- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.581
Bende yatırıyorum bişi uzatıyorum yakalayıp ağzına alıyo ama sofraya uzanma yok gayrette yok sadece dikkatle bakıyo ben elini değdiriyorumYemek masasinda bizimkide el atmiyo cnm 3 subat dogumlu. Ki ben onun onunde yerim genelde hatta hmm hmm doye diye yiyorumki hosuna gidiyor ama banada ver gibi bir hamlesi yok. Gecen ablam kucagindayken yenek yiyordu yavrum bakakaldi :) onun disinda butun oyuncaklar agzimizda
cnm bıraktığınında içinin huzurlu olması okadar büyük nimetki anlatamam. hep böyle şanslı olsun küçük sıpa
A sizdemi annenizdesiniz canm evet Muhammet Aliydi gece bilet almistim cok şükür bi sorun cikmadu yetisene kadae uyudu bnde erken donucektim belimde 3 tane fıtık varmis bir tedaviye basladim bir ay sonra donerim bndeİyiyiz bizde annemlerdeyiz baya oldu ramazan başlamadan geldik hala buradayız uçak yolculuğunuz nasıl geçti muhammed aliydi değil mi sorun çıkardı mı
Saol canm bnm hatirladiginiz mutlu etti beni cok şükür yavrum iyi bnde biraz rahatsizim siz nasılsınızBen de etiketlemeye çalışmıştım ama beceremedim nickini , kuzu nasıl merak ettik
Amin inşallahama galiba kıskanıyorum çocuğumu benimle evdeyken gündüz bir türlü uyumuyor, annemde 2-3 saat uyuyor. 2saatte 1 uykusu geliyor sütünü içirip yatırıyorum diyor annem. Evdeyken öyle olmuyor bir türlü. Beceriksizliğime kızıyorum, çocuğumun dilinden anlamıyor muyum diye canım sıkılıyor.
Bizim kı de yemek yerken masaya hücum edenlerden su bardağı ozellikle koluma asiliyor uzat diye :)) dudakların şekli zaten bir acayip şekil alıyor o sırada:)Yemek masasinda bizimkide el atmiyo cnm 3 subat dogumlu. Ki ben onun onunde yerim genelde hatta hmm hmm doye diye yiyorumki hosuna gidiyor ama banada ver gibi bir hamlesi yok. Gecen ablam kucagindayken yenek yiyordu yavrum bakakaldi :) onun disinda butun oyuncaklar agzimizda
Amin canım amin sağlıklı ya çok şükür olsun varsin. Ben emzirmekten keyif alırdım üzülüyorum ama yapacak bişey yok çok şükür Rabbim sağlık versinÖyle anlatmışsın ki. Ağlayacaktım .. Canım benim. Allah gönlünüze göre versin, ama emmese de gönlünüze su serpsin. İnşallah büyüyünce de şimdi de kuvvetli bağ versin... Düşünme öyle, çok şükür bebeğin sağlıklı, hayatta .. sarıl ona sımsıkı ... Kıyamam sana
Bugün benimki de öyle. Bende calpol verdim. Ateşi kulaktan 37 derece. Yaaa hava değişimi yaptı galiba. Başka şehirdeki ailelerimize falan gitmiştik bilemiyorum kiHanımlar kızım çok huysuz uyumak istiyor uyuyamıyor disten mi acaba eli hep agzinda d vitamini falan verirken kasigi kemirmek istiyor yarın 4 aylık olcaz beyazlamis önleri ama erken değil mi.bir de grip falan mu olcak diye korkuyurum hava sucak gibi ama ruzgar cok oluyaor serin esiyor usutucek diye korkuyorum.ilaç hic vermek isyemiyorum ama az once bi cay kaşığı calpol verdim belki dış ağrısı varsa rahatlatır diye. ..
Sen idrar tahlili yaptır kuzum suya devam
Benim ki de hic sevmiyor tatli. Anasina çekmemiş. Birkac gun once elini benim cacik tabagina daldirdi. Ay dur diyemeden agzina atti elini. Bir miktar bol sarimsakli cacik suyu yaladi yani. Nasil sapirdatarak yedi anlatamam. Bayildi bildigin. Ama sabah karpuz verdim 1 2 damla hemen tukurdu :) efsunu yemek yerken ozellimle kucagima aliyorum bu aralar. Merak ediyor zaten sofrayada alissin istiyorum.ama herseye el atip yemeye calisiyor.
Bacaklarini bacagimin iki yanindan sarkitip dik sekilde tutuyorum. Doktorumuz oturmaya henuz izin vermedi. Bakalim persembe gunu ne diyecek. Cunku ben oturtmasamda efsun kendisi kalkip oturuyor neredeyse.Oturtmaya başladınız mı kuzum yoksa dik şekilde mi tutuyorsun
Bacaklarini bacagimin iki yanindan sarkitip dik sekilde tutuyorum. Doktorumuz oturmaya henuz izin vermedi. Bakalim persembe gunu ne diyecek. Cunku ben oturtmasamda efsun kendisi kalkip oturuyor neredeyse.
Evet efssunda sikiliyor yatmaktan. Kalkmak istiyor. Agliyor yatirinca oturtunca ondan rahati yok.Oturmaları büyük nimet ama sanırım 6dan önce hayır diyecektir. İnan bende iple çekiyorum oturmasını. Mama sandalyesibe koyup yanımda tutabilirim kucakta daha rahat olur. Şimdi bu dik pozisyon yüzünden kucağımdayken oturamıyorum hep ayakta. Oda yatmaktan sıkıldı. Ufaktan dönmeye başlıyor ama oturması daha konforlu olacak :)
Hı iyi bari çok şükür. Çok geçmiş olsun canım neyse annende bol bol dinlen dikkat et kendine hem streste atarsın. Evet annemdeyim çok rahat oluyor valla ye iç yat bebekle ilgilen allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinA sizdemi annenizdesiniz canm evet Muhammet Aliydi gece bilet almistim cok şükür bi sorun cikmadu yetisene kadae uyudu bnde erken donucektim belimde 3 tane fıtık varmis bir tedaviye basladim bir ay sonra donerim bnde
Canim kaşık baslamadim benim bebe çok iştahsizdi biliyorsun eczaneye gidip anlattim. Kesinlikle sma mama kullan biraz tatsizdir ama bebeğin severse cabuk toparlar dediler. Aptamilden hic fayda görmedim bir de severek icmiyordu. 10 gündür sma kullaniyoruz çok seviyor 160-200 cc arasi iciyor 3.5-4 saat arayla. Ama herobaby kaşık da dusunuyorum biz de 10 subatliyizCanım sen kaşık mamasına başladım mı? Bende herobaby nin pirinçli muzlu mamasındanaldım 28 ine 4 aylık olcaz bi kaç güne başlayayım diyorum günde 1 kere yatmadan
Baloncuk derken bende dikiş üstü bombelik oldu halada az var ve yarayı kapattı ondan biraz sıkıntı çıktı iyileşene kadar yine tam kesi yeri iyileşti diyemiyorum Bir de dikiş yerimin başlangıç mı artık bitiş tarafimi sol taraf bazen çok acıyor nasıl diktiyse beni DrSezeryanli kizlar size bir soru simdi benim sezeryan yerimin bir kisminda balincuklu gibi bir bolge var ve orasi aciyor sizde de varmi oyle bir durum doktora gitmelimiyim acaba??
Katılıyorum Diyet değil, sağlıklı yaşam. İlk hedefim 55 benim de, sonra 50 olsa ne güzel olur. Olur olur veririz geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olalım da, gerisi mühim değil :) şeker ve ekmek de iyi olmuş..tebrikler.. Bu arada aklında olsun, kabak inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı ya... Her seferinde sonuç veriyorValla ben şekerle ekmegi keserek başladım bide tabi bol bol su abur cubur arada kaciyo abartmamak sartiyla meyve falan yiyorum yemekleri normal yiyorum yine diyet falan yapmiyorum ben genelde sekeri ekmeği kesince veriyorum ama bu göbek adet olmadigim surece inmez ah bi 64 ten 55 e insem sonra da 50 ye :) sagligimiz yerinde olsun da gerisi kolay aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?