2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ebebekteki baby&me şeke çıkarıcıyı kullanıyorum ben. Çok güzel çıkarıyor.

Bunun için birbirimizden güç almak adına bi grup fikri gelmişti Ben varım :) ne dersiniz

Evet canım ben demiştim bi konu açalım diye. Burdaki diyet gruplarına baktım ama dahil olamadım baya kurallar filan koymuşlar.

Ben o adımı attım yavrum. 20 kişiye mesaj attım 6 kişi geldi. 20 kişiye de toplu olarak başka arkadaşlara da gönderin ekleyin dedim. Iıh. Fıs çıktılar

Ben geldim vallahi öbürlerine kız

Bu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep
Bebeğin ne güzel uyumuş maşallah benim kizimda bı kere şöyle uyuyakaldigini görur muyum acaba.ben de kisalara gecmedim tek kat uzun kollu giyiyor

Taze kizilcik sopam var yermisin

Benim kafa olmak bir mil

Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz ama ay kocasina sahur hazirlayan bir ben miyim valla yat kalk yat kalk şamar oğlan gibiyim yaaaa
Bazen ben hazırlıyorum bazen eşim ... Oruç tutmasam onu da yapamam da :) yoksa o kendine göre bişiler hazırlar yer

Koltuktan canim.yanina yastikta koymustum.uyanmis yastiklari dusurmus surunerek yuz ustu dusmus.dususunu gordum yuzunu carpmadi allahtan.
Cok gecmis olsun insallah biseyi yokturdur uzulme. Ben kizimi 6 aylikken bazada dusurdum kafa ustu hemde cok sukur biseyi cikmadi. Simdi biraz catlak o da zekadanmis

Bazen ben hazırlıyorum bazen eşim ... Oruç tutmasam onu da yapamam da :) yoksa o kendine göre bişiler hazırlar yer
Benimki bogazina cok düşkündür sabah 6:30 da kalkar önüne dana koysan yer ondan sonra işe giderdi. Hamike kaldigimdan beri artik bana zahmet olmasin diye kahvalti yapmadan gidiyor. Şu ramazanda bir ay sabredeyim dedi ama uat kalk yoruldum artık iki koca bebekle uğraşıyor gibiyim

Zor o zaman işin .. şükür o konuda rahatım ben eşim kendine kahvaltısını hazirlar gider okuluna :) sahuru da hazırlar arada .. kendine yemek yapma konusunda iyidir :) yoksa bende yat kalk yat kalk o gün zombi gibi oluyorum ne kendime hayrim oluyor ne çocuklarıma

Esin cok zahmetli yemekler istemiyorsa geceden hazirla tostu koy makinaya kendi kalksin calistirsin makinayi.

Bebeğin ne güzel uyumuş maşallah benim kizimda bı kere şöyle uyuyakaldigini görur muyum acaba.ben de kisalara gecmedim tek kat uzun kollu giyiyor
Çok huy degistiriyorlar ya canım seninki de uyur ileri zamanlarda.ya da benimki de uyumayabilir belki...degisiveriyor huylari suylari

Kiz benimki evlenmeden önce cay demlemeyi bilmiyordu. Bir kere ona cay koyar misin dedim bi baktim iki kata da soguk su doldurmus cay demini koymuş al sana çay simdi baya seyler öğrendi şükür haftasonlari beraber yapiyoruz et yemekleri onun

Oyyy.. . Maşallah kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…