2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biraz one egildim emzirirken. Esim Bacaklarini tuttu oyle yapti.
heee tamam yardımcın varmış ben tek gitmiştim4.ayda götürücem ama eşimi.2.ayda ağladı dayanamadım diyorum inanmamış olacakki arkadaşının cocuğu aşı olmuş bir anlatıyor benimki görsen çok ağlamış çocuk diye e senin çocuğunda ağladı dedim tepem attı 4.ay aşısını görmeli o yüzden

Yakın arkadaşlarımın çoğu farklı şehirlerde. Arıyor insan eski günleri, anlıyorum. Ama bi yerden zorluk varsa başka bir yerden kolaylık geliyor. Sıkılmamak ve paylaşmak açısından burası var iyi ki :) öyle düşünüyorum ben de.

Belki emzirmeden dolayi da vitamin eksikligin olabilir canim

Aliyorum destek ama bu iyi halim herhalde. Ne olduysa hamilelik başlangıç kilomun altina düşünce oldu. Ondan sonra bende halsizlik, bitkinlik, güçsüzlük başladı. Görünüş olarak çok zayıf değilim aslında ama sanırım ideal kilonun altında düşünce bir de emzirirnce kötü hissediyorum.

Aaa... Vallahi alacak bu kız beni :) sağol canım, bence senin güzel bakış açın. Anne olduğumuz için güzeliz bence hepimiz :)
Ben o adımı attım yavrum. 20 kişiye mesaj attım 6 kişi geldi. 20 kişiye de toplu olarak başka arkadaşlara da gönderin ekleyin dedim. Iıh. Fıs çıktılar

Sabahlari tereyağ ve bal ye beni bu hale onlar getirdi 70 kilo oldum

Amann sen hiç içmiyormuşsun ya kız:) benim çok içmekten kastetiğim 3 4 litre:) ben 2 litre içiyorum zorlamadsn vücudum o kadar istiyor yani:) fazlasını içmek için zorlamam lazım
O masallah ben 2 lt yu 3 gunde icmiyorum :)) ama bugun içtim burda yazdiktan sonra 3-4 bardak.

Aynen canim benim doktor da demisti senin bebegin bu kadar hareketliyken zaten kilo alamaz diyem yemiyor da zaten :)

Kendimi yüksek yerlerden aşağı itina ile bırakmak istiyorum. Iki haftadır eşimle tartışıyorum annemlerin yanına gideceğim diye. Adam dün ikna oldu yarına bilet aldı. Bu sefer de ben geceden beri karalari bağladım resmen. Nasıl gideceğim , eşimi nasıl tek bırakcam diye düşünüp duruyorum . Güzel bi dayaga ihtiyacım var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…