- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.601
AZ önce farkettim merve de deli yatıyor. Üzerindeki örtü bir saat sonra belinde oluyor. Uykusunda yan dönmüş olabiliyor. Koca kaçıran uykusu benimki gibi.kizlar slm bizimki artik tuttugunu kuvvetli çekiyor valla. dün gece cok korktum pitirtisina uyandim aglamamista , gece yataginin uzerinde cibinligi cekmis butun cibinlik yüzünün üzerine düsmus altinda kalmis. sonra hemen cikardik. valla büyüdukce gercekten tehlikelerde artiyor.
Karpuz alerjik, kırmızı meyve sebzeler 1 yaştan önce verilmiyorBende bugün karpuz yalattım
Geçen babası Ülker çikolatalı gofret tuttu espirisine bizim ki yaladı
Yoğurt verdim parmakla yalayip
Naneli yoğurt yaladı yine
Yarın 5. Ay kontrolümüz var doktor büyük ihtimal başlatacak bizi ek gıdaya tadimlara
İyiymiş kız. Benimde anam bende de bizde bi gariplik ama. Yedir içir yatır var bizdeHı iyi bari çok şükür. Çok geçmiş olsun canım neyse annende bol bol dinlen dikkat et kendine hem streste atarsın. Evet annemdeyim çok rahat oluyor valla ye iç yat bebekle ilgilen allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Selam..biz yakın zamanlardA doğurmuştuk..erken değilmi ek gıda için. Kahve mi ben kıyamet koparırdım herhlde. Benim doktorum 6 aydAn önce ek gıdaya hiç gerek yok dedi, niye bukdr acele ediyosunuzki..daha enzimleri bile gelişmedi bebeklerimizin..Ver bence canim ben pekmezin bile tadina baktirdim:) minnacik bir kabak parcasi yedirdim hatta saglik ocagindaki yaşlı hemşire cay kaşığı ile oglumun agzina şekersiz kahve sürdü. Ama ben yaptim sen yapma 9 aydan sonra bebegine kahve tattir dedi. 6 ay sadece doktorlarin baz aldiklari ortalama bir aydir 4 aydan sonra yemekleri tattir dedi
Kaynatip sogutup kasikla veriyorum. Bu aralar demir damlasi verdkten sonra onun siringasi.ilede veriyorum. Damladan sonra ici yaniyor heralde severek iciyorKızlar sizin doktorlar ne güzel yaa her konuda bilgilendiriyor ben mı düzgün bi doktor bulamadım bilemiyorum.. sizler su vermeye başladınız mı kaynatıp mı iciriyosunuz biberonla mı veriyorsunjz bu aralar ben su içerken falan bardağa yapışıyo
Ha ha o da iyiymiş iki çocuk ve ana bakıyorsun deseneİyiymiş kız. Benimde anam bende de bizde bi gariplik ama. Yedir içir yatır var bizde
Wellements 1 ml veriyorum ben.Kızlar demir ilacı ne kullanıyoraunuz ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kötü mü ki acaba ve günde kaç damla veriyorsunuz
Ben çeşme suyunu kaynatıp soğutup veriyorum bence ver artık canım hava çok sıcak çok terliyorlar yazık bende demir ilacından sonra özellikle veriyorum baya içiyor yani 3 4 çay kaşığı versem daha içerde abartmayayım diyorumKızlar sizin doktorlar ne güzel yaa her konuda bilgilendiriyor ben mı düzgün bi doktor bulamadım bilemiyorum.. sizler su vermeye başladınız mı kaynatıp mı iciriyosunuz biberonla mı veriyorsunjz bu aralar ben su içerken falan bardağa yapışıyo
Hm ben kilosundan 1 damla eksik olacak şekilde çay kaşığına damlatıp veriyorum çay kaşığına damlattığım için bir damla fazldan damlatıyorum bende başka markamı alsam acaba d vitaminini de devit veriyorum kötü mü acaba bunlarWellements 1 ml veriyorum ben.
Dvit kullanma icinde bha var. Wellcare alabilirsin bende onu kullanmaya basladim. Ustelik fis fis seklinde kullanimi cok kolay.Hm ben kilosundan 1 damla eksik olacak şekilde çay kaşığına damlatıp veriyorum çay kaşığına damlattığım için bir damla fazldan damlatıyorum bende başka markamı alsam acaba d vitaminini de devit veriyorum kötü mü acaba bunlar
Böyle birşeyi nasıl verebiliyor o zaman sağlık ocakları anlmıyorum ya beleş mal diye en kötüsü mü verilir evzsnelerde satılıyır mu ben bir ara eşime sordurttum eczanelerde de devitten başkası yoktuDvit kullanma icinde bha var. Wellcare alabilirsin bende onu kullanmaya basladim. Ustelik fis fis seklinde kullanimi cok kolay.
Demir hakkinda bilgim yok. Onu hic almadim saglik ocagindan dvit fiyaskosundan sonra.
Aboo çok tatlı ama çok tehlikeli valla dikkat et neden 10 temmuz peki acaba :) yni özel bir sebebi varsa hiç sormadım farzet ama ilginç bir tarih geldiSoyle bi yatis stili Eki Görüntüle 2161626 gelistirdi minik kusum. Diyor ki anam ggece uyumasin :) 10 temmuz itibari ile oda ayiracagim ben. Boylesi cok tehlikeli olmaya basladi :)
Eczaneden aldim ben. Internettede satiliyor.Böyle birşeyi nasıl verebiliyor o zaman sağlık ocakları anlmıyorum ya beleş mal diye en kötüsü mü verilir evzsnelerde satılıyır mu ben bir ara eşime sordurttum eczanelerde de devitten başkası yoktu
Aboo çok tatlı ama çok tehlikeli valla dikkat et neden 10 temmuz peki acaba :) yni özel bir sebebi varsa hiç sormadım farzet ama ilginç bir tarih geldi
Bizimkide aptamili zor içiyo başından beri. Sürekli oyalıyorum içerken oynatıyorum. Evolvıa almıştım çocuk 3 gün uyuyamamıştı bidaha da cesaret edemedim değiştirmeye. Şimdi zorla felan içiyo bakalım. Bende kaşık maması da 1 kere versem mi diyorum da sana soruyum dedim verdin mi acaba diyeCanim kaşık baslamadim benim bebe çok iştahsizdi biliyorsun eczaneye gidip anlattim. Kesinlikle sma mama kullan biraz tatsizdir ama bebeğin severse cabuk toparlar dediler. Aptamilden hic fayda görmedim bir de severek icmiyordu. 10 gündür sma kullaniyoruz çok seviyor 160-200 cc arasi iciyor 3.5-4 saat arayla. Ama herobaby kaşık da dusunuyorum biz de 10 subatliyiz
Amin saol canm bmm iyiki gelmisim anneme cok yardmcim oluyo su an oturmak yasak hp yatiyorum elim ayagim annem oluyo insallah bunuda cabacik atlatirim hatirlayip sordugun icin cok teşekkür ederim sende kendine iyi vak minigi op bnm yerimeHı iyi bari çok şükür. Çok geçmiş olsun canım neyse annende bol bol dinlen dikkat et kendine hem streste atarsın. Evet annemdeyim çok rahat oluyor valla ye iç yat bebekle ilgilen allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?