2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün kocalarla kavga etme günüymüş herkes sabah kavgasını etmiş bi posta
bizde ettik kavga demeyelim ben katil oluyordum o sustu :)

Sabah 7:30 da uyandi İpek emdi 9 a doğru zar zor uyuttum indim kahvaltı yaptım eşimi kaldıracağım tam Medine’nin ortasındayım bir ses odadan
Son ses alarm
Koşarak girdim tabi İpek duyup agladi
Ben koca katili oluyormus neymis müşterisi gelecekmiş erken kalkması gerekiyormuş Ulan illa alarm mi kurman lazim bebeğin uyuduğu odada alarm mi olur
Önünüzde ki 3 yıl bu evde alarmın çalısması lazim sen alarm kürüyorsun deli olmak lazım dedin bana söyleseydin kaldırırdım
Neymis geçen 3 de aklına gelmiş bende uyuyormuşum söyleyememiş
E o zaman titreşime al
Saydirdim saydirdim aferin dedin al uyut
Bak düşündükçe sinirleniyorum
Bi de nasıl bi alarm allahım nasıl bi ses ben uyurken duysam ben sıçrarım

Hayır şansıma tam kaldırmaya gidiyordum 2 dk hatta 10 saniye önce gidip kaldırmis olsam herif alarmı kapatırdı
Hayatta ki şansım ve ben yanı :)

O kadar üzüldüm ki çocuklara. Ben anlamıyorum bu insanlar bu çocukları hazır mi buluyor, hiç hamileyken falan zorluk çekmeden mı doğuruyorlar. Nasıl böyle davranıyorlar hayret doğrusu.

Konuşurum canım ama kadın direkt ben bakarım diyince ben de şaşırdım. Yaş tabi tecrübe açısından iyi de, fikirleri sabit olur diye istemiyorum ben ama bunu söyleyemedim tabi.

Tam bu moddaydım geçen hafta, hala da öyleyim

Canim brn kullaniyorum ama kavonoz mama degil hipp organik tahil bazlı princli ek gıda yazıyo kutuda onu hem anne sutuyle hem devam sutuyle yada suyla hazırlayabiliyosun muhallebi kivaminda oluyo ama tabi şekersiz hali ben memnunum denemeni öneririm
meyve onerdimi

Belki kocası insancıl bi şekilde konuşmak için çıkmıştır ne olduğunu anlamak için muhatap olma da devam ederlerse şikayey et apartmandakilerle de konuşun bence
Adam kapıyı çalmadan önce tık tık vurdu zaten ama evde yalnızım bizim katta 6 daire var herkes çalışıyo apartmanın geneli öyle korktum bende açmadım ne bileyim tanımıyorum insanları

Kocama anlattım canım hemen hatta. Biraz önce kadının kocası geldi kadın yukarı göndermeye çalışıyo adam gelmiyo ben sana kaç defa çocuklara bağırma demedim mi diyo biliyo karısını yalnız o çocuğun ağlayarak kapıyı acısı ve hemen yere kapanıp hüngür hüngür ağlaması gözümün önünden gitmiyo. Düzgün konuşsa arada gönder çocuğu diyecektim ama nafile sağlıklı düşünemiyor

Çocuklar için ne büyük bir yara... Ben ileride keşke bebekken daha çok sarılıp öpseydim dememek icin her fırsatta kızıma sarılıyorum bi gülüşü var içim eriyor ağladığında ciğerim yanıyor. Bu nasıl bi anne ki bile bile çocuklara eziyet ediyo. Adamda biliyo bi ara ayrılalım falan dedi ama kadin istemiyo daha önce sinir krizi geçirip evdeki tüm eşyaları kırıp döküp eve polis getirtmişliği var. Çok değil 2 ay önce falan. Aslında en doğrusu kadının psikolojik destek alıp aile büyüklerinin olaya el atması ama kabul etmez böyleleri

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem
1 haziranda regl oldum. Spral olduğu için ara ara kanamalarım var. Normal doğum yaptım ama göbek hala 6 aylık bütün tezleri çürüttüm galiba

Allah o bebeklere hayırlı bir kapı açsın hic dayanamam cocuklarin aglamasina

Offf ya çok üzücü gerçekten nasıl yapabilir bir anne bunu . Hasta ruhlular

O kadar üzüldüm ki çocuklara. Ben anlamıyorum bu insanlar bu çocukları hazır mi buluyor, hiç hamileyken falan zorluk çekmeden mı doğuruyorlar. Nasıl böyle davranıyorlar hayret doğrusu.
Kıymetini bilmiyorlar di mi? çocuk sahibi olmak için de bi sınava falan girilmeli bence öyle önüne gelen herkes doğurmamalı. Bi de bunlar çocuklar okula başlayınca en ilgili anne baba oluyorlar. Öğretmenin en ufak uyarısında ben çocuğuma hiç bağırmadım sesini yükseltemezsin öyle davranamazsın falan diyolar.

Allah o bebeklere hayırlı bir kapı açsın hic dayanamam cocuklarin aglamasina
Canım aile temelinden sarsılmış durumda. Adam uzun zamandır boşanalım diyordu kadına kadın yok diyordu. Sonra noldu koca kadını aldattı. Kadın whatsapp konuşmalarını yakaladı adı Melike hatun kişinin bi ara kadın 10 gün evden gitti adam diğer kadını getirdi. Sabaha kadar uyuyamadık seslerinden. Ne yapcak bu çocuklar diye düşünüyorum kimin yanında kalsalar sağlıklı büyüyemeyecekler

Ruh hastaları anne olmamalı! Tedavi gerek insanlıktan çıkmış yaratıklar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…