2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
AZ önce farkettim merve de deli yatıyor. Üzerindeki örtü bir saat sonra belinde oluyor. Uykusunda yan dönmüş olabiliyor. Koca kaçıran uykusu benimki gibi.

Karpuz alerjik, kırmızı meyve sebzeler 1 yaştan önce verilmiyor

İyiymiş kız. Benimde anam bende de bizde bi gariplik ama. Yedir içir yatır var bizde

Selam..biz yakın zamanlardA doğurmuştuk..erken değilmi ek gıda için. Kahve mi ben kıyamet koparırdım herhlde. Benim doktorum 6 aydAn önce ek gıdaya hiç gerek yok dedi, niye bukdr acele ediyosunuzki..daha enzimleri bile gelişmedi bebeklerimizin..

Kızlar sizin doktorlar ne güzel yaa her konuda bilgilendiriyor ben mı düzgün bi doktor bulamadım bilemiyorum.. sizler su vermeye başladınız mı kaynatıp mı iciriyosunuz biberonla mı veriyorsunjz bu aralar ben su içerken falan bardağa yapışıyo

Kaynatip sogutup kasikla veriyorum. Bu aralar demir damlasi verdkten sonra onun siringasi.ilede veriyorum. Damladan sonra ici yaniyor heralde severek iciyor

Kızlar demir ilacı ne kullanıyoraunuz ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kötü mü ki acaba ve günde kaç damla veriyorsunuz

Ben çeşme suyunu kaynatıp soğutup veriyorum bence ver artık canım hava çok sıcak çok terliyorlar yazık bende demir ilacından sonra özellikle veriyorum baya içiyor yani 3 4 çay kaşığı versem daha içerde abartmayayım diyorum

Dvit kullanma icinde bha var. Wellcare alabilirsin bende onu kullanmaya basladim. Ustelik fis fis seklinde kullanimi cok kolay.
Demir hakkinda bilgim yok. Onu hic almadim saglik ocagindan dvit fiyaskosundan sonra.

Dvit kullanma icinde bha var. Wellcare alabilirsin bende onu kullanmaya basladim. Ustelik fis fis seklinde kullanimi cok kolay.
Demir hakkinda bilgim yok. Onu hic almadim saglik ocagindan dvit fiyaskosundan sonra.
Böyle birşeyi nasıl verebiliyor o zaman sağlık ocakları anlmıyorum ya beleş mal diye en kötüsü mü verilir evzsnelerde satılıyır mu ben bir ara eşime sordurttum eczanelerde de devitten başkası yoktu

Soyle bi yatis stili Eki Görüntüle 2161626 gelistirdi minik kusum. Diyor ki anam ggece uyumasin :) 10 temmuz itibari ile oda ayiracagim ben. Boylesi cok tehlikeli olmaya basladi :)
Aboo çok tatlı ama çok tehlikeli valla dikkat et neden 10 temmuz peki acaba :) yni özel bir sebebi varsa hiç sormadım farzet ama ilginç bir tarih geldi

Eczaneden aldim ben. Internettede satiliyor.

Aboo çok tatlı ama çok tehlikeli valla dikkat et neden 10 temmuz peki acaba :) yni özel bir sebebi varsa hiç sormadım farzet ama ilginç bir tarih geldi

30 haziranda tatile gidiyoruz alanyaya.8 temmuz donus. 9 temmuz dinlenme. 10 temmuz baslangic :)

Bizimkide aptamili zor içiyo başından beri. Sürekli oyalıyorum içerken oynatıyorum. Evolvıa almıştım çocuk 3 gün uyuyamamıştı bidaha da cesaret edemedim değiştirmeye. Şimdi zorla felan içiyo bakalım. Bende kaşık maması da 1 kere versem mi diyorum da sana soruyum dedim verdin mi acaba diye

Amin saol canm bmm iyiki gelmisim anneme cok yardmcim oluyo su an oturmak yasak hp yatiyorum elim ayagim annem oluyo insallah bunuda cabacik atlatirim hatirlayip sordugun icin cok teşekkür ederim sende kendine iyi vak minigi op bnm yerime

Kızlar dün 4 ay aşımızı olduk. Gece hiç bişeyi yoktu. 6da sesine uyandım. Ateş 38.2 elim ayağıma dolandı sapıttım napacağımı. Eşime verdim. Calpol verdim 1 çay kaşığı 35 derece suyla sadece duş aldırdım. Şuan 37.9 birsz suda verdim. Emiyor şuan ama ben çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…