2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
Biz daha yaptırmadık ateş yaptığı oluyormus o bebeğe göre değişir . Ama sonra Yaptirabikirsin bi arkadasım bir hafta sonra yaptirdi . Sen Yinede sor aile hekimliği hemşirene.

Ahan da içtim bir bardak süt arrririci damla icin gunde 3 bardak yapiyordum onun haricinde ictigim nadirdir. Ama bugun baslayacam bakalim faydasini gördükçe heveslenirim belki

Ben magazadan aldim ama bundna sonra paylasirim. Hm yi internet ten aldim onuda bulunca eklerim yine :)

Yok temmuzda ordayiz. Gerci secim 2. Seye kalirsa baya yalan olacak o ayri.

Bilemedim ki.

Batti
Ciddimisin. Üzüldüm bak. 8 temmuzda eses ten döneceğiz. Akşam8 den önce gelmeyiz. Nasıl denk getirdin yahu.

Ciddimisin. Üzüldüm bak. 8 temmuzda eses ten döneceğiz. Akşam8 den önce gelmeyiz. Nasıl denk getirdin yahu.
Bayadir belliydi ki bizim.30 haziran 8btemmuz arasi alanyadayiz. Donuste denizli yapacagiz diye dusunduk. Ama suan o da zor. Biz tatili ayarlarken secim filan yoktu meydanda. Simdi 2.tur 8 ine denk geliyor erken cikmamiz gerekecek.

Arkadaslar biz 4. Ay asimizi olduk. Bu sefer emzirirken yaptirdim asiyi. Sesi cikmadi efsunun. 10 saniye filan mizirdadi karma asida sonra emmeye devam etti. Tabi zor oldu. Emerken yapamam filan dedi hemsire. Ama sonunda ikna oldu.
Helal olsun. Ben onu akıl edemedim. Yeni geldim bende aşıdan. Karma aşıda ağlamadı. Zatüre aşısını yaparken iğneyi batırdığında da ağlamadı ama zatüre aşısıymış yakıyormuş. Enjektörü boşaltırken 10-15 sn ağladı. Biz de 64 cm ve 6400gr olmuşuz. 5 gün önce 4 aylık olduk.

Ben okumustum bunu daha once ilk asilarda ikna edemedim hemsireyi. Birde o emmeyi birakir aciyla bagdastirirsa dedi gozum.korktu. ama bu kez inatlastim yapti.

Masallah gelinime insallah ateşlenmez annesi

Arkadaslar biz 4. Ay asimizi olduk. Bu sefer emzirirken yaptirdim asiyi. Sesi cikmadi efsunun. 10 saniye filan mizirdadi karma asida sonra emmeye devam etti. Tabi zor oldu. Emerken yapamam filan dedi hemsire. Ama sonunda ikna oldu.
Cok ilginç canim aglamamasi da cok guzel olmus insallah ateslenmez bize de yazin bebeklerin gidişatını K Kaan-merve

Denize sokacak mısınız peki bebekleri. Benimki 4 ayı doldurmuş oluyo tuzlu felan ya dalgadan boğazına kaçar ye korkuyorum

kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?
Sağlık ocaklsrı genelde haftanın bir günü aşı yapıyor diye biliyorum. Bizim dördüncü ay aşısında sıkıntı olmadı. Hemşire ikinci ayla genelde aynı tepkiyi verir dedi bu aşılar için devam olduğu için. Ama burda farklı şeyler yaşayanlar olmuştu korkmuştum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…