• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezeryanli kizlar size bir soru simdi benim sezeryan yerimin bir kisminda balincuklu gibi bir bolge var ve orasi aciyor sizde de varmi oyle bir durum doktora gitmelimiyim acaba??
Benim baloncuk yok ama kızarık o çizgi hala ve bazen kasiniyor ama acı varsa gitmelisin bence

Henüz çocuğu olmamış çocuk bakmamış insanların seni eleştirmesi ne hoş
Çok paniksin
Çok takiyorsun
Ne var yoğurtta mayalayı ver
Çocuk bu uyur uyanır kendini Eve kapadın
Ne var dışarda uyursa uyanır
Ne var 12 de uyusun
Ne var bosver öğlen uyumasın gece uyur
Ne var emmesin elbet emecek
Ne var emmesin acıkınca emer
Ne var Ver aptamili geç
Ne var bırak çık dışarı
Ne var ayağında salla uyut
Ne var takiyorsun elbet yatağında uyuyacak
Ne var yatağına birak uyusun vb

Ne kadar kolay demi söylemesi
Öyle olmuyor işte diyince benim teyzem valla şöyleydi Benim ablam valla böyleydi örnekleri
Bıktım yıldım evet bunları duymamak içinde görüşmüyorum kimseyle
Mayalamayi ver olacaktı o :D
Yoğurt mayalama neymiş biz ne yiyorsak oda yesin ver hazır yoğurdu yesin modundalar
Alerjiden bi haberler koruyucu katkılar mi alerji yaptı içinde ki başka madde mi sut mu ne bilecek ben hazır yoğurt kullanınca
Bebesi olmayana konuşmak ne kolay
Anne olunca anlarsın denilince de he he her zaman ki klişe laf moduna giriyorlar valla cidden artık böyle insanlarla görüşmeyeceğim
Sanki akıl isteyen oluyor

Mayalamayi ver olacaktı o :KK70:
Yoğurt mayalama neymiş biz ne yiyorsak oda yesin ver hazır yoğurdu yesin modundalar
Alerjiden bi haberler koruyucu katkılar mi alerji yaptı içinde ki başka madde mi sut mu ne bilecek ben hazır yoğurt kullanınca
Anne olunca anlarsın denilince de he he her zaman ki klişe laf moduna giriyorlar valla cidden artık böyle insanlarla görüşmeyeceğim
Sanane de niye diyemiyorsun. Aciklama yapmana gerek yok.

Mayalamayi ver olacaktı o :KK70:
Alerjiyi bırak bizlerin bile yemesi sakıncalı o yogurtlari bir de bebeğe verin ne demek. yoğurt değil çünkü onlar. Boşver cahil ama çok bilmiş dolu etraf

Kızlar Günaydın. Bugün çok muhterem muhteşem saygıdeğer birtaneleri kayınvalide hanımefendi hazretleri geliyor. En son 3 ay önce Mevlüt okutmaya onlara gidince görmüştü. Doğumdan beri 2 saatlik ilk defa geliyor. Eşim yalvardı resmen gelin diye. Asya da çok istiyor gelmenizi dedi neyyyy diye bakakaldım. Neyse... benim bebe kaka yapmıyor. Pazar günü fitil koydum 1 saat sonra dışarı attı. Dün yine koydum hala tık yok. Çok huzursuz emmiyor sürekli mızıldama halinde kucakta gezine gezine emzirmeye çalışıyorum ısırıyor meme ucunu. Ne yapabilirim ?
Not: Zeytinyağı iciriyorum
Fitile rağmen yapmadıysa yok kakası kuzum o zaman
Atak olabilir mizirdanmasi

bence yılma.yıkılma. görüş milletle. ben böyleyim bir süre daha böyle olacağım. beni böyle kabul edeceksiniz de. aynı şeyleri yaşamadığı sürece kimsenin seni anlamasını bekleme. anlatmaya da çalışma yorulursun. bu dünyanın genel hali canım. aynı şeyi bizde yapıyoruz insanoğluyuz. sinirlenip kendini yorma.
bi de ekin sana bişi söylemek istiyorum. kendini başkalarının sıkıntılarına çok gömüyorsun. emin ol ki senin yükün onlardan çok daha ağır. ama sen onlar kadar dillendirmiyorsun. bırak yarattığı kula allah acısın tatlım. önce kendin iyi ol sonra etrafına yetmeye çalış. hoş bunu nekadar söylesemde bazen bende uygulayamıyorum
Ya sinirim bozuluyor ondan görüşmeyi kesicim artık hoş kaynana eşimin akrabalar vs de ayni kafada onları sa atsan atılmıyor artık wc kaçıyorum

Sanane de niye diyemiyorsun. Aciklama yapmana gerek yok.
Bacım ben anlatmıyorum da
Soruyorlar mesela ek gıdaya başladın mi
Evet başlayacağız iste
Neyle ilk yoğurtla mi diyo
Bende evet yoğurtla evde mayalayıp olacakmış diyorum
Yorumlar basliyor
Çok çocuğumdan konuşsan biri de değilim milleti sıkarım diye
Ama soruyorlar cvp veriyorum sonra böyle mal mal yorumlar
Uykusu nasıl diyo
Diyorum böyle böyle düzenimiz sarsıldı duzen oluşturmaya çalışıyorum vs
E ama söyle sende bak kafaya takmissin söyle böyle diye yorum yapılıyor
Açıklama ds degil yanı al
Soruyorlar sohbet amaçlı
Bende sohbet amaçlı cvp veriyorum sonrası bu şekilde sohbet sohbetten çıkıp akıl verme beni eleştirmeye dönüyor sinir oluyorum

İstanbuldan donduk uyku düzenimiz rezalet 1 /2 defa kalkıyordu İpek gece simdi
2 saate kalkıyor bazen kalkınca gülmeye başlıyor tekrar uyutmam saatleri buluyor
Geçen gün gece 2 de bi uyandi 4:30 a kadar yapmadığım şey kalmadı uyutmak icin
Herif de o gün hastanelik oldu adam hasta yatıyor çorbasını bile içemedi kolunu kaldırıp ben içirdim geçermişim o gün de
Yine bi gece kalkti 1 saat sonra uyudu
Gülüp çığlık atıyor iyice oyun ister oldu
Öğlen uykularımız vardı uyandıktan sonra 1.5 2 saat uyur sonra 1 er saatlik uykuyla uyurdu
Simdi hiç öğlen uyumiyor agliyor uykusuzluktan 20/30 dk ancak uyuyor bazen sadece 30 dk uyuyarak gun geçiriyor hal böyle olunca gece uykusunu etkiliyor resmen
Be yapacağımı şaşırdım atak bitmek üzere
Bu Aydan sonra her şey oturmaya başlıyor böyle oturursa yandım
Demektir

Artık farkındalığı da çok arttı mesela misafirliğe gidiyorum orda uyutuyordum çıkacakken kucağıma alıp hemen üstünü yüzünü kapatıyordum gerçi gittiğimiz yerler eve en fazla 20 dk uzaklıkta arabayla nadir uyanıyordu
Simdi alırken gozu açıp etrafa deli gibi bakıp farklı yerde olduğunu anlayıp sıçrıyor ve ağlayıp uyku kaçıyor eve gelene kadar ağlama evde uyutmaya çalışma böylelikle uyku iyice açılıyor ben iyice yorulmuş oluyorum eşim öyle iyice yoruluyoruz
Yerini arar oldu
Resmen akşam dışarı gezmemiz uyumadigi icin yoktu ev misafirliklerind gidebiliyorduk aksanları ancak simdi oda sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım
Mesela
Önceden yatak odasında akşam öğlen Yanımda salon da yatırırdım ikisi de aynı yatak
Simdi salona yatırır yatırmaz 5 dk uyanıyor
Yerini istiyor sanırım
O kadar ds sese farklı yerlerde yatırmaya alıştırdım küçükken simdi kendi çiziyor çizgisini

Kızlar aşıyla ilgili bimere yazmıştım aradılar ve karma aşıyla ilgili ciddi bi sıkıntı olduğunu söylediler yetersizmiş en kısa zamanda çözüleceğini söylediler bu durumda beklemekten başka çaremiz yok sanırım aramadığım sağlık ocağı kalmadı
Kendi hastaları olmadığı için varsa bile yok diyolar

Kızlar aşıyla ilgili bimere yazmıştım aradılar ve karma aşıyla ilgili ciddi bi sıkıntı olduğunu söylediler yetersizmiş en kısa zamanda çözüleceğini söylediler bu durumda beklemekten başka çaremiz yok sanırım aramadığım sağlık ocağı kalmadı
Kendi hastaları olmadığı için varsa bile yok diyolar
Nedenmiş peki kuzun açıklamaları ne

2 saate kalkıyor bazen kalkınca gülmeye başlıyor tekrar uyutmam saatleri buluyor
Herif de o gün hastanelik oldu adam hasta yatıyor çorbasını bile içemedi kolunu kaldırıp ben içirdim geçermişim o gün de
Öğlen uykularımız vardı uyandıktan sonra 1.5 2 saat uyur sonra 1 er saatlik uykuyla uyurdu
Simdi hiç öğlen uyumiyor agliyor uykusuzluktan 20/30 dk ancak uyuyor bazen sadece 30 dk uyuyarak gun geçiriyor hal böyle olunca gece uykusunu etkiliyor resmen
Demektir

Artık farkındalığı da çok arttı mesela misafirliğe gidiyorum orda uyutuyordum çıkacakken kucağıma alıp hemen üstünü yüzünü kapatıyordum gerçi gittiğimiz yerler eve en fazla 20 dk uzaklıkta arabayla nadir uyanıyordu
Simdi alırken gozu açıp etrafa deli gibi bakıp farklı yerde olduğunu anlayıp sıçrıyor ve ağlayıp uyku kaçıyor eve gelene kadar ağlama evde uyutmaya çalışma böylelikle uyku iyice açılıyor ben iyice yorulmuş oluyorum eşim öyle iyice yoruluyoruz
Yerini arar oldu
Resmen akşam dışarı gezmemiz uyumadigi icin yoktu ev misafirliklerind gidebiliyorduk aksanları ancak simdi oda sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım
Mesela
Önceden yatak odasında akşam öğlen Yanımda salon da yatırırdım ikisi de aynı yatak
Yerini istiyor sanırım
O kadar ds sese farklı yerlerde yatırmaya alıştırdım küçükken simdi kendi çiziyor çizgisini
Gökçe Ada da nereye koysam uyurdu. Şimdi kendi yatağından başka yerde yatmaz oldu. Dışarda da emmiyor uyumuyor artık bir yere gideceğim zaman sıkıntı basıyor. biraz hava almak istiyorum. Ama dışarı çıkınca da çocuğun düzeni bozuluyor diye canım sıkılıyor. Büyüdükçe huy değiştirir dedikleri bu olsa gerek. Bizde benzer şeyler yaşıyoruz atadeyip geçiyorum.

Kaç gündür içtiği sütler çiş olarak mı çıkıyor? Bugün 5. Günü cumaya kadar yapmazsa doktora gitcem.
Cis olarak çıkabilir 15 gine kadar normal İpek 10 14 gün yapmadi mesela huzursuzluk
Kusma oldu ikindi sürekli öyle verdirdi doktor

Benim baloncuk yok ama kızarık o çizgi hala ve bazen kasiniyor ama acı varsa gitmelisin bence

Kizariklik var zaten ay bi gidem bakalim bi ara noolcek
Zayıfldikca geçecek gibi o kısımda galiba karın yapindan kaynaklanıyor demişti Dr
Cnm kiloyla alakali olcagini sanmiyorum cunku asiri zayifladim. Sezeryan bolgemde gobek kaldi azicik oda yaranin yukarisi iste.
Demektir

Yerini arar oldu
Mesela
Yerini istiyor sanırım
Kiz o durumdan korkuyorumda korktugu basina geliyor insanin bence asidan sonra huylari degisiyor doye bahsediyorlardi. Duzen bozuldukca duzeni oturtmak 1 haftayi buluyor diyorlar. Ben bi yerden cikarken ustunu kapatip oyle cikiyorum isik etkilemesindiye. Su an ise yariyor. Ama uykuya geclste sunu gordum baktim olMuyomi atiyorum kanguruya hoop ev toluyoruz. Egil kalk iyice sersemliyor kafayi bana gommeye basladigi anmemeye dayiyorum eme emeuyuyo

Kızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın o_O
Oğlum aşırı emen bi bebek olduğu için heryere saldırır o an kim varsa kafa göz emmeye çalışır kayınvalime de aynısını yapınca memesini çıkarıp emdirdi yavrum da emdi:63:
Şoka girdiğim için tepki veremedim

Kızlar Günaydın. Bugün çok muhterem muhteşem saygıdeğer birtaneleri kayınvalide hanımefendi hazretleri geliyor. En son 3 ay önce Mevlüt okutmaya onlara gidince görmüştü. Doğumdan beri 2 saatlik ilk defa geliyor. Eşim yalvardı resmen gelin diye. Asya da çok istiyor gelmenizi dedi neyyyy diye bakakaldım. Neyse... benim bebe kaka yapmıyor. Pazar günü fitil koydum 1 saat sonra dışarı attı. Dün yine koydum hala tık yok. Çok huzursuz emmiyor sürekli mızıldama halinde kucakta gezine gezine emzirmeye çalışıyorum ısırıyor meme ucunu. Ne yapabilirim ?
Not: Zeytinyağı iciriyorum
Tekrar denesen fitili
Ve her an hazırlıklı ol pişik kremini sürmeye başla
Sonrası yanıyor. Çok kaka yaptığı için
Bepanthol ve hametan işimizi gördü krem olarak

Back