• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar şoku üzerimden atamadım hala başıma gelene bakın o_O
Oğlum aşırı emen bi bebek olduğu için heryere saldırır o an kim varsa kafa göz emmeye çalışır kayınvalime de aynısını yapınca memesini çıkarıp emdirdi yavrum da emdi:63:
Şoka girdiğim için tepki veremedim
Ahahahahaha pörsük memeyi görünce seninkinin kıymetini anlar iyu olmuş bosver

Amin saol canm bmm iyiki gelmisim anneme cok yardmcim oluyo su an oturmak yasak hp yatiyorum elim ayagim annem oluyo insallah bunuda cabacik atlatirim hatirlayip sordugun icin cok teşekkür ederim sende kendine iyi vak minigi op bnm yerime
Ya allah razı olsun annenden csnım iyileşirsin inşallah bir an önce rica ederim ne demek sende öp paşayı yerime

Ay benimkide oylede ben nolur nolmaz diye artik sagip alistirma bardagina koyuyorum yanimda biri varsa verirler diye. Onuda soguk cantada turmak gerek hava cok sicak. Oda asiri asiri zorunda kalirsam al ic ulen demek icin. Yoksa zorluyorum her defasinda olmadi bi iki agzina sıkıyorum.

Hmm duzelir insallah stres yapma sana gicikligina uyumaz. Eger gozunu acip oyun istiyosa isiginacmadan oynasan belki istedigini alinca uykusu gelir aklina
Hiç ışık açmıyor öyle uyandimi ama 2.5 saat sürüyor büyük ihtimal diş kuzum carpol verip duş aldırdım ki ateşi 36.5 çıkmıştı deliksiz uyudu 2 saat bezle ağzını kaşıdım parmağımı ısırıp durdu
P Prime18 canım başlıyor musun ek gıdaya ilk ne vereceksin. Kaşık silikon mama kaşıkları oluyor genelde onu seviyor bebeler
Doktor başlattı ama ben başlamadım :D
Korkum İpek’in beni emmesi :/
Ek gıdaya alışıp emmezse diye korkuyorum çünkü şurda daha 29 Mart’ta memeye geçtik
Ben kendince doğması gereken zamana göre 6 ay olunca başlayacağım oda 12 Temmuz’a geliyor bekleyeceğim
Bir de İpek’in suan hiç sofraya ilgisi Yok salyası yok yeni yeni tükürük var dil çıkarma var oda dişlerden olurmus doktor eliyle ağız kasılmasıyla bir dili çıkarması diliyle kasıyor dedi
Biraz ilgisi olsun öyle yapacağım
Bi de daha tam oturamıyor düşüyor öne tam oturmasını bekleyeceğim
Nasılsınız kızlar? Herkes iyi mi?
Bugün aklımdan geçtin yazacaktım neredesin diye sukur iyiyiz ayni telaşlar :)
Nee hiç tahammül edemediğim şey. Benim de etrafında var öyleleri çok sert bi dille uyardım şimdi sadece dalga geçiyolar bende yine sert bi dille beni emmiyo sizi emsin diyorum ne haz alıyoşar anlamıyorum
Ya var ya öyle insanları bogasim ağzına kürekle vurasım küçük ayak parmağının üstüne topuğumla basasim geliyor

Senin sut ne alemde düzeldi demi csbim bugün gittin mi Gazi’ye

Selam..biz yakın zamanlardA doğurmuştuk..erken değilmi ek gıda için. Kahve mi ben kıyamet koparırdım herhlde.
Selam..biz yakın zamanlardA doğurmuştuk..erken değilmi ek gıda için. Kahve mi ben kıyamet koparırdım herhlde. Benim doktorum 6 aydAn önce ek gıdaya hiç gerek yok dedi, niye bukdr acele ediyosunuzki..daha enzimleri bile gelişmedi bebeklerimizin..
Canim benim bebek iştahsiz ve emmiyor sutüm de iyice azaldı. Günlük 300 ml çıkmıyor. Asitsiz tuzsuz sekersiz gidalarin zarar vermeyecegini düşünüyorum. Bu bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yaşadık ayrica 4 ayi dolduran bebeklerde gelişim geriliği varsa doktor da ek gidaya geçiriyor zaten

Nee hiç tahammül edemediğim şey. Benim de etrafında var öyleleri çok sert bi dille uyardım şimdi sadece dalga geçiyolar bende yine sert bi dille beni emmiyo sizi emsin diyorum ne haz alıyoşar anlamıyorum
Çok iğrenç ya memeni niye emdiriyosun biyerini emdirme bana uzat ben de sevsin diye dokunmadım hiç dinlendirdi beni sağolsun ama kucağında tut sev dediysek karnını doyurma girişiminde bulun da demedik

esther esther . Meğer benim bebek mamayi sevmiyormus canim sma yi severek içiyor şimdi Ayrica eczacinin dedigine göre şeker katkısı olmayan ve en dogal olan tek mama sma imiş. Bir dene derim belki bebegin sever. Benim süt iyice azaldi zaten 300 ml bile çıkmiyor

Canim benim bebek iştahsiz ve emmiyor sutüm de iyice azaldı. Günlük 300 ml çıkmıyor. Asitsiz tuzsuz sekersiz gidalarin zarar vermeyecegini düşünüyorum. Bu bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yaşadık ayrica 4 ayi dolduran bebeklerde gelişim geriliği varsa doktor da ek gidaya geçiriyor zaten
Benim de 300 fln çıkıyor artık çok azaldı 2 3 öğün oluyor onla da.geçsem mi bilemiyorum ah ah emmeye emmeye sütler bitti bi de kızların dediği bira mayasini mi denesem acaba arttirir mi.

Ay benimkide oylede ben nolur nolmaz diye artik sagip alistirma bardagina koyuyorum yanimda biri varsa verirler diye. Onuda soguk cantada turmak gerek hava cok sicak. Oda asiri asiri zorunda kalirsam al ic ulen demek icin. Yoksa zorluyorum her defasinda olmadi bi iki agzina sıkıyorum.

Hmm duzelir insallah stres yapma sana gicikligina uyumaz. Eger gozunu acip oyun istiyosa isiginacmadan oynasan belki istedigini alinca uykusu gelir aklina
Alıştırma bardağında süt mü veriyorsun ? Hangi marka

Benim de 300 fln çıkıyor artık çok azaldı 2 3 öğün oluyor onla da.geçsem mi bilemiyorum ah ah emmeye emmeye sütler bitti bi de kızların dediği bira mayasini mi denesem acaba arttirir mi.
Az önce ebebeke gittim kafam gidik unuttum almayi eve geldim. Galactago da fayda etmiyor ben de eskisi gibi çok da üstünde durmuyorum artık. Sanırım cok yoruldum...

Canım bence emmeye emmeye sütüm azalıyor psikolojisini at kafandan. Ben de oğlumu 4-5 aylık olana kadar sağıp verdim. Hiç azalmadı aksine hep arttı. fbtl fbtl oda oğlunda 5,5 aya kadar hep sağmış vermiş ve ikinci oğluna hamileyken dahi emziriyordu düşün.

Canım bence emmeye emmeye sütüm azalıyor psikolojisini at kafandan. Ben de oğlumu 4-5 aylık olana kadar sağıp verdim. Hiç azalmadı aksine hep arttı. fbtl fbtl oda oğlunda 5,5 aya kadar hep sağmış vermiş ve ikinci oğluna hamileyken dahi emziriyordu düşün.
Neden bu kadar azaldi sutümüz peki.. Bol akarken içmediler de şimdi çek çek zor geliyor nasil içecekler.. Resmen sütümun tamamen kesilmesini beklemeye basladim. 1 saattir sagiyorum 80 cc oldu anca

Son düzenleme:
Neden bu kadar azaldi sutümüz peki.. Bol akarken içmediler de şimdi çek çek zor geliyor nasil içecekler.. Resmen sütümun tamamen kesilmesini beklemeye basladim. 1 saattir sagiyorum 80 cc oldu anca
Benimde sut azaldi baya. Ustelik surekli emiyor efsun. Saat basi emmeye basladi gunduzleri sanirim yetmedigi icin. Saginca 100 120 cc cikardi simdi 80 90. Ama zaten artik sute ihtiyaclari azalacak. Ek gidaya gececegiz. 1 2 ay sonra sut ara ogun olacak. Az daha sabir.

E canım bu şekilde düşünürsen artmazki kuzum. Başka faktörler de olabilir. Benim sütüm iki defa kesildi ikisinde de sağa sağa geldi. Süt gelmeyince kaancelil bıraktı emmeyi. 2-3 gün pirinç unu vermek zorunda kaldım o ara kuru memeyi sağdım canım. Ama biraz rahatlat kendini. Şuan bana söylemek kolay dünyanın sonu değil diyeceğim.bu arada 2 sabahtır benimde azaldı. Yeni farkettim. Sabah 75 ml çıktı toplam. Öğleden sonraya kadar yetmez diye buzlukta eskiden kalma vardı onu çıkardım. Hatta az önce toplam 60 ml çıktı. Anneme yorgunluktan sütüm gelmez oldu dedim.

Benimde sut azaldi baya. Ustelik surekli emiyor efsun. Saat basi emmeye basladi gunduzleri sanirim yetmedigi icin. Saginca 100 120 cc cikardi simdi 80 90. Ama zaten artik sute ihtiyaclari azalacak. Ek gidaya gececegiz. 1 2 ay sonra sut ara ogun olacak. Az daha sabir.
Son son bana tavsiyeler bari aklim iyice git gel oldu. Ne kullanayim ben sadece galactago kullaniyorum o da etki etmiyor artik. Çok üzülüyorum bu çocuğu emmeye alistiramadim bir türlü

Benim de azaldı aynen sürekli emmesine rağmen çok sık emmeye başladı annemde bu çocuk doymuyor artık büyüdü bir şeyler vermen lazım diyor ama direniyorum bakalım

E canım bu şekilde düşünürsen artmazki kuzum. Başka faktörler de olabilir. Benim sütüm iki defa kesildi ikisinde de sağa sağa geldi. Süt gelmeyince kaancelil bıraktı emmeyi. 2-3 gün pirinç unu vermek zorunda kaldım o ara kuru memeyi sağdım canım. Ama biraz rahatlat kendini. Şuan bana söylemek kolay dünyanın sonu değil diyeceğim.bu arada 2 sabahtır benimde azaldı. Yeni farkettim. Sabah 75 ml çıktı toplam. Öğleden sonraya kadar yetmez diye buzlukta eskiden kalma vardı onu çıkardım. Hatta az önce toplam 60 ml çıktı. Anneme yorgunluktan sütüm gelmez oldu dedim.
Ya tabi ki değil ama birkaç gün öncesine kadar hala ped kullaniyordum sutum kiyafetlerimi islatiyordu. Son zamanlarda günde iki kere sagiyorum 100 üzeri çıksa seviniyorum çocuk gibi. Bir ara bebegim 10 gün kadar emdi gecenlerde. Mama bile vermedim sutum yetti . ama bu dengesizlik beni mahvetti. Bebek tekrar bıraktı süt bitme noktasina geldi

Hiç ışık açmıyor öyle uyandimi ama 2.5 saat sürüyor büyük ihtimal diş kuzum carpol verip duş aldırdım ki ateşi 36.5 çıkmıştı deliksiz uyudu 2 saat bezle ağzını kaşıdım parmağımı ısırıp durdu

Doktor başlattı ama ben başlamadım :KK70:
Korkum İpek’in beni emmesi :/
Ek gıdaya alışıp emmezse diye korkuyorum çünkü şurda daha 29 Mart’ta memeye geçtik
Ben kendince doğması gereken zamana göre 6 ay olunca başlayacağım oda 12 Temmuz’a geliyor bekleyeceğim
Bir de İpek’in suan hiç sofraya ilgisi Yok salyası yok yeni yeni tükürük var dil çıkarma var oda dişlerden olurmus doktor eliyle ağız kasılmasıyla bir dili çıkarması diliyle kasıyor dedi
Biraz ilgisi olsun öyle yapacağım
Bi de daha tam oturamıyor düşüyor öne tam oturmasını bekleyeceğim

Bugün aklımdan geçtin yazacaktım neredesin diye sukur iyiyiz ayni telaşlar :)

Ya var ya öyle insanları bogasim ağzına kürekle vurasım küçük ayak parmağının üstüne topuğumla basasim geliyor

Senin sut ne alemde düzeldi demi csbim bugün gittin mi Gazi’ye
Sağmaya devam suan senin dediğin yöntemi yapıyorum hatta :) düzelme var gibi 500 e yakın çıktı bugün. Gidemedim canım annem rahatsızlandı ordaydım zaten emmeyide bıraktık ya gitmek istemedim açıkcası.

Back