2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Uyanıkken her dakika canım
3 saatte mümkün değil durmaz, o an kimin kucağındaysa milletin kafasını gözünü emmeye çalışıyo bu bebekler ne garip
Doktor bile dedi az emzir göğüslerin dinlensin diye ama dinlenmiyo malesef, diğer bebekleri merak ediyorum

Sıçramasi neden acaba doktora sordun mu hiç. Belki de okumalisin bebeğini rüya da görüyor olabilir. Demek ki seninki alıştı arrik sallanmaya. Bence en fazla 1 hafta cekersin en azindan gündüzleri sallamayi kes sabirla yat bekle yaninda. Illa ki düzelme olur

Ramazanı bi atlatalım ben de deneyeceğim yatağına bırakıp sabır isteyen bişey çünkü 4 aylık olunca daha kolay olur sanırım sormadım dr a ama çok rüya görüyor sanırım uykusunda garip sesler çıkarıyo

Bu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep
Benim ev günün her vakti güneş alıyor ama uludağ etegindeyiz yaz kış rüzgarlı.. Evdeyken alttan kolsuz atlet ustune de uzun kollu penye giydiriyorum

Ennn büyük bardağı seciyorsun evdeki mesrubat bardagi fln.damacanin yanına koyuyorsun bi iciste 2 bardak içmiş oluyorsun.ben böyle buldum cozumunu
Ben de bugün cok icmeyi deneyecem. Su icmek kesinlikle sütü cok artririyormus. Instgramda okudum bir bebek dogdugundan beri meme reddi yasamis annesi hep sagarak verdiği halde 6 ay disaridan hicbisey yememis bebek. Annesi günde 4.5 lt su içerek başardığını yazmış

Ben yaz kış pek susamam orucumu bile suyla acmam o kadar ki susamiyorum yani. Böbrekler taş ve kum yapiyor bu yüzden
Tabi yapar dikkat et belki de az su içince sğt daha koyu kıvamlı olur yağlı süt az emmede doyurur bebeği belki benim sıpa o yüzden doymayıp emdikçe emiyodur bilemedim şimdi

Dogrudur canim insallah benim kiz sutumu oyle boyle alir da sagarim o kadar.Bence kilo da verdiriyor emzirmek ve su ikilisi

kızlaaaaar 4. ay aşısı yaptıran varmı ateş yapıyormu ? söyledikleri tarihten 1 gün sonra yaptırsak birşey olurmu ?

Aynen canım benimki de çoğunlukla memede bazen de sallayarak . bazen ayakta kucağımda pışpışlayacak öyle usul usul uyuma pek Yok benimkinde

Battı mi kız allah iyiliğini versin nasıl battı ya çok mu batıp cıktı o zaman allahtan havuz suyu bebelere göre yapıyorlar
Batti tabi bi cikwrdim kafayi neye ugradigini sasirmis. Once bi oksurdu. Sonra aglamaya basladi. Bir sey olmadi ama.2 hafta filan gecti ustunen.

Bacim siz ne zaman gideceksiniz. Yurumeye baslamadan ayagina bir seye gerek yok. Yuruyunce slipstop alacagiz.
Bebekler ile beraber anneler de giriyor :)) istifade
Aynen :) ama boy 1.80 olunca 1.40 lik haviz ketif vermiyor
Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Benim ki ruh hastasi. Bazen yarim saatte emiyor. Bazen saat basi. Bazen 3 4 saat emmiyor. Keyif bebesi. Ama mesela gece ogunundr 6 8 saat emmeyebilir demisti bize doktor.
Kiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor
Su hatirlatici aplikasyon var bacim onlardan kursana. Su cok onemli emzirirken. Herseyden once direncin dusmesin diye sart.

Ben yaz kış pek susamam orucumu bile suyla acmam o kadar ki susamiyorum yani. Böbrekler taş ve kum yapiyor bu yüzden

Anaa sen tam sopaliksin o zaman.icsene su

Tabi yapar dikkat et belki de az su içince sğt daha koyu kıvamlı olur yağlı süt az emmede doyurur bebeği belki benim sıpa o yüzden doymayıp emdikçe emiyodur bilemedim şimdi
Sudan zarar gelecegini zannetmiyorum canim sakin icmemezlik yapma. Ben de karar verdim bugünden itibaren suluğumu dolduruo hep yanimda gezdirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…