- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.661
Sabah öğle akşam 2 tablet dedi emzirme danismani ben son bir sudir sabah akşam aliyorum sadeceCanim bira mayasini sen de gunde 6 tane mi aliyorsun? Cok gibi geldi bana biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah öğle akşam 2 tablet dedi emzirme danismani ben son bir sudir sabah akşam aliyorum sadeceCanim bira mayasini sen de gunde 6 tane mi aliyorsun? Cok gibi geldi bana biraz
Hahahahaha :) sekli şemalı önemli değil demi hepsi ayni sanırım Cahilim bu konudaPlastik kaşık cnm. Bizim arkadaşın biri kocasına sipariş etmiş. Kocası da gitmiş piknik kaşıklarından bir deste almış
Hala tedarik edilmedi mi canım aşıAçıklamaları yok ama hemşirenin söylediği suriyeli bebekler hesaba katılmadan üretildiği için yetmedi muhtemelen
Nasıl yani ya nasıl bi aymazliktir bu..cemkirseydin keşke bi daha yapar yoksaKızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın
Oğlum aşırı emen bi bebek olduğu için heryere saldırır o an kim varsa kafa göz emmeye çalışır kayınvalime de aynısını yapınca memesini çıkarıp emdirdi yavrum da emdi
Şoka girdiğim için tepki veremedim
4.ay aşısı demi bu bak korktum şimdi biz de bugun 4 aylık olduk inş burda vardır inş sizinki de en kisa zamanda gelirKızlar aşıyla ilgili bimere yazmıştım aradılar ve karma aşıyla ilgili ciddi bi sıkıntı olduğunu söylediler yetersizmiş en kısa zamanda çözüleceğini söylediler bu durumda beklemekten başka çaremiz yok sanırım aramadığım sağlık ocağı kalmadı
Kendi hastaları olmadığı için varsa bile yok diyolar
Bizimki dışarda Bayadır emmiyor emzirme odasında da biri yoksa varsa memeden çıkıp laf dinler hareketleri duyunca dikkat kesilir bebelerin cokcok emme sesine meme bırakırGökçe Ada da nereye koysam uyurdu. Şimdi kendi yatağından başka yerde yatmaz oldu. Dışarda da emmiyor uyumuyor artık bir yere gideceğim zaman sıkıntı basıyor. biraz hava almak istiyorum. Ama dışarı çıkınca da çocuğun düzeni bozuluyor diye canım sıkılıyor. Büyüdükçe huy değiştirir dedikleri bu olsa gerek. Bizde benzer şeyler yaşıyoruz atadeyip geçiyorum.
Asi bizim ta 6 Haziran’da olduKizariklik var zaten ay bi gidem bakalim bi ara noolcek
Cnm kiloyla alakali olcagini sanmiyorum cunku asiri zayifladim. Sezeryan bolgemde gobek kaldi azicik oda yaranin yukarisi iste.
Kiz o durumdan korkuyorumda korktugu basina geliyor insanin bence asidan sonra huylari degisiyor doye bahsediyorlardi. Duzen bozuldukca duzeni oturtmak 1 haftayi buluyor diyorlar. Ben bi yerden cikarken ustunu kapatip oyle cikiyorum isik etkilemesindiye. Su an ise yariyor. Ama uykuya geclste sunu gordum baktim olMuyomi atiyorum kanguruya hoop ev toluyoruz. Egil kalk iyice sersemliyor kafayi bana gommeye basladigi anmemeye dayiyorum eme emeuyuyo
Bizimki dışarda Bayadır emmiyor emzirme odasında da biri yoksa varsa memeden çıkıp laf dinler hareketleri duyunca dikkat kesilir bebelerin cokcok emme sesine meme bırakır
Hele örtüyü başından beri sevmedi simdi de asılıyor emmiyor İstanbul’da Beşiktaş’ta abdesthaneye girdim de emzirdim orda da ayan gördü bıraktı
Biberonla vermek en iyisi ama ben biberondan hala korkuyorum zaruri olmadıkça kullanmıyorum
Hmm duzelir insallah stres yapma sana gicikligina uyumaz. Eger gozunu acip oyun istiyosa isiginacmadan oynasan belki istedigini alinca uykusu gelir aklinaAsi bizim ta 6 Haziran’da oldu
Asi değilde bence gelişimle alakalı algısıyla
Bende Işık’tan uyanmasın diye örtüyordum takı pazar gününe kadar kendi eliyle acti acti durdu ya sıcaktan bunaldı ki muslin örtüydü ya yüzüne değince sinirlendi artık
Bugünde aksama kadar ağladık 30 dk uyuduk kaç gündür uyku yok en son carpol verip duş aldırdım simdi uyuyor gece uykusu artık kim bilir ne zaman olur
Aman Allahım bende şok korkunç bişey buKızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın
Oğlum aşırı emen bi bebek olduğu için heryere saldırır o an kim varsa kafa göz emmeye çalışır kayınvalime de aynısını yapınca memesini çıkarıp emdirdi yavrum da emdi
Kuzum sakin kizma ama normal sicakligi 36.5 iken alindan vucut 38 çıkıyorsa fazla giydirmissin demektir. Bebekler vucutlarini sogutamaz biz gibi o yuzden sicaktir.Kızlar bebegimin vucut sicakligi genelde 37 ile 37.8 arası oluyor boyundan.alindan ise 36.5...normal mi ki acaba ateşi mi var
Yok canım neden kızaym öyle mi diyorsun.ben zaten giydirme konusunda hep böyleyim. .ince giydiririm usudü mu biraz arttırim terledi mi.çoraplarını çıkarıyorum ayakları buz gibi oluyor giydirince yaz gunu çorap mi giyilir diye etrafimdakiler uyarıyor....şu anda ev 27 derece...ince ip askılı zibin üzerine kısa kollu tişört altında da ince tayt var çok mu acaba...tek üst giydiremiyorum tişörtleri ya teri sogur diyom usur diyorum.dün gece tek kısa kollu zibinla yatırdim hiç bi yeri açmiyoruz üzerine ince Muslin orttum ama sabaha karşı serin oldu kesin usuttum diye içim içimi yedi.bu konuuda gerçekten cuvalliyorum bi de 2.Çocuğum ilkinde de böyleydimKuzum sakin kizma ama normal sicakligi 36.5 iken alindan vucut 38 çıkıyorsa fazla giydirmissin demektir. Bebekler vucutlarini sogutamaz biz gibi o yuzden sicaktir.
Baya memesini çıkarıp emzirdi yavrum da süt gelcek sanıp yapıştı kayınvalidem melek gibi bir insandır ondan hiç beklemezdim böyle bişeyHala tedarik edilmedi mi canım aşı
Nasıl yani ya nasıl bi aymazliktir bu..cemkirseydin keşke bi daha yapar yoksa
Ankara keçiören bölgesinde yetersizlik varmış hemşire ağrıya da gitsen yok diyo ama arkadaşlarım var yaptıran civar şehirlerde4.ay aşısı demi bu bak korktum şimdi biz de bugun 4 aylık olduk inş burda vardır inş sizinki de en kisa zamanda gelir
Nee hiç tahammül edemediğim şey. Benim de etrafında var öyleleri çok sert bi dille uyardım şimdi sadece dalga geçiyolar bende yine sert bi dille beni emmiyo sizi emsin diyorum ne haz alıyoşar anlamıyorumKızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın
Yooook artıkKızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın
Eşimin bir akrabası da yapmış kendi anlatmıştı hatta.7-8 yıl olmuştur. Gelini öğretmen toruna o bakıyordu. Birgün torunu sakinleşmemiş emzik biberon hiçbirini almamış. Mememi çıkardım verdim iki çekti süt yok onu da attı ağzından dedi. Zavallım anasının memesini istiyordu heralde ama annesi sonradan gelebildi dedi. Okadar doğal anlatmıştıki normal karşılamıştım o an. Ama şimdi biri yapsa midem bulanır kızarım. Belki bizimki anne psikolojisidir bilemiyorum. Arkadaşlarımdan falan okadar çok duydumki böyle şeyler. Heralde ufak çocuğu olmayana normal geliyorBaya memesini çıkarıp emzirdi yavrum da süt gelcek sanıp yapıştı kayınvalidem melek gibi bir insandır ondan hiç beklemezdim böyle bişey
Nerelerdesin canım biz iyiyiz sen nasılsın ateş bey nasilNasılsınız kızlar? Herkes iyi mi?