• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Henüz çocuğu olmamış çocuk bakmamış insanların seni eleştirmesi ne hoş
Çok paniksin
Çok takiyorsun
Ne var yoğurtta mayalayı ver
Çocuk bu uyur uyanır kendini Eve kapadın
Ne var dışarda uyursa uyanır
Ne var 12 de uyusun
Ne var bosver öğlen uyumasın gece uyur
Ne var emmesin elbet emecek
Ne var emmesin acıkınca emer
Ne var Ver aptamili geç
Ne var bırak çık dışarı
Ne var ayağında salla uyut
Ne var takiyorsun elbet yatağında uyuyacak
Ne var yatağına birak uyusun vb

Ne kadar kolay demi söylemesi
Öyle olmuyor işte diyince benim teyzem valla şöyleydi Benim ablam valla böyleydi örnekleri
Bıktım yıldım evet bunları duymamak içinde görüşmüyorum kimseyle

Kızlar dün 4 ay aşımızı olduk. Gece hiç bişeyi yoktu. 6da sesine uyandım. Ateş 38.2 :KK43: elim ayağıma dolandı sapıttım napacağımı. Eşime verdim. Calpol verdim 1 çay kaşığı 35 derece suyla sadece duş aldırdım. Şuan 37.9 birsz suda verdim. Emiyor şuan ama ben çok üzgünüm :KK43:
Üzülme beybi 38.5 kadar yolu var doktor bize 38 de üst inceltin duş aldırın 38,5 görünce carpol verin dedi
Bünyesinin ateşle savaşıp alışık olması lazım kuzum
Neyse ki inmiş canim
Geçmiş olsun

Kızlar sizin doktorlar ne güzel yaa her konuda bilgilendiriyor ben mı düzgün bi doktor bulamadım bilemiyorum.. sizler su vermeye başladınız mı kaynatıp mı iciriyosunuz biberonla mı veriyorsunjz bu aralar ben su içerken falan bardağa yapışıyo :-):-)
Ben 2 aylıkken beri su veriyorum içme suyundan sebilin sıcak kısmından alıp ılıyınca şırıngayla veriyorum her emme sonrası 3 cc hava sıcaksa 5 cc ama minik su biberonu var dislikli ondan alacağım bir de öyle vermeyi deneyeceğim

Kızlar demir ilacı ne kullanıyoraunuz ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kötü mü ki acaba ve günde kaç damla veriyorsunuz
Bizim doktor bi tane yazdı adına bakmadık ama sağlık ocağı verdiyse onu da kullanabilirsiniz dedi

Bizim doktor kaşık maması kavanoz meyve pürelerini şimdilik önermedi
Onların içinde aroma artırıcı koruyucu var onlara alışırsa onların yâri daha şekerli dolayisiyla normal sebze meyveyi yemez böyle bi alışsın sonra kurtarıcı olarak kullanabilirsiniz ama elinizden geldiğince doğal beslemek önemli dedi

Sidefer diye demiş damlasi yazmis doktor bize günde 6 Damla sabah ama Saglikocagi verdiyse onu kullanabilirsiniz dedi
Nasıldır ki bu sidefer

Kızlar Günaydın. Bugün çok muhterem muhteşem saygıdeğer birtaneleri kayınvalide hanımefendi hazretleri geliyor. En son 3 ay önce Mevlüt okutmaya onlara gidince görmüştü. Doğumdan beri 2 saatlik ilk defa geliyor. Eşim yalvardı resmen gelin diye. Asya da çok istiyor gelmenizi dedi neyyyy diye bakakaldım. Neyse... benim bebe kaka yapmıyor. Pazar günü fitil koydum 1 saat sonra dışarı attı. Dün yine koydum hala tık yok. Çok huzursuz emmiyor sürekli mızıldama halinde kucakta gezine gezine emzirmeye çalışıyorum ısırıyor meme ucunu. Ne yapabilirim ?
Not: Zeytinyağı iciriyorum

Baloncuk derken bende dikiş üstü bombelik oldu halada az var ve yarayı kapattı ondan biraz sıkıntı çıktı iyileşene kadar yine tam kesi yeri iyileşti diyemiyorum Bir de dikiş yerimin başlangıç mı artık bitiş tarafimi sol taraf bazen çok acıyor nasıl diktiyse beni Dr
Evet bombelik diyebiliriz o bolge aciyor sadece

Çok paniksin
Çok takiyorsun
Ne var 12 de uyusun
Ne var Ver aptamili geç
Ne var bırak çık dışarı

Öyle olmuyor işte diyince benim teyzem valla şöyleydi Benim ablam valla böyleydi örnekleri
Bende sendenim. Misafir kabul etmiyorum yani uzak insanları hayatımda sayılı gördüğüm insan. Bebeğim büyüyene kadar kimseyi kabul edemiyorum eşimde evde zaten diyorum bi senin mi cocuğun var diye tersliyolar. Zaten her karşılaştığımızda laf sokuyosun istemiyorum. Gercekten en iyisi bu yoksa daha çok başımız ağrır

Kızlar Günaydın. Bugün çok muhterem muhteşem saygıdeğer birtaneleri kayınvalide hanımefendi hazretleri geliyor. En son 3 ay önce Mevlüt okutmaya onlara gidince görmüştü. Doğumdan beri 2 saatlik ilk defa geliyor. Eşim yalvardı resmen gelin diye. Asya da çok istiyor gelmenizi dedi neyyyy diye bakakaldım. Neyse... benim bebe kaka yapmıyor. Pazar günü fitil koydum 1 saat sonra dışarı attı. Dün yine koydum hala tık yok. Çok huzursuz emmiyor sürekli mızıldama halinde kucakta gezine gezine emzirmeye çalışıyorum ısırıyor meme ucunu. Ne yapabilirim ?
Ben fitil vezeyrinyağı ile beceriyodum neden olmadıki sizde :( bu arada kayınvaliden için sabır diliyorum sana şimdiden :)

Çok paniksin
Çok takiyorsun
Ne var 12 de uyusun
Ne var Ver aptamili geç
Ne var bırak çık dışarı

bence yılma.yıkılma. görüş milletle. ben böyleyim bir süre daha böyle olacağım. beni böyle kabul edeceksiniz de. aynı şeyleri yaşamadığı sürece kimsenin seni anlamasını bekleme. anlatmaya da çalışma yorulursun. bu dünyanın genel hali canım. aynı şeyi bizde yapıyoruz insanoğluyuz. sinirlenip kendini yorma.
bi de ekin sana bişi söylemek istiyorum. kendini başkalarının sıkıntılarına çok gömüyorsun. emin ol ki senin yükün onlardan çok daha ağır. ama sen onlar kadar dillendirmiyorsun. bırak yarattığı kula allah acısın tatlım. önce kendin iyi ol sonra etrafına yetmeye çalış. hoş bunu nekadar söylesemde bazen bende uygulayamıyorum

Yokya bunlarin derdi biz:)) benim kizimda kv ya ayni seyi yapiyo iki salliyorum hemen uyuyo diyo benimkinin uyutana kadar 1 saat geciyo:)

Ya dün eve gittim 14.30da tam uyandı. Emzirdim aldım kendi evimize gittik. Hakkaten 16.30’a doğru uykusu geldi memede uyuyakaldı. Biraz da ayağıma koyup sallıyım dedim çünkü direk koyarsak uyanıyor. Biraz salladım direk uyandı daha da uyumadı. Annem uyutuyor ama işte. Ya beni görüyor ondan uyumuyor nasılsa meme var bidaha emzirir diye düşünüyor herhalde.

Sezeryanli kizlar size bir soru simdi benim sezeryan yerimin bir kisminda balincuklu gibi bir bolge var ve orasi aciyor sizde de varmi oyle bir durum doktora gitmelimiyim acaba??

Benim hiç öyle bişey yok, düz bir çizgi. Yer yer kırmızı bazı yerler beyazlamış. Üst kısmı şiş gibi hala bombeli. Bence doktora göster, hele ki bir de acıyorsa ciddi bişey olmasın sonradan.

Kızlar dün 4 ay aşımızı olduk. Gece hiç bişeyi yoktu. 6da sesine uyandım. Ateş 38.2 :KK43: elim ayağıma dolandı sapıttım napacağımı. Eşime verdim. Calpol verdim 1 çay kaşığı 35 derece suyla sadece duş aldırdım. Şuan 37.9 birsz suda verdim. Emiyor şuan ama ben çok üzgünüm :KK43:

Canım bunlar olacak şeyler üzülme. Geçmiş olsun. Daha diş çıkaracaklar.

Çok paniksin
Çok takiyorsun
Ne var 12 de uyusun
Ne var Ver aptamili geç
Ne var bırak çık dışarı

Benim büyük ablamın çıcukları çok masrafsız mesela, ama küçük ablamın çocuğu çok aksi. Ablamda hep akıl verir şöyle yap şunu yap bunu yapma, ama olmuyır işte. Seninki uyuyan yiyen içen düZenli çocukkken öbürü ağlayan uyumayan yemeyen olabiliyor. Herkesi kendi gibi zannetmekten oluyor bunlar.

cnm ılık su veriyormusun

Bugün benimki de öyle. Bende calpol verdim. Ateşi kulaktan 37 derece. Yaaa hava değişimi yaptı galiba. Başka şehirdeki ailelerimize falan gitmiştik bilemiyorum ki
Da olabilir canim.Bebeklerin yavrum dilleri yok ki konussunlar çok zor oluyor böyle anlayamamak.dun sabah kahvaltıda dogumdan beri ilk kez süt içtim ya ondan oldu.Ya gece Üşüyor da üstü ondan ya da disten.bilemiyorum ben de

Ben fitil vezeyrinyağı ile beceriyodum neden olmadıki sizde :KK43: bu arada kayınvaliden için sabır diliyorum sana şimdiden :)
Seminer döneminde okula giderken bi bozuldu beslenme düzenim o zamandan beri böyle ite kaka yapıyordu ama artık fitil de çıkarmıyor. Kv gelecek diye dün temizliğe kadın aldık söylenip duruyorum 2 gündür strese girdim bi türlü samimi olamadık eşim de bozuluyor haliyle. Dünyanın her yerinde game of thrones da bile düzen böyle kabul et dedim :bicak: Napayım :)

Böyle birşeyi nasıl verebiliyor o zaman sağlık ocakları anlmıyorum ya beleş mal diye en kötüsü mü verilir evzsnelerde satılıyır mu ben bir ara eşime sordurttum eczanelerde de devitten başkası yoktu
DokTor bana dedi ki devletin verdiğini içindeki bha nin miktarı hastalık yapıcak kadar değil çok az var içinde kullanabilirsin dedi.ben de 1 şişe kullandım ama içimrahat etmeyerek.sonra decatabs aldık eczaneden o da temiz

Back