- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.861
Kesinlikle cok su icerek zayiflayan insanlar varDogrudur canim insallah benim kiz sutumu oyle boyle alir da sagarim o kadar.Bence kilo da verdiriyor emzirmek ve su ikilisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle cok su icerek zayiflayan insanlar varDogrudur canim insallah benim kiz sutumu oyle boyle alir da sagarim o kadar.Bence kilo da verdiriyor emzirmek ve su ikilisi
Biz daha yaptırmadık ateş yaptığı oluyormus o bebeğe göre değişir . Ama sonra Yaptirabikirsin bi arkadasım bir hafta sonra yaptirdi . Sen Yinede sor aile hekimliği hemşirene.kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
Ahan da içtim bir bardakBatti tabibi cikwrdim kafayi neye ugradigini sasirmis. Once bi oksurdu. Sonra aglamaya basladi. Bir sey olmadi ama.2 hafta filan gecti ustunen.
Bacim siz ne zaman gideceksiniz. Yurumeye baslamadan ayagina bir seye gerek yok. Yuruyunce slipstop alacagiz.
Aynen :) ama boy 1.80 olunca 1.40 lik haviz ketif vermiyor
Benim ki ruh hastasi. Bazen yarim saatte emiyor. Bazen saat basi. Bazen 3 4 saat emmiyor. Keyif bebesi. Ama mesela gece ogunundr 6 8 saat emmeyebilir demisti bize doktor.
Su hatirlatici aplikasyon var bacim onlardan kursana. Su cok onemli emzirirken. Herseyden once direncin dusmesin diye sart.
Anaa sen tam sopaliksin o zaman.icsene su
Ciddimisin. Üzüldüm bak. 8 temmuzda eses ten döneceğiz. Akşam8 den önce gelmeyiz. Nasıl denk getirdin yahu.Ben magazadan aldim ama bundna sonra paylasirim. Hm yi internet ten aldim onuda bulunca eklerim yine :)
Yok temmuzda ordayiz. Gerci secim 2. Seye kalirsa baya yalan olacak o ayri.
Bilemedim ki.
Batti![]()
Bayadir belliydi ki bizim.30 haziran 8btemmuz arasi alanyadayiz. Donuste denizli yapacagiz diye dusunduk. Ama suan o da zor. Biz tatili ayarlarken secim filan yoktu meydanda. Simdi 2.tur 8 ine denk geliyor erken cikmamiz gerekecek.Ciddimisin. Üzüldüm bak. 8 temmuzda eses ten döneceğiz. Akşam8 den önce gelmeyiz. Nasıl denk getirdin yahu.
Helal olsun. Ben onu akıl edemedim. Yeni geldim bende aşıdan. Karma aşıda ağlamadı. Zatüre aşısını yaparken iğneyi batırdığında da ağlamadı ama zatüre aşısıymış yakıyormuş. Enjektörü boşaltırken 10-15 sn ağladı. Biz de 64 cm ve 6400gr olmuşuz. 5 gün önce 4 aylık olduk.Arkadaslar biz 4. Ay asimizi olduk. Bu sefer emzirirken yaptirdim asiyi. Sesi cikmadi efsunun. 10 saniye filan mizirdadi karma asida sonra emmeye devam etti. Tabi zor oldu. Emerken yapamam filan dedi hemsire. Ama sonunda ikna oldu.
Kesinlikle cok su icerek zayiflayan insanlar var
Elimde değil zaten canım iç sende ben çok zayıfladım bu sayede 23 kilo almıştım hepsi gittiSudan zarar gelecegini zannetmiyorum canim sakin icmemezlik yapma. Ben de karar verdim bugünden itibaren suluğumu dolduruo hep yanimda gezdirecem
Damlayı dolapta mi sakliyorsun canimAhan da içtim bir bardaksüt arrririci damla icin gunde 3 bardak yapiyordum onun haricinde ictigim nadirdir. Ama bugun baslayacam bakalim faydasini gördükçe heveslenirim belki
Belki emzirmeden dolayi da vitamin eksikligin olabilir canimBen çok su içiyorum ve doğumdan sonra kontrolsüzce kilo verdim ucunu tutamadim ve şu an kendimi güçsüz hissediyorum fazlasıyla. Kol bacak dermanim yok gibi bişey. Zor kaldiriyorum çocugu.
Ben okumustum bunu daha once ilk asilarda ikna edemedim hemsireyi. Birde o emmeyi birakir aciyla bagdastirirsa dedi gozum.korktu. ama bu kez inatlastim yapti.Helal olsun. Ben onu akıl edemedim. Yeni geldim bende aşıdan. Karma aşıda ağlamadı. Zatüre aşısını yaparken iğneyi batırdığında da ağlamadı ama zatüre aşısıymış yakıyormuş. Enjektörü boşaltırken 10-15 sn ağladı. Biz de 64 cm ve 6400gr olmuşuz. 5 gün önce 4 aylık olduk.
Ben de 13 altim dogumdan hemen sonra 15 verdim ama şu siralar yine aldim ya diyet ici su iceyim bariElimde değil zaten canım iç sende ben çok zayıfladım bu sayede 23 kilo almıştım hepsi gitti
Yok canim mutfak masasinin üstünde duruyorDamlayı dolapta mi sakliyorsun canim
Bilmiyorum ya sürekli duş ta çözüm değil hiç terlememek lazımAynen ya eşim dedi ben senin ter koktuğu bilmem ama ara ara koku geliyor dedi sordum adam da üzülecem diye zor söyledi
Gitmiyor bu koku be olacak boyle
Masallah gelinime insallah ateşlenmez annesiHelal olsun. Ben onu akıl edemedim. Yeni geldim bende aşıdan. Karma aşıda ağlamadı. Zatüre aşısını yaparken iğneyi batırdığında da ağlamadı ama zatüre aşısıymış yakıyormuş. Enjektörü boşaltırken 10-15 sn ağladı. Biz de 64 cm ve 6400gr olmuşuz. 5 gün önce 4 aylık olduk.
Cok ilginç canim aglamamasi da cok guzel olmus insallah ateslenmez bize de yazin bebeklerin gidişatını K Kaan-merveArkadaslar biz 4. Ay asimizi olduk. Bu sefer emzirirken yaptirdim asiyi. Sesi cikmadi efsunun. 10 saniye filan mizirdadi karma asida sonra emmeye devam etti. Tabi zor oldu. Emerken yapamam filan dedi hemsire. Ama sonunda ikna oldu.
bizim evde serin oluyor bazen yelek bile giydirmek zorunda kalıyorumBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep![]()
Denize sokacak mısınız peki bebekleri. Benimki 4 ayı doldurmuş oluyo tuzlu felan ya dalgadan boğazına kaçar ye korkuyorumBen carters ve hm den gunes koruma ozellikli mayo tulum ve bikini aldim. Gunes kremi bagder babyganics yada trukid alacagim. Badger gibi duruyor onceligim. Boyun simidi efsun cok seviyor birde golgelikli simitlerden alacagim. Sapkayida uv korumali olanlardan alacagim ense korumasida olanlar varya onlardan.
Sağlık ocaklsrı genelde haftanın bir günü aşı yapıyor diye biliyorum. Bizim dördüncü ay aşısında sıkıntı olmadı. Hemşire ikinci ayla genelde aynı tepkiyi verir dedi bu aşılar için devam olduğu için. Ama burda farklı şeyler yaşayanlar olmuştu korkmuştum bendekızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?