2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm aynen gecici bizimki de ilk zaman oyleydi. zamanla duzelir. moralini bozmadan devam et belli araliklarla yedirmeye.

cnm gecen doktor cikmisti tv de 1 m ye kadar genelde sikinti olmaz takip edin dedi ama 1 m den fazla ise direk acile gidin dedi.
Oyle biseey yok 1 karis yukseklikten kafasi tasa carpip bebegi beyin kanamasi geciren birinin konusunu okumustum burda. Biz hastaneye gittigimizde besikten dustugu icin o zamanda aynisini demişlerdi. Sordular haliyami dustu parkemi tas mi vs diye. Onemli olan zihinsel belirtiler uyku hali kusma vs gibi. Aman diyeyim..

Geçici canım. Endişe etme. Hiç bilmedikleri şeylerle karşılaşıyorlar sonuçta. 2 gün normal yese 5 gün hiç yemedikleri de olur. Bizimde bazen iştahımız kabarır bazen canımız bişi istemez mesela

Aşırı uyku hali aşırı kusma olmadıkça sıkıntı yoktur canim

Merhaba kizlar nasılsınız ?
Kizlar kullanipta memnun kaldiginiz oto koltugu varmı fiyat ucuz yada pahli farketmez
Ben daha almadım hic de araştırmadım ama e bebekte dün gezinirken eleman adama prego en iyisi xedi onu duydum o ne onu bile bilmiyorum gerxi

Rosmanda indirim varken siveno aldim canim bugun eylul ağı boyunca %20 indirimliymiş

Valla daha yeni acıyor beybi 24 ünde 8 aylik olacağız
Ki oda cani isteyince acıyor

gurbet canım uyku eğitimine devam mı tamam mı nedir son durum bende başlıcam inşallah güzel haber ver bana oldu de başardım deee
uyku egitimi hak getire cnm bizim kiza sokmedi o sadece uyku saatini one cekip yataginda uyumaya alisti ama yine 1 saatte bir uyaniyor.ustten 2 alttan 2 disimiz cikti sanirim buda bozdu duzenimizi atesi yok fakat kolay degil 2 swr 2ser cikiyor disler

Yok cnm sadece emzirdim ve bol su ictim cok sukur eski halimden daha iyi gozukuyorum.sanirim ilk kizim zor bir cocuk buda geceleri uyutmuyor bunlar etkili oldu

uyku egitimi hak getire cnm bizim kiza sokmedi o sadece uyku saatini one cekip yataginda uyumaya alisti ama yine 1 saatte bir uyaniyor.ustten 2 alttan 2 disimiz cikti sanirim buda bozdu duzenimizi atesi yok fakat kolay degil 2 swr 2ser cikiyor disler
Anladım canım diş bozuyor diyorlar dediğin gibi inşallah bir düzene girerler

Kızlar instagram kullanmıyorum da ben yazmışsınız birisi inceliyor diye kim bu ne okumuş etmiştwvibceliyorvrekalmsal olmasın tamda uni baby bitti sakin alayım diyodum kötülemiş mi dalini hiç leke çıkarmayan bir şeye de o kadar para vereceğine boş yıkarım makinede baby me leke çıkarıcı almıştım evet çok sıkarsanız ve çook çitikerseniz çıkıyor

MuhEndisin oğlu
Adam mühendis ordan takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…