2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne biliyim ben çok içince çok alacak sanmıştım. Aynen de dediğin gibi oldu gecen ay bundan az içiyodu hatta 10 gün yemeden içmeden kesildi daha çok almıştı. Dedim bu ay patlama yaşıcak herhalde sonra 2 kere de grip yaptım oğlanı sonra dedim acaba sütüm ? neyse içecek sütü olsun hasta olmasında başka bişi istemem

Laf ortada kalmış ben alayım
Merak ettim napçen, nazara nazar kaç yazar :)

Balyanakkkk maşallahh ay yüzlü buu

Sahan Gökbakar bebesine öyle vermiş su en sert olan uyku eğitimi koyuyorsun istediği kadar agliyor elemiyorsun
Benim vicdanım kaldırmaz ya
Cocuk çaresizlikle uyuyir gibi ya da ağlamaktan helak olup da uyuyor gibi geliyor
Aynen dediğin gibi oluyor bence de şu anda ağlıyor geliyoruz ihtiyaçlarını karşılıyoruz o kadar süre ağlayıp müdahale etmeyince çocuk nasıl olsa annem gelmicek diye ağlamıyor aradaki bağı zedeler diye düşünüyorum. Tracynin kitabinda da önerilmiyordu. Ağladığı zaman sakinleştirip tekrar geri koyulması lazım ama benimki de öyle almayı birkaç saniye geçir kıpkırmızı olup nefessiz kalıyor zor sakinleşiyor böyle asabi bebeklerde zor uyku eğitimi baya sabır istiyor :)

Son düzenleme:
Maşallah ipeğe. Yanlız senden hiç gen almamış bu hep babaya bakmışsın heralde
Hamileyken hep eşime baktım eşime benzesin istedim
Bencede eşime benziyordu ta ki benim küçüklük fotolarıma kadar
Gözler mavi olunca herkes eşime benzetiyor ama cocuk direk benim küçüklüğüm
Aynen morarıyor ağlamaktan sinir krizi geçirir gibi o yüzden artkk kendileri bırakana kadar onların istediği olacsk gibi

Kızlar ya Gökçe ateşlendi ablası hasta idi sanırım koruyamadik ya da üşüttuk bilmiyorum doktora gidicem mesainin başlamasını bekliyorum premature bebekler de ağır seyreder hastalıklar diyorlar Allah im önemli bişey olmaz insallah

Sıçrama olayı sallanarak uyuduğu icin kuzum 4 aylık bebek çok sıçramaz çünkü
Sallanarak sarsılarak uyuyor ve uyku esnasında da hala sarsılacağını sanıyor bu sebeple sıçrıyorlar
Kuzum genelde memede uyyo günde belki 1 kez sallamak zorunda kalıyorum okadar dan kaynaklandığını sanmam her uykusunda sallanan bebekler var sıçrayan duymadım
Sese çok duyarlı bi bebek olduğu için wn ufak sesten alıyo

canım bak benim diğer gruptaki arkadaşlarımda çok araştırırlar. hatta içlerinde almanyada pedagoji okumuş arkadaşım var, bende araştırırım. hiç öyle bişi duymadım. bence öyle düşünme. şuan atak dönemleri. merve uyandıktan 2 saat sonra tekrar dalardı uykuya. son dönemde 3-4 saat hiç uyumaz oldu. 7 de uyumak için tuttururken geçen gece memeyle kavga ede ede 10 da zor uyudu.dün annem uyutamamış. nolmuş buna 10 günde eskiden böyle yapmazdı dedi. çok ağlamış uyuyacağında. havalarda değişiverdi birden.bi çok sıcak bi çok soğuk.bi çok sıcak. yavrularda şaştı

kesinlikle öyle ağlatmam. tamam her ağladığında vah yavrııımmm diye koşmuyorum ellemiyorum ama ağlamanın derecesi artarsa sakinleştiririm.

Hay allah ya. O kadar masallah dedim. Benim mi nazarim degdi acaba bu sefer :/ gecmis olsun cok gelismelerden bizide haberdar et.
bakalım efsun kime seçecek :)

Mavi boncuk kimdeyse :)

Ama yabancılar bu şekilde eğitim veriyor diye biliyorum ben oda ayrı karnını doyur kapıyı çek çik. O da öyle yabancı hayranı biridir herhalde
ama yabancılar en başta öyle alıştırıyorlar. yani ilgi sevgi şevkat adamlarda zaten yok bide göstermiyorlar. biz de ise sürekli sarılalım, dokunalım ilgilenelim durumları var biz alıştırıyoruz onları duygusallığa. düştüklerinde ayyyy diye panikleriz. diğerleri soğukkanlı takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…