2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bazen memede bazen ana kucağında uyuyor geceleri özellikle kendi kendine uyuması için mamasını içirip emziği verip yatırıyorum uykusunun ağırlığına göre yarım saatte de uyuduğu oluyor beş dakikada uyuduğu oluyor her gece aynı saatte yatırmaya dikkat ediyorum yanında beklemiyorum dalana kadar bağırdıkça gidiyorum birde yapısal doğduğundan itibaren geceleri kendi uyuyordu saatinede kendi karar veriyordu :) saat 11 den sonra uyuyordu hatta 12 den sonra bile uyuduğu oluyordu şimdi uyku saatini bir iki saat erkene çekebildim inşallah böyle devam eder

Ahan da içtim bir bardak süt arrririci damla icin gunde 3 bardak yapiyordum onun haricinde ictigim nadirdir. Ama bugun baslayacam bakalim faydasini gördükçe heveslenirim belki
Amann sen hiç içmiyormuşsun ya kız:) benim çok içmekten kastetiğim 3 4 litre:) ben 2 litre içiyorum zorlamadsn vücudum o kadar istiyor yani:) fazlasını içmek için zorlamam lazım

estherr bugun doktorumuzla senin olayini konustum. Hatta direk mesajini okudum. Ozet olarak konusursak ne gunde 500 cc icti su kadAr kilo alacak 800 icti su kadar alacak diye bir rakam yada parametre yok dedi. Kimi bebegin metabolizmasi hizlidir ayrica hareketlidir. 1000 ccde icse gunde 10 gr alir kimisi 1000 cc icince 50 gr alir. Dedi. Onemli olan ay bazinda gelisimdir dedi.

İnşallah canım :) bizimki çok ağlıyor yatırsam kucağıma alsam başa sarcaz

Memede uyuyor benimkisi.Emzik biberon vs. almadığı için ben yokken baya sorun oldu işe başladığımda ama beslenmeyi silikon kaşıkla yapıyor ablam sonra ayağında sallıyor 10 dk da uyuyor diyor.hafta sonu emdi uyumadı ayağımda sallayım dedim bağrık çığrık oldu ben sallayınca uyumuyor ayakta meme verdim uyudu hemen

Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
canım biz yarın 4 aylık olucaz inşallah 3 saatte bir emziriyorum genelde gece uyuya kalırsam bazen 3,5 saat olmuş oluyor uykusunun arasında veriyorum parçalayacak gibi emiyor yavrum.ben uyanamazsamda ellerini emme sesine uyanıyorum eline yanaşıyor 2,5 saatte bile emzirdiğim oluyor bazen 2 saat kaka persormansına bağlı aslında ne kadar çok kaka yaparsa o kadar cok emiyor dikkat ettimde

Ben okumustum bunu daha once ilk asilarda ikna edemedim hemsireyi. Birde o emmeyi birakir aciyla bagdastirirsa dedi gozum.korktu. ama bu kez inatlastim yapti.
valla iyi ikna etmişsin çünkü 2 aylık aşısında bana tutturmuştu bacaklarını kıpırdatma sakın diye emerken nasıl kıpırdamıycak

Ayakta bizimkide 2 dk da uyyo ama ben kendi uyusun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…