bozulmuştu Allahın izniyle sende hamilesin canım:)

kızlar ben bişey sorucam şimdi bu kan degerlerimiz hergün kesin 2 katınamı çıkıyor mesela perşembe günü 197,4 dü sabah yaptırdım ve kesem gözükmedi yani şuan degerim 3,158,4 mü oldu 4 gün gecti bide kese kaçda gözüküyor bu degerlerde gözükürmü

İnşallah canım öğleden sonra sonucumu alıcam inşallah benimledir bebeğim hiç koyulasmiyor çizgi sanki dahada siliklesiyor gibi o yüzden korkuyorum canim

Gun asiri ikikati a cikiyo galiba

Evet 2 kat artması sağlık li olduğunun göstergesi fazla artim larda ya cogul yada normalde olabiliyor

Hayırlı olsun
Uzun aradan sonra ikinci benim

her gün değil 2 güne bir 2 katına çıkıyor

perşembe 197

cumartesi 394

pazartesi 788

bugün değer bu aralıktadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…